צדיקים וטהרנים תרגעו

יולי2121

New member
צדיקים וטהרנים תרגעו

בסך הכל ביקשתי אינפורמציה אם יש למישהו מושג על מקום פתוח ומוגן יחסית שלא קרוב לכבישים ומשאכילים בו אנשים טובים שאפשר להביא לשם חתולי בית שאין אפשרות להחזיק אותם יותר בבית על אף הכוונות הכי טובות שבעולם. ואף אחד לא היה מוכן להפסיק לטפל בילד שלו אם היתה לו דילמה אמיתית בעקבות הנסיבות בין הילד שלו לחתולים או לבעלי חיים אחרים. בכל מקרה אמרתי שמישהי אמרה לי שאם אני מוציאה אותם מבית אז עדיף להמית אותם כי זה בדיוק אותו הדבר. ולדעתי זה לא נכון. ידיד שלי חבר קיבוץ רצה לקחת אותם לקיבוץ שלו כי הוא בעצמו מאכיל אבל בסוף העניין התבטל כי הוא בחוכמתו הרבה מאכיל כבר כמה שנים קבוצת חתולים שהתחילה בחמישה והגיע כבר לקרוב לארבעים כי הוא לא מוכן לעקר ולסרס על אף בקשותי לדעתי סתם מתוך עצלות ולא מוכן להכניס עוד קבוצה. בקיצור, מין מקום כזה כמו קיבוץ שרחוק מכבישים ואנשים שם מאכילים. אם יש מקום כזה אשמח לשמוע. כל הטפות המוסר הארסיות מיותרות ולא חכמות. כולם יודעים גיבורים בתאוריה לא מאחלת לאף אחד להגיע למצב שבו לא יוכל בשום אופן להמשיך לטפל בבעלי החיים שלו. שתהיו כולכם בריאים ושמחים.

Mידאס

New member
אף אחד לא מתחרה בך על תואר הצדיקה

את כנראה האדם היחיד בפורום הזה, שסירס ועיקר על חשבונו 400 חתולי רחוב. אין פה עוד צדיקים מלבדך.

אי לכך ובהתאם לזאת, את רשאית להמית את 11 החתולים שברשותך ושאינך מסוגלת לגדלם עוד.

ואת, חביבתי, לא כתבת ש"מישהי אמרה לי שאם אני מוציאה אותם מבית אז עדיף להמית אותם כי זה בדיוק אותו הדבר", אלא כתבת "יש אופציה להוציא אותם החוצה או כמו שהציעו לי גם להרדים אותם", כלומר מישהו הציע לך להמית אותם. אל תספרי עכשיו סיפורים.

מזל שאת הגיבורה האמיתית בכל הסיפור הזה וכל השאר סתם גיבורים בתיאוריה.

יולי2121

New member
נשמה טובה יש לך משהו להציע או רק ללכלך

יש פה כמה אנשים טובים שהציעו הצעות של אנשים טובים ויש שיודעים רק לשפוך ארס. שיהיה לך ולהם לבריאות

Mידאס

New member
אם הייתה לי עצה טובה למצב העגום הזה

את היית יודעת. תהיי בטוחה בזה.

את יכולה לכנות את דברי "ארס" ואת אלה שהציעו לך איקלום ומסירה "נשמות טובות" עד מחר. אין בלבי על אנשים כמוך, שלא משנה כמה טוב הם עשו בדרך, אם בסופה התוצאה היא התעללות.

למעלה