צהריים טובים - אני מחפשת לסרוג

צהריים טובים - אני מחפשת לסרוג

בגד הטבלה לבן לתינוק בן חודש.............. למישהי יש במקרה הוראות לדבר כזה? תודה מראש

iris3111

New member
היי ספי בקשר לשימלה תיפני לגוגי

יש לה חברה עם אתר ויש לה שם כל מיני בינהם גם שמלה כזו. אני מנסה לחפש אצלי אבל.... יש לי כזה בלאגאן במועדפים ש....ועד שאמצא גוגי כבר תיתן יותר מהר. בהצלחה.

tatia

New member
רעיונות שמצאתי

בקישור השלישי יש הרבה רעיונות לבגדי הטבלה( זה פופולרי אצל רוסים) , בדף , מתחת לשורה אחרונה של תמונות תלחיצי ל Далее >> זה מעביר אותך לדפים נוספים

tatia

New member
אני חושבת שכן , מה שקראתי

עכשיו על הטבלה שם באתרים, שלבנים אפשר עליונית אפילו כי בטקס האצמו תינוק נשאר בתיתולים..אין לי הרבה מוסג בדברים האלו:))

88hentai88

New member
סרגתי מלא כאלו כשחייתי בחו"ל

וכך עשיתי אותם, התחלתי עם עיני שרשרת בקוטר של צאוור של תינוק, שזה לא הרבה, משהו כמו 30 ס"מ, ואז מחלקים את הסריגה לארבע, החלק הקידמי והאחורי צריך להיות טיפה יותר גדול מהשנים בצדדים, יש לקחת בחשבון שהחלק האחרוי פתוח באמצעו ושם יבוא כפתור סגירה. ומוסיפים בכל רבע עין כל שורה. אחרי 10 או 12 שורות, מחברים לעיגול סגור, וממשיכים לסרוג את החלק הקידמי והאחורי בלי השרוולים, שאותם נשלים אחר כך, אחרי כמה שורות, מתחילים בדוגמא הניבחרת עד לאורך שרוצים. את השרוולים אפשר גם לסרוג במעגל, צריך לשים לב אם הדוגמא מתאימה לסריגה במעגל. וזהו בעיקרון... זה היה הכי קל...

דניאל 116

New member
בגד הטבלה

שלום ספי שכמיה לא נראית לי כל כך מתאימה, כי תינוקות קטנטנים שוכבים עם הידים למעלה בצידי הראש, אם כבר תעשי פתחים לידים.

בוקר טוב - בהחלט חושבת לעשות

שרוולים אבל מקדימה זה יהיה פתוח ושזור בסרט כחול או ורוד לפי המין.....

למעלה