צדק פואטי

Charmed24

New member
צדק פואטי ../images/Emo88.gif../images/Emo79.gif

ויקטוריה המפונקת שמטיפה ללא הפסקה לניקי ומציקה לבראד ללא הרף, מאמינה כנראה בשיטת "do as I say, not as I do". הרי לה אף פעם לא הייתה בעיה לרדוף אחרי גברים נשואים, לערער את בטחונן של נשותיהן, ולחבל במערכת היחסים של הצמד. גם היום, לאחר שנזפה בניקי, מיהרה לטאק-רום כדי להרוס לקול לאשלי. ויקטוריה שמחה לשמוע מהצד, שקול מבושש להגיע לארוחת הערב עם אשלי, אך לא ידעה שירתה לעצמה ברגל, משום שאת זמן ההמתנה לקול, העבירה אשלי עם אבא-של-ויקטוריה, לעיניה המשתאות של ניקי. בהחלט צדק פואטי. ועוד הערה בענייני פריזורות: אשלי הופיעה לקולונייד בתסרוקת מעניינת, אך למיטב זכרוני לאשלי שיער ארוך למדי... לאן הוא נעלם??

Dawn12

New member
אין לי מה להגיד לטובת ויקי הפעם

אך היות והנישואים של קול ואשלי מעניינים אותי בערך כמו שהם מעניינים אותם העניין לא מפריע לי עד כדי כך. ובזמן שקול וויקטוריה חולקים עוד רגע מביך לויקטור ואשלי הבריזו בקולונייד, וגם הם מראים לנו שהם זוכרים את העבר. לא נראה לי שיש צורך לומר שאני ממש לא בעד הכיוון הזה. Been there, Done that. ויקי ואשלי צריכות גברים חדשים בדחיפות. די למיחזור העלילות!

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הערב בג'נואה סיטי

שאלוהים יעזור לי... נראה לי שאני מתחיל לחבב את ניקי. אני לא יכול לשלוט בזה. בכל פעם שהיא עוקצת את ויקטור ושולחת לעברו עוד הערה צינית (אך כל כך נכונה) חיוך גדול עולה על פניי ואני רק מחכה כבר לסצינה הבאה. "אני יכולה להריח את הבושם שלה" אמרה בהתייחסה לאשלי. מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם לאשלי יש בושם ייחודי רק לה? "אני פשוט צריכה להישאר בבית וככה לא אתקל באף אחת מהאקסיות שלך" או "אני חוששת שאם אלך לשירותים אחזור ואמצא אותך מחזיק ידיים עם רמונה". פשוט תענוג צרוף. לא נותר עוד מה להגיד על קול ואשלי. אפשר לטעון כי אשלי מקבלת בדיוק את מה שמגיע לה, וקול מעניק לה כעת יחס שווה לזה שהיא העניקה לו עד לא מזמן. אולם היות ולי באופן אישי אכפת הרבה יותר מאשלי מאשר מקול, אגיד רק שהיא מבזבזת את שנותיה הטובות על גבר שלא התאים לה מעולם. ועוד משהו, מה זה הריטואל הקבוע הזה שבו קול לא מסוגל להחזיק את עצמו על הרגליים ולבלות חמש דקות במחיצת אשתו בסוף יום ה"עבודה" שלו? מוזר, הוא לא היה נראה עייף כשויקטוריה היתה איתו.

למעלה