צהריים טובים אז ככה סיפור הנהיגה שלי

dimylka

New member
צהריים טובים אז ככה סיפור הנהיגה שלי

התחלתי ללמוד נהיגה בהיותי בת 17.5 כמו כולם על הילוכים עשיתי שעורים 5 טסטים שבהם לא עברתי מהפחד שלי מעצם הטסט עצמו ומהטסטרים במיוחד.
ואחרי פעם חמישית אמרתי זהו זה לא בשבילי והפסקתי הכל.
היום אני בת 30 אמא לשלישייה ובלי רישיון זה כמו בלי ידיים חזרתי ללמוד הפעם על אוטומט אני עכשיו ממשלפני הטסט ( עוד כמה ימים) ומהרגע שהמורה הודיע לי על הטסט אני לא מפסיקה לחשוב על זה ולפחד אני מדיימנת לי את הטסט ואיך שאני נכשלת בו כמובן ואיך שהטסטר נכנס ואני נכנסת ללחץ מטורף שכמובן הורס לי את הנהיגה (מי בכלל חושב על הנהיגה באותו רגע ) מה עושים במצבים כאלה ? אני כבר חשבתי שוב לוותר וזהו אבל זקוקה לרישיון ולא יודעת איך ומה לעשות אשמח לעזרה.

תודה

be_roo

New member
את אמא לשלישיה, התמודדת עם דברים הרבה יותר

מסכונים, מפחידים ומלחיצים מטסט, שהוא בסך הכל מבחן שולי שלא קובע דבר על עתידך והחסרון היחיד במקרה של כשלון הוא עלות כספית נוספת.

ברגע שהראש שלך "יבין" זאת, הגוף ירגע.

Kורן

New member

מסכים לגמרי!

אבל הכיס לא נרגע

רק לי כואב לזרוק 700 שקל? ולחשוב למי זה הולך: למורה האידיוט שלי (לשעבר) ולמשרד הרישוי
, קשה לי לחשוב על דרך יותר גרועה להפסיד כסף (שלא נדבר כל הנזק לאגו) , מילא זה היה הולך למטרה אצילית כמו תרומה לקהילה או לנזקקים, מילא זו הייתה חוויה חיובית או אפילו אחת כזו שמקדמת אותך לאן שהוא, שמלמדת אותך משהו. חוץ מנזק והחמרת המצב לא יוצא מזה כלום ולחשוב שפרנסתי אנשים ומשרדים ראויים לגינוי ואז עוד להתנהג בשלוות נפש - לא מסוגל

נכון 50,000 שקל אם לא יותר

שלא נדבר על הזמן ועל כל התכנויות שביטלתי בגללם (ולא אני לא מתכון להנאות כאלה ואחרות)

למעלה