צהוריים טובים לכולם

emmy5

New member
צהוריים טובים לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נה להכיר אתר של אחד החברים מהולנד ,כתוב בהולנדית ...הוא מנגן באורגן בכנסיה וחבר טוב ליהודים

ora11

New member
../images/Emo16.gifלזכר 6 מליוני יהודים

ובניהים כל משפחתה של אמי ז"ל מכל 9 אחים ואחיות של אמי ניצלו אמי סבתי ודוד אחד. אין לי משפחה מצד אמי עצוב וקשה לי כמו לעוד רבים אחרים. אתמול היה בערב טכס אצלנו במשק .יש לנו כמה חברים ניצולים שעלו לארץ מהתופת וביחד עם קבוצה מהפלמ"ח בנו את ביתם ביתינו בהרי ירושליים. יהי זכרם ברוך של הניספים. המחשב שלי שבת אתמול.

offe

New member
האם קרה פה שרשור חדש במפתיע ../images/Emo6.gif

אם הבנתינכון אז אמי'לה פתחה שרשור חדש - נו אז מה, מה קרה, העולם התמוטט? בכל זאת תרדו למטה, הייתי רוצה שתקראו את התגובה שלי על כל מה שקרה היום. offe

מצחיקולה אחת ../images/Emo6.gif

וכן קראתי גם את הודעתך מלמטה.... לא מפספסת אף אחת....
אחר צהריים נעים לכולם, היום הלכתי לבדוק בית הורים עבור אמא שלי, הואיל ואני מתנדבת בויצ"ו הוצע לי לבדוק את בית ההורים שלהם שנמצא במרכז ת"א ברח' ויתמן במתחם בתי המשפט... המקום דווקא נעים ומסביר פנים - המחיר לא כל כך...

יפה .....

אם היו לך טענות נגד יעלי - היית צריך לפנות אליה במסר ולא לעשות בלגן כזה בפורום ועוד ביום השואה!!!! החברים ניסו לרמוז לך בעדינות ואתה ממשיך במהלך כל היום עם ההתעקשות על העלבות שלך! אני מאמינה שאף אחד לא עשה שום דבר בזדון, אני גם מאמינה שהשקעת על הבוקר עבודה בהודעות שלך וצר היה לך שהודעה אחרת התחילה לתפוס נפח... אבל העיניין המטופש הזה איבד פרופורציות, וטוב שסוף סוף הובן על ידך. ולמען הסר ספק, אני אשמח מאוד אם תישאר איתנו בפורום, חושבת שיש לך המון מה לתרום לנו בשמחת החיים שלך ובחומר העדכני שאתה מביא ואתה יכול גם ללמוד מאיתנו לא מעט ....בעניין חברויות... מה אתה אומר????

pazi66

New member
אני מנצל הזדמנות זו להסביר עצמי שוב

אני בן אדם פתוח האומר תמיד מה שהוא חושב אני יודע שלא תמיד זה חכם אך מה לעשות, זה אני, שילמתי, משלם ואשלם את התשלום של אופי זה כל חיי. חברי הטובים מכירים אותי ומקבלים אותי כמו שאני (יש לי גם צדדים חיובים). לגבי יחסי עם יעלי הם התחילו ברגל שמאל מיום הראשון להצטרפותי כנראה שמשהו בי, מאיים על שלטונה המוחלט בפורום בוא נגיד בעדינות, אני לא מתלהב מאופן ניהולה של פורום אנשים מבוגרים בגילנו. שוחחתי איתה בטלפון על מספר נושאים ודעותיה מאד לא היו מקובלות עלי. אך, החברה מאד מצאו חן בעיני,וידעתי שאוכל לתרום מניססיוני ומכישורי להתפתחות הפורום. לפגישה הקודמת לא הגעתי בגלל אי תשומת לב (לדבריה) של יעלי הפגישה השניה היתה גם בסכנה בגלל אי הבנה (לדבריה) של יעלי הבוקר ב-06:33 פתחתי את הפורום - ב-3 הקשרים ליום השואה ובימבו צרפה גם את בירכת בוקר טוב המסורתית שלה. אחרי 07:30 התקשרתי שוב, והופתעתי לא לראות את קישורי ובמקום זה מסר של יעלי אל הפורום. נןסף על כל זה היה לי אירוע פרטי שהעלה לי את לחץ הדם ואת סף הרגישות שלי לשחקים באותו רגע היתי משוכנע שיעלי עשתה מה שעשתה בזדון, וכל התסכול שלי התפרץ החוצה הדבר הגרוע הוא שלאחר שאתה מוציא מסר, אין לך כל אפשרות לבטלו או להחזירו אני בדרך כלל אדם נוח לבריאות, אך עם פתיל קצר מאד, שנדלק מייד אך כמו שנדלק מהר נכבה עוד יותר מהר. אם בזמן זה היתה מופיעה איזה הערת התנצלות או רמז על טעות מצידה של יעלי, יכול להיות שהכל היה עובר לסדר היום. אך במקום זה , קיבלתי כל מיני עקיצות לא כל כך עדינות מחברי הפורום על פגיעתי ב"מריה" הקדושה. מה גם שעד עתה אינני משוכנע שהיתה פה טעות לא , אינני יכול לשכוח הכל ולעבור לסדר היום, אפילו שאני מאד רוצה להשאר איתכם, אך למרבה הפלא , אני מאד פגוע מכל המילים "היפות" שנפלו עלי - איך אומרים, חברים מכירים בעת צרה אני חייב לקחת פסק זמן ולחשוב אמשיך להכנס לפורום ולהתענג עליו אך רק בצורה פסיבית אני תיקווה שבאחד הימים אחזור אם, כמובן, תרצו אז לקבל אותי דרך אגב, עד רגע זה לא שמעתי מיעלי התנצלות על עגמת הנפש שגרמה לי וגם לא מילה על טעותה הבוקר - מה יש, אנחנו עוסקים פה בבני אדם שיש להם נשמה ועלולים להפגע מחוסר תשומת לב. יעלי ציינה בפורום שלשמחתה יש גם שפויים - (ולא רק לא שפויים כמוני)-תוספת שלי. אז אני מאחל לכל השפויים רק טוב

emmy5

New member
פזי,סליחה ,אבל אתה אקשן כמו ..

כמו בחור צעיר וקשה לו להכיר שלא קרה כלום ... יעלי פתחה שירשור בלי לראות אותך ...זה יכול לקרות פעם אחרת ,לי או למשהי אחרת ..או לך ..אנחנו לא מקבלים פרס על זה שאנחנו הראשונים...אבל בסך הכל הכתוב יורד ועולה ולא תמיד אנחנו שמים לב .. בוא נתחיל את הכל מחדש ...לא קרה כלום ..אין צורך בהתנצלויות ...היתי אומרת שאתה בתור גבר ... בוא נצחק קצת ... היה לנו מספיק יום אחד

אמי אמרתי לך פעם שאני..............

אוהבת אותך? גם אם כן - לא יזיק לומר לך שוב
אני אוהבת אותך
כמו שאת ושלא תשתני לנו אף פעם

yaely2

New member
מנהל
שלום שמחה שיש שפויים ואיכפתניקים

שלום לכולם, הדבר היחיד שיכול למנוע מצבים כאלה, זה פשוט לשאול את האדם עצמו ישירות במסר או בטלפון, "מדוע?" וכשתשובה מגיעה אפשר לשאול עוד שאלת הבהרה. הדברים מתלבנים בשיחה אישית בין שניים. כל טוב לכולם יעלי

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

התפוז נראה לפעמים, כאילו הוא משטה בנו ולכן אין צורך להתעצבן ולהרגיש תסכול. גם לי קרה פעמים רבות שקראתי הודעה מסוימת ואחריה עוד הודעות ושרשורים שעל חלקם הגבתי, וכאשר רציתי לחזור ולהגיב גם על אותה ההודעה, פשוט לא מצאתי אותה. והנה זה פלא, עשיתי "ריענון" וההודעה צצה ועלתה. הדבר הכי חשוב והכי בסיסי, לדעתי, ביחסי חברות וביחסי אנוש בכלל טמון באמרה: "אל תלבין פני חברך ברבים". והרי בשביל מה יש לנו מסרים? לא כל דבר צריך לכתוב בפורום, בעיקר כאשר מדובר בדברים שאפשר ליישב בהסבר קצר. אוהבת אתכם

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק יקרה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

לייצ'יק חמודה
יברך אותך האלוהים. אינך יודעת כמה הייתי זקוקה למילים האלה שלך כמו שכתבת בהודעה. ברצוני לאחל לך שתמיד תעודדי ולא תזדקקי לעידוד יעלי

emmy5

New member
עוד תגובה אחת לשירשור קודם...

והכל נסגר ...אולי יותר טוב שהסגר ,נמחוק כל מה שקרה , היום אנחנו קצת עצבנים ולוחמים ...בואו נפתח הכל מחדש ... זר פרחים לזכר הניספים

maxima

New member
אופי את נהדרת

אוהבת את מה שכתבת כאן וגםלמטה וגם דעתי דעתך.

emmy5

New member
הם שתקו,ואנחנו לא שאלנו ...

לא שאלתי ,לא רציתי לעשות לו רעה . היום אני מצטערת...הנכדה היתה בכיתה ד שעשתה את העבודת שורשים ..אז הוא סיפר את הסיפור שלו במילים שהילדה בת 10 תוכל להבין אותו..יתר הנכדים כבר עתיקו את הסיפור של סבא ...זוכרת את יום הזיכרון אחרון ...אשרתי אותו לבד בסלון ,ראה את כל התוכניות בטלביזיה .. בערב יום העצמאות בקש מהבן שלנו ...אם הוא כבר לא יהיה ,שנדליק נר בשביל ההורים שלו והאחים ...ערב לג' בעומר ,הלך לעולם שכולו טוב , ולקח איתו כל מה שקרה לו ...שתק ואנחנו לא שאלנו .. לזכר ההורים וארבע אחים

נֵנָה

New member
ערב טוב פורומיסטים יקרים שלי ../images/Emo6.gif

יום שני - היום של הבת והנכדים
חזרתי די מאוחר ודי עייפה, יצאתי עם הכלבות, בדקתי וראיתי אי-מיילים נהדרים שקיבלתי, וקראתי בפורום את ההודעות שהצטברו. לאממי תודה על האתרים עם המוסיקה והתמונות
לסבא אורי
על הקולאז' היפה "דבר אלי בפרחים"
ההודעות עם הסיפורים על השואה היו מאד מרגשות והסיפורים האלה אף פעם לא נגמרים, תמיד יש עוד ועוד
מביאה לכם משהו שקיבלתי באי-מייל, כדי לפרוק את כל האגרסיות
וסרטון מדהים על ניסוי של נשק חדיש בצה"ל - לכבוד יום העצמאות
מקרב לב למי ששלח לי אותם
מקווה שאצליח להעביר

נֵנָה

New member
ועכשיו, חידה ../images/Emo8.gif

חידה : 80% אחוז של ילדי גן ילדים פתרו את החידה הבאה , אבל למרבה הפלא , רק 5 אחוזים של בוגרי אוניברסיטת סטנפורד היוקרתית הצליחו לפותרה , ומה איתך ? להלן החידה – 1. התשובה הינה בת 6 אותיות. 2. זה הקדים את אלוהים. 3. זה גדול מאלוהים. 4.זה מרושע יותר מהשטן. 5.יש את זה לכל האנשים העניים. 6.אנשים עשירים צריכים את זה. 7.אם תאכל את זה גם אתה תמות. וכעת לחשוב היטב היטב............................ התייאשנו הא ???!!! התשובה בהודעה הבאה, מי שמכיר את זה מקודם לא לפתור, זה לא פייר
תנו צ'אנס לאחרים

למעלה