צדוק יחזקאלי - כתב לענייני ערבים

רמבש א

New member
לא לפעמים

אלא תמיד לפעמים זה לא הולך ולפעמים כן כמו עכשיו/tapuzforum/images/emo8.gif

odery

New member
לא תמיד הולך,הפעם כן?|קריצה|

אתה זוכר שהיהודי שוכב פצוע...

odery

New member
צביקה יחזקאלי (החתיך) מערוץ 10,

צדוק יחזקאלי כותב בידיעות.

רמבש א

New member
כל המרחם על אכזרים...

כן. הוא היתאכזר על גופו ונפשו כשהלך לשם.

odery

New member
מישו משתמש לך בניק כדי לכתוב שטויות

מקרה לך? גם במדינת ישראל יש סכסוך,ולחימה בדרום,גם אז התושבים מתאכזרים לעצמם ומגיע להם שיפגעו? ואל תגיד לי `לא דומה`,זה זהה לחלוטין!

רמבש א

New member
לא מסכים

מי שהלך לגור בשדרות לא הלך על דעת זה. כתב כזה כן ב. מי אמר שצריך לסקר דבר כזה?

odery

New member
אז אולי על תושבי שדרות זה נכפה

אני מתנדבת שם אחת לשבועיים,זה אומר שאני מתאכזרת על גופי? דחוק,קלוש,רעוע. ואנשי עסקים שצריכים לטוס לעסקיהם? גם מתאכזרים אחרי ה9.11? מה זה מי אמר? הוא קיבל הוראה מהמעסיק שלו.ומי כמוני יודעת שאם רק תמצמץ בלענות `ברור,כבר ארזתי` אתה מסומן כבעייתי.

רמבש א

New member
בישביל זה כתבתי

את הבשביל מה ומי? ליהודים לגיטימי צריך מסירות נפש אבל לגוי ובשביל סתם סיקור? אוילי לטעמי.

odery

New member
ית אתר פנוי מליה?

נכון שבמקור זה על הקב``ה,אבל יש חריץ בלי יהודים? המטוס שאלעל הוציאה היה רק לפנות מעל 200 ישראלים,ישך מושג כמה יהודים פנו לסוכנות כדי לעלות לארץ בעקבות הבלאגאן? חוצמזה,כל דבר קשור אלינו,אם לא ישירות אז בעקיפין,מוסקבה=רוסיה בידלה את עצמה בעצם החדירה לגאורגיה והלחימה שם,אוטומטית היא מושכת אליה חיצים,מה שגורם לה להתקרב לחברות שלה:סודן,אירן,פקיסטן.אז שיט,הכל מסתובב איכשהו סביבנו.

רמבש א

New member
א. ``לית`` ``מיניה`` ב. הוא לא הלך

לדאוג ליהודים אלא לסקר מלחמה ג. לדסת שזה קשור אלינו כבר הנביאים אמרו.

odery

New member
יצאתי קצת אהבלה בציטוט

אבל זה לא סותר שאתה חושב `ראש סיכה`,כתבים לא ממש דואגים,הם גלגלים של מכונה שבונה ומעצבת דעת קהל,לא תמיד מסכימים עם זה,אבל הכתבים הוציאו את האמריקאים מויטנאם,וכתבים הוציאו את צהל מלבנון.וכתבים מציפים,נותנים משקל,ומקדמים נושאים שלא היו מקבלים מספיק תשומת לב בדרגים של מקבלי ההחלטות.ברור שלהציל יהודים הם לא מצילים,אבל אלמלא הם לבנון השניה היתה ממשיכה,ולא נגמרת ב150 אבדות,אלא ביותר.ולך תדע כמה עשיה יש מאחרי הקלעים עכשיו בעקבות סיקור יהודי? אני משוכנעת שיש!אבל לא אהרוס לך,קטרג חופשי,הבנאדם גם ככה פצוע קשה,אם תתמיד אולי תראה תוצאות.

למעלה