צהרא טבא

Sודית

New member
אךךךך....איזה דבר זה.....איזה תמונה משגעת

איזה כייף לך יא תימוני....איזה כייף זה. תן לו איזה ביס קטן ממני.....שמה בפולקעס.

שרונהה

New member
שוויץ מתוק

Sודית

New member
בואי אני אנקד לך - שוויץ - חינם אין כסף

פנו כתבה - שוִויץ - מהמילה שוִויצר - כי התימוני אמר שבא לו להשוויץ את הבנת את זה ברכה?

miriam19

New member
אני חייבת לציין

שחוש חמור לפורם הזה אין הרי גם חמור, וקל וחמור
אתון כמוני מבדילה בין שוויץ שיוצא לו המיץ
לשוויץ

Sודית

New member
אני יכולה למחוק ת'תגובה

אבל קודם תזבירי לי איך את מבידלה בין שוויץ לשוויץ....איך ?

miriam19

New member
זודית

שוויץ יש לי
בשוויץ הייתי
אז הנה לא רואים הב דילים

Sודית

New member
חחחחחחחח....בסדר, התקבלה התשובה

אין עלי כרגע שום דיל לשוויץ......אופו בשוויץ היית?

miriam19

New member
בשוויץ ...

אני לא רוצה עכשיו לשוויץ אבל רק שתדעי שהייתי גם בקפריסין

תימני 55

New member
גמני הייתי בשווייץ

אבל זה היה ממש מזמן זה נחשב????!!!! אופס...בקפריסין הייתי ממש לא מזמן איזה 20 שנה אחורה כשהיא עוד היתה תחת שלטון טורקי זה נחשב קפריסין או טורקיה???!!!

תימני 55

New member
אני סתם משויץ שאני משווייץ....

האמת היא שהורי הגיעו מאוסטריה אני סתם מנפנף בשווייץ נראה לי כזה קול להיות שווייצי למרות הצבע התימני שלי

EK55

New member
טורכיה לא מכירה בחלוקה החדשה של קפריסין

ולא מכירה בחלק הטורקי בלבד. לטורכים יש בטן גדולה והם רוצים את הכל. כעת השלטון הטורכי דפוק לגמרי וחבר לאירן המשוגעת. משוגע עם משוגע שני מתאים להם להיות חברים טובים. תגיד לי מי החבר שלך ואומר לך מי אתה. טורכיה זקוקה מאד לתעשיה הישראלית התוססת בטורקיה, לכן לא מיהרו לנתק איתנו את היחסים. יש לנו בטורכיה כ-1000 מפעלים ישראלים שמעסיקים ומפרנסים טורקים. לי בבית יש מקרר אמקור מצוין תוצאת טורכיה והיה לי גם מיקרוגל תוצרת טורכיה. התעופה האזרחית הישראלית עושה חניית ביניים בטורכיה.

תימני 55

New member
קודם כל מרים....

את לא חייבת לציין ובפורום הזה יש מלא חוש חש ולראיה.....[לכי תמצאי ראיה בימים שכאלה] ואם כבר הזכרת חמור אז דעי לי שחמור...גם עם אוזן אחד...נשאר חמור ואל תחפשי פאנצ ליין...אין...!!!!

miriam19

New member
אני כבר

חשתי בחח לי לא איכפת חמור עם אוזן 1 או 2 העיקר שיבוא חמורו של משיח והגאולה תבוא ויבוא השלום וכיתתו חרבותיהם למיקלדות והכורים הגרעיניים יהפכו לכורים להפקת אנרגיה שתאיר את כל העולם באור גדול כאור השמש
ונדע כי לא לריק עברו חיינו אמן ואמן כן יהי רצון.

תימני 55

New member
אופטמיזם זו מידה ראויה

אך לצערי חלף זמנה עוד בטרם התחיל הזמן לזמום מראשית ההיסטוריה האנושית היו מלחמות וכל מיני צרות אז למה שדווקא עכשיו ישתנה משהו??!! אפילו עם ישראל [עם הבחירה] לא זכה לנחת אלא רק אותן 50 שנות מלכותו של שלמה המלך וממש בשחר ההיסטוריה היהודית קם אח על אחיו והרגו כאשר קדם לכך מעשה תרמית אז אני מסתפק בחמור גם ללא המשיח ובינתיים מנסה ליהנות מהחיים

למעלה