צהריים טובים (-: אני מחפשת קלפים..

צהריים טובים (-: אני מחפשת קלפים..

אני מחפשת משהו ואולי תוכלו לעזור לי: זה מין קלפים כאלה עם ציורים – יש מכל מיני סוגים – אניבי, מרלין, COPE ועוד כל מיני. כתוב עליהם גם באחד המאמרים בפורום.. אין לי מושג איפה קונים אותם (לא באינטרנט..) ומכיוון שאין לי ממש זמן או דרך להסתובב בחנויות ולחפש אני צריכה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באיזור הצפון. תודה מראש, ושבוע מצויין לכולם (-:

הקלפים הללו שייכים לאדם דגול

בשם איציק שמולביץ' חיפוש בגוגל עם שמו, יביא אותך לאתר שלו ושם את יכולה לקבל הסברים מפורטים על כל הקלפים וגם תוכלי לשאול אותו איפה אפשר לקנות אותם בחנויות באזור הצפון. בהצלחה מיקי

anchi1512

New member
קלפים טיפוליים או קלפי קס"ם

שלום לנועצת המבטים, מצרפת לך את הקישור לאתר של איציק - גם אני ממליצה עליו בחום רב, מומלץ מאוד להשתתף באחת הסדנאות שלו, יש הרבה מה ללמוד ממנו על השימוש בקלפיו. cope - אלו הם קלפים בהוצאת נורד מטבעון. מצרפת קישור גם לאתר שלהם. אני, באופן אישי מרבה להשתמש בקלפיו של איציק אם בהנחיית סדנאות ואם כחלק מהתהליך האימוני. הקלפים בהוצאת נורד מוכרים לי היטב ואף בחלקם אני משתמשת. בהנאה רבה
ענת

dafnasalan

New member
נושא הקלפים נידון בהרחבה בפורום

אני מנסה שלוח לך לינק למאמר מתוך הפורום כשהעלתי שאלה לגבי שימוש בקלפים. אם לא אצליח תכנסי למאמרים..או שמנהלת הפורום תעזור עם הלינק (לא יודעת למה זה לא מצליח לי) |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=978&a=75432&c=6242&sc=0&ssc=0|

Gaby R

New member
ועוד קלפים מומלצים

קלפים ליצירת בהירות בנוגע לערכים - פרי רעיון וביצוע של מאמנת בשם שוש אריה. הטלפון שלה: 3093096 - 054. ניתן לעבוד איתם עם מתאמן יחיד, עם קבוצה, ואפילו לבד, במגוון וריאציות. כמי שמעניקה מקום מרכזי באימון לבירור ערכי המתאמן כתשתית לבניית חזון אישי ודרך התנהלות שהם בהלימה עם מי שהמתאמן באמת רוצה להיות (ולא רק מה הוא רוצה להשיג), אני מוצאת את הקלפים האלה מאוד אפקטיביים. גבי רייכר. MBA, מאמנת אישית להזנקת קריירה ועסקים.

tlingit

New member
אם כבר מזכירים

אז גם אהבתאמת מהפורום שלנו יצרה קלפים לתהליך האימון

למעלה