צדיק. רוצה לשאול

רבקה ל

New member
צדיק. רוצה לשאול

מה דעתך על ה`תיאוריה`, שמסבירה את ההבלגה המוזרה וההתנהלות הלא מוסברת של ההנהגה. (רשמתי איזו תיאוריה, בעמוד קודם...ופתאום הכל מתחבר לי) מצורף להודעה גם נ.ב.

דעתי...

אני חושב שקצת הרחקת לכת הסיבה פשוטה: כח ההרתעה של מדינת ישראל בכלל והצבא בפרט הוא הגרוע ביותר שידענו, אם אנו ניתן הרגשה לעולם שאנו מוותרים בעקבות האלימות, אנו פשוט סותמים את הגולל על מדינתנו. עוד סיבה: אף אחד משני הצדדים לא יהיה מוכן להקריב חיי אדם עבור עסקה שכזו... הרי הרוחות ברחוב לא יודעים אם יש איזה עסקה והם אכן מתנהגים בהתאם. אבל .. מי יודע...

רבקה ל

New member
יש כאן כללי משחק. נקודה.

שים לב, הערבים כל הזמן מציבים יעדים גלויים. ירושלים, שטחים וכו... גם הפעם, אומר ראג`וב, משהו, שכדאי להפנים. יש ``כללי-משחק`` והם הופרו ברגע שפגענו בכוחותיהם. אם הוא אומר, בא נאמין לו. בקשר לאמונה שלך שאיש מאיתנו לא יישחק בחייהם של אנשים למען, הסכמי הבנה כאלה ואחרים...נו...באמת. אנחנו במזרח התיכון. תנסה, בימים הקרובים, לצאת מתוך הנחה, שיש משהו בתיאוריה...ותראה, אולי פתאום דברים יתחברו. ועוד נקודה שהפנתי גם לאלוני...אולי ``בילין הוא הראש``. מה הוא עוד סיכם עם אבו-מאזן חוץ ממשחקי שח-מט, לתוך הלילה.

אם זה נכון..

אני אוריד בפנייך את הכובע אבל זה נשמע קצת דמיוני לא שזה לא יכול להיות אבל שוב אנחנו לא במצב של משחקים אנשים נהרגים לשני הצדדים

רבקה ל

New member
לגמרי במקרה, זו גם הודעת היום

במקרה, גירסא דומה לתיאוריה, נבחרה כהודעת היום. כתב אותה ``השרוף``

למעלה