צהריים טובים..אני חדשה ושמחה שמצאתי

ספרייט 7

New member
צהריים טובים..אני חדשה ושמחה שמצאתי

פורום מעניין כ`כ.. אשמח לעצות איזה משחקים התפתחותיים מתאימים לגיל שנה ותשעה חד`- שנתיים, בתודה מראש ויום מקסים

יעל כץ

New member
צעצועים לגיל שנה ו- 9 חודשים

שלום, תודה. כדי להתאים עבורך צעצועים, אנא כתבי לי האם יש לך בן או בת, העדפות המשחק כרגע, ומה כבר יש לכם.

ספרייט 7

New member
תודה על המענה..

יש לנו בת.. יש לנו בינתיים התאם צורה, לגו, ואתמול רכשתי לה סברס ניראה איך היא תשחק .. אשמח לעוד רעיונות בתודה מראש..

ספרייט 7

New member
עוד דברים ששכחתי..

לוח ציור של TOMI משחק כרטיסים קשיח של צורות וצבעים אנחנו באמצע לעבוד על צורות וצבעים, וכנ`ל מספרים היא כבר יודעת עד הסיפרה 6 וכמובן יש לה הרבה ספרים, אבל אשמח לעוד רעיונות של משחקים בתודה מראש..

יעל כץ

New member
עוד רעיונות

שלום, עכשיו יותר קל לייעץ, והנה רשימה של 10 רעיונות: 1. פאזל עץ של 5-8 חלקים בודדים. 2. צבעים עבים וקצרים - של קריולה או של בייבי סמארט. לתת לה להתנסות בשרבוט 3. קוביות עץ - לבנות מגדלים...למיין לפי צבע (לנסות לפחות). 4. המפתח להתפתחות - של פוירברג. 5. מגדל טבעות - או משחק השחלה אחר. 6. בצק - חומר גלם, ללוש, לדפוק עליו, לעשות נחשים, או לתת לה תבניות פשוטות. 7. צבעי אצבעות - באמבטיה או על דף נייר גדול. 8. סקוצ'יקיד צורה וצבע. לתת לה גם להתנסות בלוח הפתוח, בצורה יצירתית. 9. עולם הדמיון - זה גיל שמתחילים משחקי הדמיון. לכן בובות שאפשר להאכיל, לטפל, להשכיב לישון, כלי אוכל, אוכל, עגלות בובה וכו', ערכות משחק בסיסיות של 'אנשים קטנים' little people של פישר פרייס או של פליימוביל (הערכות שמיועדות לגיל 1.5 ומעלה) יכולות להתאים. את יכולה ל 10.כלי נגינה בסיסיים - תוף, קסילופון, פסנתר. אגב, אפשר 'לנגן' גם על סירים עם כף עץ או כף גדולה רגילה.

ספרייט 7

New member
אני ממש מודה לך..

הרשימה גדולה אשתדל לרכוש הרבה מה לאט ובהדרגה.. בתודה מראש.. ויום טוב

יעל כץ

New member
הרשימה - הבהרה

שלום לך, הרשימה המוצעת אינה בבחינת 'רשימת חובה' אלא רשימת אפשרויות. אנא התייחסי אל זה כך.

yaelii1

New member
זחילה

הנכד שלי בן 9.5 חודשים והוא זוחל אחורנית.איזה תרגיל או משחק הוא צריך כדי להתחיל לזחול קדימה. תודה

יעל כץ

New member
זחילה

שלום, זחילה לאחור היא שלב מוכר בהתפתחות הזחילה. נסי לשים את כף ידך מאחורי כף רגלו כמו עוגן, וכך לאפשר לו לדחוף את עצמו קדימה (שהרי הוא מתכוון לזחול קדימה).

למעלה