צדקתן...

שירי ל

New member
צדקתן... ../images/Emo10.gif

אופיר אכן זקוקה לפיזיותרפיה. אנחנו מתחילים טיפול בימים הקרובים.

סליחה עכשיו אני זוכרת שכן קראתי

אז שוב הרבה בריאות ואל תדאגי, זה בטח יסתדר צ´יק צ´ק!

יונית ש

New member
בהצלחה בהצלחה

אני כל כך מקווה שיסתדר לכם במהירות גם אני לוקחת את מאי לפיזיוטרפיה כבר חודשיים. אבל היא לא משתפת פעולה בכלל עם הפיזיוטרפיסטית. כך שאני מקבלת שם תדרוך מה לעשות עושה איתה תרגילים בבית ובאה רק אחת לחודש לבדוק את ההתפתחות. אני מקווה שאצלכם ילך יותר בקלות מחכה לשמוע איך היה אל תשכחי לעדכן

מיכל153

New member
גם שלי לא שתפה פעולה בפיזיוטרפיה

היי ועכשיו אייל מתחיל לעשות בעיות בפיזיוטרפיה. גם אני הייתי מקבלת הדרכה מה לעשות בבית בשביל שלי ועכשיו אותו הדבר לאייל. בהצלחה לכולנו
ביי מיכל153

יונית ש

New member
שאלה לגבי התרגילים בבית

אני מאוד משתדלת לעשות מה שמראים לי אבל את יודעת איך זה לפעמים עוברים יום יומיים ושכחתי לתרגל איתה. הזמן טס ושעות אחר הצהריים שלי איתה לא תמיד מנוצלות בצורה הכי טובה. כלומר לא תמיד הם הרי במצב רוח לתרגילים. לפעמים היא עייפה מידי וסתם בוכה שאני משכיבה אותה בתנוחות לא טובות. ולפעמים בדיוק יוצאים לסידורים והשעות הטובות שלה עוברות. איך אצלך את ממש עושה את התרגילים באדיקות כל יום? ואם כן אז כמה זמן. אני ממש מרגישה רע עם זה שאנחנו לא מתרגלות מספיק. היום היא בת 10 חודשים ויודעת עם עזרה להתיישב משכיבה על הגב ולהתיישב משכיבה על הבטן וקצת להרים את הטוסיק למין עמידה מצחיקה על ארבע מישיבה (זו יותר עמידת 3) כדי להגיע לחפץ רחוק. לא נראה לי שהיא תזחול גם בפזיוטרפיה אמרו לי שכנראה היא קודם תלך. כרגע זה עדיין נראה לי כמו חלום - שיום אחד היא תלך לבד בבית בהצלחה לאייל יונית

יונית ש

New member
תוספת קטנה

מבחינת הליכה אין בעיה היא עומדת פרקי זמן ארוכים ומשייטת לאורך שולחן או לול. הבעיה זה המעברים בין התנוחות, עמידה\ ישיבה וכו,

מיכל153

New member
גם אצלי זה לא כל יום עם אייל.

היי אייל בן 10 חודשים ועדיין לא עומד ולא מתיישב לבד ובודאי לא הולך. אני מושיבה אותו עם תמיכה שלי.אנחנו עוד עושים הכנות לזחילה. עם אייל אני מנסה להקפיד לעשות לו כל יום, אבל לא תמיד זה הולך עם שאר הפעילויות שלי. זה לפעמים בערב ב-21:00, לפעמים ב- 17:00, תלוי בעייפות שלו. אצל שלי ממש הקפדתי וזה תרם המון. נכון, היא בכתה המון, אבל ידעתי שזה לטובתה.
ובהצלחה לכולנו. ביי מיכל153

יונית ש

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

נטעת בי רוח עבודה היום אני אחזור הביתה מהעבודה וישר לתרגילים. תודה יונית

odeia

New member
יונית, כשהילדה שלי היתה עם בעיות

במוטוריקה גסה, אמרו לי להשאר איתה בבית ושנה ו-3 חודשים כל מגע, כל תנועה, כל החזקה שלה היתה לפי הדרכה, כל הזמן היינו עובדות, כל היום וכל יום עשיתי לה תרגילים, והתוצאות הגיעו ואף מעבר לכך. חשוב להקפיד ולהתמיד ולמלא את ההוראות, אחרת חבל על הזמן ועל הכסף. זה לטובת הילד ואף פעם אל תשכחו את זה.

יונית ש

New member
את צודקת במליון אחוז אבל

לא תמיד אפשר לעזור הכל ולהישאר בבית. לצערי ולשמחתי יש לי קריירה ואני עושה כמיטב יכולתי להיות גם אמא טובה. במקרה אצלנו לא אובחנה שום בעיה מוטורית למאי. כלומר אין בעיית שרירים. רק אופי
באמת היא מגיל מאוד קטן החליטה שהיא לא תהייה על הבטן ולכן לא זוחלת. ועכשיו קצת מתקשה עם מעברים משכיבה לישיבה , עמידה וכו. אבל בשאר הדברים היא מתקדמת מאוד. אין ספק שעבודה איתה לאורך כל היום הייתה משיגה המון. אבל מצד שני לא צריך לעשות מהשהייה עם הילד רק התעמלות ועבודה מוטורית. ודווקא כי היום שלה מגוון ומתרגלים רק פרק זמן בלבד. נראה לי שזה מועיל בדרך אחרת. הלוואי והיינו יכולים להיות הורים מושלמים ונותנים 100% ולא טועים ולא מחסירים מהילד כלום. אבל אין מה לעשות רובנו לא מושלמים. העיקר שעושים את המקסימום ושהכל בא מה

odeia

New member
יונית, בהחלט צודקת שאין הורות

מושלמת וכמובן שתלוי במידת הנחיצות של הדברים. אבל באופן כללי, גם לילד בריא, זה מאוד מועיל כמה תרגילים ביום, תמיד זה משפר ולא רק את השרירים.

קחי חיוך ../images/Emo13.gif

את לא צריכה להיות מבואסת. עלית על הבעיה ואת בדרך לפתרון. זה טוב! אלעד זחל על הגחון עד גיל שנה כמעט... הלכנו לפזיוטרפיסטית ותוך חדשיים הילד עלה על הברכיים וזחל, והתיישב ועשה המון פעולות שלא עשה לפני כן! והיתה ממש התקדמות בין פגישה לפגישה. נכון שלא תמיד מצא חן בעיניו שתפסו לו את הברכיים או כל מיני תנועות שהיא עשתה לו, אבל בקבוק, ובמבה ועידוד משתינו... וכבר מזמן הוא שכח וגם אני
בהצלחה לשתיכן! ולשמור על אופטימיות
תמר.

שירי ל

New member
תודה על העידוד!

וטפשונת שכמוני- שכחתי לספר לו על ההתעוררויות בלילה... טוב, אני אתקשר מחר.

רותי ע

New member
../images/Emo50.gif טוב שעליתם על הבעיה

ומטפלים בה. אני בטוחה שמהר מאוד תראו שיפור.

jole

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

למעלה