*** , צדפה

*** , צדפה

*** ----- אבא אוהב אותי אמא לומדת לאהוב אותי אחותי היא אחותי ואני מתכסה בעלטה ונעלם צדפה ---- צדפה על חוף ים גלים מתנפצים על הסלע רגשות אשמה ורעב מרוב עצבות נהייתי שבע *** ---- הסתכלו סביבכם באצילות אולי תבינו בעצמכם כל מה שחשוב לנו כיום כלל לא משנה *** ---- אני אדם מסודר הכל מאורגן אצלי רק רציתי שתדעו הצער הוא מנת חלקי אני מתחלק איתו בשוויון נפשי

nasty-

New member
קארל!!

הנה אני פה פעם ראשונה בגללך והיה שווה אהבתי את מה שכתבת ואני מקווה שתמשיך לבוא לצ`ט פה ותמיד תמיד מוזמן לפורום סטודנטים באמת אהבתי nasty

הקשתית*

New member
לקארל :)

ראשית...ברוך הבא ונעים להכיר... שנית...בהקשר לכתיבתך....אכן יהיו חלוקות הדעות. בתחילה,כשקראתי,לא הבנתי את הקשר בין הבתים. לאחר מכן,כשקראתי את השתלשלות התגובות,הבנתי. אכן,לקורא מהצד לא ברור בתחילה,שמדובר בכמה שירים. וחבל ,שלא ציינת זאת,היה מונע את אי ההבנות והנעימות,לבטח. ולמעשה,חלק מכתיבתנו,דורשת גם ביקורת בונה ,מלבד מחמאות וחיזוקים,לגבי כתיבתנו,ומכך למדים אנו רבות.רק צריכים להיות פתוחים ו``מרופדים``נפשית,בכדי לקבל ביקורת זו. לאחד,תראה כתיבתך,כבוסר וחסרת קשר,לאחר תראה ככתיבה יפה תמימה ומיוחדת,שתזכה אותך,בפרס כתיבה זה או אחר. ולכן,אל ייאוש...המשך ליצור ולכתוב ולקבל הכל בהבנה, כי זו הכוונה היחידה... מקווה,שתבין את אמיתות כוונותינו...

נחמה המקסימה וקארל

נחמה יקירתי - לא הייתי מסוגלת להגיד את הדברים בדרך יותר טובה ! קארל - לך נותר להגיד ברוך הבא ! וכמובן תודה על שבחרת לשתף אותנו בשיריך :) ענבל

FireAngel

New member
מממ...

בהתחלה חשבתי אולי משהו אצלי לא בסדר אבל לאחר שאני ועוד כמה אנשים קראנו את שירך הגענו למסקנה שהבעיה היא לא אצלנו אלא אצלך!!! השיר כתוב לא ברור, ולא מפתח שום רעיון! מצטער...

מעניין מאוד

הקביעה שלך מאוד מעניינת מאוד מאוד אפילו חשבת אולי שאלו כמה שירים בגלל זה הם מחולקים? חשבת שאולי זאת היתה בדיקה? כי פעם כתבתי פה וקטלו אותי ואחר כך שלחתי אותם לתחרות צהל ונחש מה? זכיתי במקום השני אז יכול להיות שאלו שבחרו את השיר שלי הם אידיוטים גמורים אבל יכול להיות שלא שיהיה לך יומטוב קארל

מוכרח 1+2

מוכרח 1 -------- אני מוכרח להיות נקי אני מוכרח להיות אני לא לפחד מאנשים אני רוצה להיות תמים אני חייב להתאהב אני חייב להתחייב אני מוכרח להיות חזק אני מוכרח להיות צודק חייב להיות משהו טוב חייב להיות משהו אחר רחוק מאוד רחוק מאוד מכאן רחוק מאוד רחוק מאוד מכאן מוכרח 2 ======= אני מוכרח לחשוב עליה להתמקד במבטים בידה בעינה בשדייה בפנים אני מוכרח להיות נחמד להתנהג יפה לאחרים אני מוכרח לשתות לאכול להשתטות לפעמים אני מוכרח להיות נבון אני מוכרח להיות חכם (הלוואי רק הלוואי שהיתי תם) אני מוכרח להתנהג לפי כללים קבועיים מתי גם אחרים יהיו מוכרחים

*קסנדרה

New member
אתה מחוייב רק לעצמך

קארל יקר הינך מחוייב רק לעצמך כתיבתך יפה ותמה ומי ייתן ותמשיך באותה הדרך,,, נהניתי לקרוא קסנדרה

שון33

New member
אם כבר אז כבר?.....

אהבתי את הראשון במיוחד משהו בסיום של השני היה מתוק לי מדי... יש לך כישרון ... בהחלט יש חזק והמשך בדרכך צור עולמך היצירתי והאיכותי ואל תתן לאף אחד... אבל אף אחד להפריע ביצירתך ק.ב.

itzikton

New member
נאלץ להסכים עם קודמי

לא אהבתי. ממש לא. תנסה לפתח את זה שיר יכול להיות יותר מארבע שורות וזה לא שיר למה שזה יהיה שיר? כי זה שורות קצרות? למה שזה לא יהיה כתוב ככה: צדפה על חוף ים גלים מתנפצים על הסלע. רגשות אשמה ורעב. מרוב עצבות נהייתי שבע. או אולי צדפה על חוף ים גלים מתנפצים על הסלע רגשות אשמה ורעב מרוב עצבות נהייתי שבע מה בדיוק ההבדל? עדיין חסר תוכן וחסר משמעות מצטער אם קטלתי

שון33

New member
ברוכים הבאים

יפה ומעניין ושונה זה כל כך צעיר ובוסר... מאוד לרוחי יהיה מעניין לראותך מתפתח עם השנים וההתנסות ושוב... ברוכים הבאים ק.ב.

תודות

כמה דברים השירים האלה אכן בוסריים את השירים הראשונים הספציפים האלה כתבתי בגיל 17 וחצי פעם ראשונה שהעזתי לכתוב עברו כמעט שבע שנים מאז ותודה לכל אלא שאמרו מילה טובה וגם לאלא שלא פעם הבאה אני אכתוב הוראות שנת כתיבה וכו שיהיה רק טוב קארל צ`ה גוורה לוחם החופש

למעלה