קבל בדיחה טובה....
מיליונר אחד החליט לעשות מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו מסביב לבריכה . כדי לעשות רושם, הוא שם כרישים ותנינים בבריכה, שישחו . באמצע האירוע עולה המליונר לבמה ומכריז : "מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא מזה ב חיים יקבל מיליון דולר ". כולם מתכנסים מסביב לבריכה לראות מי קופץ אבל אף אחד לא קופץ . המיליונר לא מתייאש, ומכריז : "מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא ב חיים , יקבל מיליון דולר וגם את היאכטה שלי ". עדיין אף אחד לא קופץ. המיליונר ממשיך ומכריז : "מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא ב חיים , יקבל מיליון דולר, היאכטה וגם את הוילה הזאת ". לפתע כורדי אחד קופץ לבריכה שוחה מהר מהר לצד השני של הבריכה, בשניה האחרונה חומק מהכרישים ויוצא מהמים . המיליונר יוצא לבחור, מחבק אותו ואומר לו : " כל הכבוד לך בחור, לפקודת מי לרשום את הצ' ק ?" עונה לו הכורדי: " אני לא רוצה את הכסף". שואל אותו המיליונר "לאן לשלוח את היאכטה ?" עונה לו הכורדי : "אני לא רוצה את היאכטה ". "ומה עם הוילה ?" שואל המיליונר. " אני גם לא רוצה את הוילה " עונה הכורדי . " אז מה אתה רוצה ?" שואל המיליונר . עונה הכורדי : "אני רוצה לדעת מי דחף אותי לבריכה .......!!!???!!!:"