צדדים חיוביים לשרב

gavish

New member
צדדים חיוביים לשרב ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

והנה מספר תמונות שצילמנו היום, לפני שנסגרו הפרחים. נראה כי החום שיגע את הקקטוס לחלוטין והוא החליט לפרוח עכשיו. כשהפרחים התחתונים יפרחו, נשלח תמונות מקרו. תהנו. יעל.

לארי

New member
../images/Emo142.gif יפה- בקרוב בגלריה. אגב,

הקקטוס נראה גבוה? מה גובהו?

gavish

New member
אני גרועה בהערכת גבהים

אבל הייתי אומרת שלפחות 3 מטרים. ולחשוב שלפני כשלושה חודשים חשבנו להוריד אותו, כי מישהו סיפר לנו שקוציו מסוכנים. ואז... התחלנו להעסיק גנן שקצת מבין. שמע התוכנית, נבהל, ואמר שהוא את הקקטוס לא מוציא וזהו!!! תודה לאל. הפרחים מקסימים והריח פשוט מטרף. לא פלא שפרחיו עמוסים בדבורים ועוד חרקים. יעל.

גבשבור

New member
לכל אוהבי הקקטוסים

מצורפת תמונה יפה לטעמי אני אחראי לתמונה , לפרח אחראי הקקטוס ולקקטוס אחראי גיל שמטפח את הקוצניים שלו באופן אדוק ומרשים המיקום - אי שם בצפון השרון

לארי

New member
ברוך הבא גבשבור!../images/Emo141.gif -

התמונה כבר בגלרית הקקטוסים.

אני גם רוצה קקטוס כזה../images/Emo20.gif

איך קוראים לו ? (מה לבקש במשתלה???) ולמה אין אייקון של קקטוס? ועץ? לארי, אולי תדאג לנו....

לארי

New member
../images/Emo42.gif קקטוס-

לצערי, אין באפשרותנו (ולא באפשרות אף פורום, האמת) להוסיף אייקונים, עקב המעמסה שזה יוצר על השרתים של תפוז. יחסית, מצבנו טוב והרבה אייקונים (פרחים) יכולים לשמשנו בחדווה. בקיצור, בקשות לאייקונים חדשים נגדעות בעודן באיבן, לעת עתה. בנתיים, עד שנראה תקופה יפה יותר, צירפתי אייקון חביב ממחשבי----->.

barakd

New member
לבקש "צראוס גדול כזה עם פרחים

לבנים ענקיים שנפתחים בלילה" אבל בטח היחור המוצע למטה גם יצליח. קחי בחשבון שהוא צומח לאט בשנים הראשונות, אבל משנה לשנה הוא מפצה על זה ביותר פרחים המדהימים. אגב, אני ממש לא חושב שהפרחים הם תוצאה מהשרב, מכיוון שלוקח להם בערך שבועיים להתפתח על הצמח.

למעלה