צדק צדק תרדוף

עמרי46

New member
צדק צדק תרדוף

שלום לכולם.. אני מעריץ גדול של מאיר, שומע את שיריו וקורא את רישומיו.. לאחרונה, שמעתי על המופע שמתוכנן בקרוב, וממש כבר עמדתי להזמין כרטיס.. וראו איזה הפתעה ציפתה לי.. כן אני מניח שגם לכם.. כן רבותי המחירים למי שלא יודע אציין שהמחירים נעים בין 150-250 ש"ח.. אם היתה זו הופעה של אומן רגיל, אולי היה ניתן להבין.. אבל דווקא מאיר שמייצג צניעות, ובז לבזבזנות.. הייתי מצפה למחירים שיתאימו לאירוע אינני יודע מאיפה מארגני האירוע פולטים את הסכומים הגבוהים הללו, כאילו היה זה מאיר עצמו פורט על הגיטרה ומזמזם בקולו. וחמור מכך איך נתנה משפחת אריאל את אישורה לסכומים הנל, בהתחשב בכך שאחת ממטרותיה היא הפיכת מופעי יום השנה לאירוע חינם, והפצת אהבת העם והמולדת של מאיר להמונים.. זו ודאי לא הדרך הנכונה "בזבזנים מגושמים מפונקים שכמותנו"

משמרותי

New member
עומרי היקר

אנסה להסביר ממה שידוע לי,וכולי תקווה שתבין... 1.עלויות ההפקה גבוהות מאד,יותר מאשר הפקה רגילה. 2.השנה אין ספונסר או תומך שיאפשר להוזיל את המחיר לציבור. 3.אינני מוסמך ולא יכול להגיב בשם המשפחה,אני רק יודע שאין כל כך באפשרותה לכסות את ההוצאות,והשנה היה קושי קושי רב להוציא את ההפקה לדרך 4..אני בטוח שאם אפשר היה להוזיל יותר את המחיר זה היה נעשה.אגב,יש מחיר יותר זול,120 ש"ח,ויש אפשרות לקנות ב80 ש"ח+350 כוכבים דרך ישראכרט. 5..בבדיקה מהירה שעשיתי באתר הדרן,זה סדר גודל המחירים באמפי קיסריה... 6. הלוואי ואפשר היה לקיים את הארוע במחירים נמוכים יותר.תאמין לי שנעשו נסיונות ונבדקו אפשרויות... ולסיום הערה יותר אישית:אני כקרוב משפחה מאד קרוב שבד"כ מקבל הזמנה,רכשתי כרטיסים,למרות היותי מתפרנס בשכר קרוב מאד למינימום,כי על אירוע כזה אני לא מוותר...

חיכיתי לזה

כל שנה זה קורה...לא מפתיע. כבר למדתי להשלים עם זה, פעם הייתי משתלחת היטב במי שחושב שאנחנו מרוויחים...משמרותי, היטבת להסביר כך שאין לי הרבה להוסיף אבל הנה מידע שאולי יקל מעט את רכישת הכרטיס. - הפקה מסוג זה עולה כ300,000 ש"ח (קראתם נכון) וזה מכוון שהיום, בניגוד לעבר, שום גוף או איש מקצוע שעובד איתנו, לא תורם לנו את העבודה שלו. קצרה היריעה וגם לא מכובד שאפרט לכם דבר דבר אבל האמפי, ההגברה, ההבטחה, המשטרה, וכו' עולים הון. רק האמנים עצמם, באים ללא תשלום. (אבל חדר החזרות שלהם והנסיעות משולמים מלא!) אם היינו צריכים לשלם גם לאומנים, היינו פושטים רגל מזמן. אשר למחיר הכרטיס, הוא בנוי כך שאילו ימכרו כל הכרטיסים, באמת נצליח לשלם לכל מי שצריך. רווח? הצחקתם אותי. לא ימכרו כל הכרטיסים, תרצה שוב במינוס אדיר. (כי אנחנו נשלם כך או כך). אשר למה מאיר היה אומר: הוא עד עכשיו לא מאמין שבכלל יש מופעים כאלה אבל כל שנה, כשהמופע מתחיל, יש לי תחושה שהוא נמצא ושהוא מבסוט. לי זה מספיק. ואגב, הכרטיסים של המרכז, אלו של ה250, אזלו.

עמרי46

New member
תשובה

טוב..ניראה לי שדבריי לא הובנו כראוי.. אנסה להסביר שוב\\ אין לי דבר נגד משפחת אריאל שעושה עבודה חשובה בהקמת האירוע, ואני בטוח שההכנסות לא הולכות לכיסם האישי.. אני מצטער אם דבריי הובנו כאילו הם גונבים את כספם של מעריציו של מאיר אריאל.. אך יחד עם זאת אני לא מבין למה בשנים האחרונות ניהיה קרנבל המוני בקיסריה בו מופיעים כל מיני זמרי כוכב נולד.. מה רע בדשא בקיבוץ משמרות.. לאן זה נעלם?.. תגידי שהמקום קטן.. אני בטוח שנוכל למצוא אזור שיסכים לארח את האירוע תמורת סכום סימלי... אבל מי צריך את קיסריה? דרך אגב..אין לי גם בעיה לשלם.. אבל סכומים ריאלים.. חבל שהשכלתם לשייך את מאיר לאחר מותו למקום בזבזני כמו קיסריה.. במקום להמונים שאותם הוא מייצג..

מבינה את התסכול

גם אני לא מתה על קיסריה. אישית הייתי מעדיפה דשא עם כמה חברה עליו...עוזר לי? לצערי משמרות כבר לא מתאימה מסיבות שלא אפרט ומקום אחר שיסכים בעלות סימלית...תרשה לי לגחך קלות.. מה שרבים לא מבינים הוא שבמהלך השנים, אופי המופע כבר הפך לסוג של מסורת: חבריו הטובים תמיד יהיו ואליהם מצטרפים אומנים שונים. כן, חלקם בוגרי כוכב נולד ולדעתינו לפחות, זה לא הופך אותם לזמרים פחות טובים. לפני שנתיים בערך רץ באי מייל מכתב מאדם שהיה מתוסכל קשות ממחיר הכרטיס והוא הזמין את כולם למופע חלופי שהוא הפיק בעצמו. , שמענו שהיה נחמד (כמו הרבה ערבים מסוג זה שמתקיימים באין מפריע ואין לנו כל התנגדות)בשנה שלאחר מכן, כשניסה להפיק שוב, מצא שזה קשה מאוד. המשטרה לא אישרה לו לקיים את האירוע כי זה דורש אבטחה, אישורי חשמל ועוד 200 סעיפים נוספים בערך. הוא גם גילה שאיך שלא תהפכו את זה, יש לזה עלויות וגבוהות. וכך הוא התנצל ושוב התנצל על כך ששפט אותנו ללא עוול בכפינו. למה בכל זאת קיסריה: כי יש שם אקוסטיקה יוצאת דופן ובריזה מהים. וגם כי נוצרת שם אווירה כמו שבשום מקום לא נוצרת. ולגבי הסכום: אין מופע בקיסריה שעולה פחות (ועכשיו נראה מי יודע כמה עולה להשכיר את קיסריה לערב אחד?)

למעלה