צדק צדק תרדוף

elana5554

Member
שבוע טוב
אם יחידנית, זוכתה היום בבית המשפט, מגניבת קופסת אוכל לתינוקת שלה,
בושה לזה שלקח אותה למשפט, על קופסת אוכל,
כי אלו הרשת הזו הייתה טובה, היה יכול להציע לה, תבואי כל פעם שיגמר לך, תקבלי בחינם, קופסת אוכל לתינוק,
לקחת כזו אישה למשפט??
מה קרה, נגמרו כל הפושעים?, זהו רק המסכנה הזו נשארה , אך קיבלו את התלונה הזו בכלל??
אני פוגשת מדיי פעם מכרים שהתלוננו, ומקבלים מכתב, חוסר עניין לציבור, סגירת תיק,
מעניין, השופט הזה איש כלבבי, כל הכבוד לו,ואני מאוד רוצה לגעת את שם הרשת,
תיק הזה הגע לשופט, מעניין מאוד,
כנראה ככה נראה הישראלי, "היפה", איה החמלה? איה הסובלנות כלפיי הנזקק, זה אוכל לתינוק, אני המומה, רק בזמן מלחמה, אנחנו כאלו יחד, מה זה לא יכולה לקבל את מה שקורה כאן, כל אחד לעצמו, מה קרה לנו? לזאת פיללנו?

Harrington

Well-known member
מנהל
שבוע טוב
אם יחידנית, זוכתה היום בבית המשפט, מגניבת קופסת אוכל לתינוקת שלה,
בושה לזה שלקח אותה למשפט, על קופסת אוכל,
כי אלו הרשת הזו הייתה טובה, היה יכול להציע לה, תבואי כל פעם שיגמר לך, תקבלי בחינם, קופסת אוכל לתינוק,
לקחת כזו אישה למשפט??
מה קרה, נגמרו כל הפושעים?, זהו רק המסכנה הזו נשארה , אך קיבלו את התלונה הזו בכלל??
אני פוגשת מדיי פעם מכרים שהתלוננו, ומקבלים מכתב, חוסר עניין לציבור, סגירת תיק,
מעניין, השופט הזה איש כלבבי, כל הכבוד לו,ואני מאוד רוצה לגעת את שם הרשת,
תיק הזה הגע לשופט, מעניין מאוד,
כנראה ככה נראה הישראלי, "היפה", איה החמלה? איה הסובלנות כלפיי הנזקק, זה אוכל לתינוק, אני המומה, רק בזמן מלחמה, אנחנו כאלו יחד, מה זה לא יכולה לקבל את מה שקורה כאן, כל אחד לעצמו, מה קרה לנו? לזאת פיללנו?
צדק וחמלה הם לא בהכרח אותו דבר. האשה גנבה. על כך עמדה לדין. ככל שהעובדות נכונות, היה צריך להרשיע אותה בעבירה שביצעה. אם השופט רוצה לחמול עליה, הוא מוזמן לתרום לה כסף, לשלם בשמה על מה שגנבה, להשית עליה קנס ולשלם אותו בעצמו, ועוד. הוא לא יכול בשם המחלה לחייב את הרשת לתרום לה. זאת החלטה שרק הרשת יכולה לקבל (וכמובן טוב אם תקבל).

היא לא היחידה שקשה לה..האם כל רשת תתן בחינם לעניי המדינה?ויש לצערי הרבה כאלה.אני לא יודע מה התשובה אבל כשנותנים אצבע כל היד רוצה להשתתף..

קלייטון.ש

Well-known member
הבעיה היא שאי אפשר לדעת אם היא גנבה כי היתה צריכה לילדה שלה, או שגנבה כדי למכור את זה הלאה.
לכן הרשת מגישה תלונה, המשטרה חוקרת, ובית המשפט אם הוא חושב שהיא גנבה כדי להאכיל את הילדה שלה ולא כדי למכור הלאה, מזכה אותה.
לרשתות יש בעיה משמעותית של גניבת מוצרי אוכל לתינוקות, שהם דברים יקרים למדי.
הכשל בכל אופן הוא של המערכת שלא מסייעת מספיק לאימהות עניות ומניחה להן להגיע לגניבה.

למעלה