@צהובון@

@צהובון@

משפחה חרדית מק.ספר נאלצה לפנות את הדירה בה גרו מס` שנים לאחר שבעל הדירה רצה למוכרה. המשפחה החלה בחיפוש דירה ולאחר מס` שבועות של חיפושים עקרים באיזור פנו למשרד תיווך דרך הטל`. ``אנו מחפשים דירה בת 3 חדרים`` ביקשו הזוג. איזו משפחה? שאל המתווך. ``פדידה`` ענה הבעל. חיפש המתווך במסמכיו וענה שאין דירות. לאחר יום החליטה האשה לעשות תרגיל. היא התקשרה למשרד התיווך עם אותה בקשה ואז נשאלה השאלה המתבקשת: ``איזו משפחה?``. קמינסקי, ענתה האשה ``איפה למד הבעל?`` והיא אמרה שבפונוביז`. ותוך כ20 שניות היו לה 3 דירות כרצונה. לא יעשו לי בעיות בועדת קבלה? תהתה בקול. ואז ענה לה המתווך ``קמינסקי מפונוביז` זה לא זגורי ממאור התורה`` . . . ! ימח שמו היטלר! סיננה האשה. ``מה?`` ענה המתווך. ימח שמו היטלר שלא גמר אתכם. וניתקה.

odery

New member
פרענקית סכלה

סתם מנציחה עם הפה ג`ורה שלה את הסטיגמות.

אני המטומטם! (כמו שמישו כינה אותי)

הוספתי 2 שורות שבכלל לא קרו וכולכם מפספסים את הנקודה עקב כך. צריך בדידים איתכם אין מה לעשות.

odery

New member
מה הנק`

שיש אשכנזים טיפשים? שיש אשכנזים שלא למדו את הלקח מ`מיין קאמפף`? זו נק` לעוסה.אגב,כשהמורות טענו שאני חצופה בצורה קיצונית,עניתי להן שהן יכולות להחשיב אותי כ2 באחוזים של הספרדיות שמותר.אני חושבת שעיסוק אובססיבי בנושא מנציח רפיון ויאוש.אני פרענקית גאה.

חשבתי

שאתה שוב מביא תמונות מעניינות. לסיפור נדוש שכזה לא ציפיתי ממך. ב. אני קראתי לך מטומטם? (אינני זוכר -בדרך כלל- מה אני כותב) א``כ אני חוזר בי.

למעלה