צהל ועדויות עבמים

סנגי

New member
צהל ועדויות עבמים../images/Emo153.gif

שלום וברכות על הפורום. הספר לכם מראייה ראשונית על אין ספור מקרים שהתרחשו בצהל כך שהממסד כן מודע לענייני העבמים אך משדר עסקים כרגיל. מיקרה ראשון שנת 94 בהם אני אישית הייתי נוכח בזמן שירותי הצבאי בבסיס חיל האויר שם שירתתי בתפקיד בתוך מגדלי הפיקוח בשעה 7 בערב לערך בזמן שהבסיס בכלל היה בשבוע מנוחה ללא טיסות אימון פגרה היה די משעמם לכן עליתי לאקווריום של המגדל שיחקתי קלפים עם הפקחית המשעוממת לפתע מקבלים דיווחים בקשר מבסיס חיל האויר שלייד ראשון לציון תל נוף על שני גופים זוהרים העומדים מעל המגדל הזניקו את המטורולוגים שאמרו במפורש שלא מדובר בגופים שמימייים קרי כוכבים או תופעה מטרולוגית הסקרנות גברה כול הפקחים עלו לשמוע בקשר אחד הפקחים יצא החוצה לעשן סגרייה גם מעל מגדל הפיקוח הופיע גוף זוהר אחד כולם נבהלו דיווחו לבסיס תל נוף על מיקרה דומה. מייד לאחר דקה נשמעו בשני הבסיסים תל נוף ושלי סירנת הזעקה והוזנקו מטוסי קרב חמושים לעבר הגופים זה היה מדהים המטוסים פשוט ניסו להדביק את הגופים שזזו והתרחקו בזויות בלתי אפשריות צלם צבאי צילם את המיקרה כולל בבסיס האחר. הגופים נעלמו והמקרה הורד מהפרק כאילו לא קרה איש לא מנדב מידע ומאוד מסקרן אותי מה עשו ומה חקרו אנשי הבטחון. במיקרה הזה נכחו עשרות קצינים. ודבר זה אחד לעומת עשרות מקרים שהצבא יודע אודותם ומטייח. אז שלא יעבדו אלכם יש משהו מוזר בהתנהלות הממסד אולי מחשש לפניקה או למשהו שהם יודעים ולא מספרים אולי יש התקשרות של גופי מדינה שמתאמים דיווחים על תקריות מתועדות ומבצעים הסקת מסקנות ולהם ידע רב על מפגשי העבמים. אנחנו נמשיך לשתות קפה ברוטשילד נקנה בגדים נחשוב על קריירה והממסד יודע דברים מדהימים שמסתיר מאיתנו.

בהנחה שהכל נכון

זה סיפור שמתווסף לשורה של עדויות, המצביעות כביכול על הסתרת מידע ע"י הממשל. אגב, לא רק שלנו, אבל גם. מה לא עושים כדי לשמור על שלוות הציבור...

J U B

New member
אתה יכול להביא

הוכחה כלשהי לדברים שכתבתה?

סנגי

New member
נראה לך שדובר צהל ישחרר קלטות../images/Emo153.gif

מדובר במיקרה ספציפי בו הייתי נוכח צלמים של הבסיס צילמו זאת כנראה רוב החומר כולל תיעוד מהחמל ותיחקור פקחי טיסה ובקרי אויר ניגנז וניכנס לתיקי x שלא רק לאמריקנים יש כאלו גם למדינה הקטנה שלנו. אני מאמין שיש אין ספור חומרים מתועדים כולל דברים שלא נאמין שצהל השיג או ניתקל בהם. יש עוד מיקרה הפעם כעדות שמיעה בלבד שבשנת 97 בבסיס תל נוף באחד העמדות השמירה לייד הים בלילה לאחר בדיקת קצין אבטחה נמצאו שני חיילים במצב קטטוני פסיכוטי מלאים בשתן שוכבים בפינות מגדל השמירה רועדים מפחד וזאת לאחר שניתקלו כמה מטרים מהם בדמות בגובה 4 מטר הם האירו עם הזרקור ולאחר מכן התעלפו הביאו גששים בדוואים מחשש לחדירת גורם מחבל או ערבים הגששים שבדקו את השיחים ואת טביעות המשונות פשוט מלמלו בפחד מילים הערבית ממש שיקשקו הם אמרו שזה גיני גיני שבשפה של הפרימיטיבים שדים לא יודע מה זה אך מסופר שהחיילים פשוט עזבו את הבסיס כנראה לתחקור היפנוטי ומישהו אחר עשה להם קלירנס יציאה מהבסיס שלעולם לא חזרו אליו. הסיפור מעדויות חיילים בלבד וזה רץ כבר שנים בבסיסים בחיל האויר.

למעלה