צהריים טובים אנשושים...

צהריים טובים אנשושים...

TANK כן אני עדין פה... אני פה עד מחר בערב... מה שלומך אהובע שלי? הכל טוייב? ענתי... אתמול פספסתי אותך בממש קצת.... לא יפה געגעתי אליך... ולכל שאר החבר´ס... שתהיה לכם אחלה של שבת הקרימינלית

אני מיצויין...

ישנתי לי שנת צהריים קלילה עד ש... בעטו אותי מהמיטה... גררררררררררר לא נורא שטויים...

אחה"צ טובים!!../images/Emo8.gif

כן קצת פספסתי אותך!!
אבל לא נורא!!!! אני לא בורחת לשום מקום אני כאן!!!
אז מה שלומך אחותי? הכל טוב? איך עבר עליך היום עד עכשיו??? (אני רק מקווה שאת עדיין כאן ולא ברחת לך עם איזה אופנוען
) LOVE ענת.

אממממ... עדיין פה...

שניה לפני שאני אברח עם איזה אופנוען אני מבטיחה להיכנס לפה ולומר לך... מה שלומך ילדה יפה? איך עובר עליך?

../images/Emo8.gif

וואלה אצלי הכל טוב!!! היום עבר.......ועוד לא נגמר.....נשאר עוד חצי מהיום כדי להנות ולבלות!!!!!!
מה איתך אחותי?????? LOVE ענת.

אחלההההה../images/Emo13.gif

שתהיה לך שבת שלום!!!! וסופשבוע מדהים יותר ממה שהוא עכשיו
LOVE ענת.

אני עכשיו פה,קבלי סימן=>../images/Emo178.gif

חחחחחחחחחחחחחח מה המצב אוחתי? את עדיין פה? LOVE ענת.

חחחחחחח../images/Emo6.gif

האמת שלי זה נראה כאילו יש לו משהו בפה כמו איזו סוכריה והמים זה מי בריכה......
איזה קונטציות אה?
LOVE ענת.

ME BACK

שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני שוב פה.... איפה הבנות האהובות עלי? (וכן שוב שטפתי כלים..... ואת עצמי על הדרך...) מה קורייי? יש משו חדש?

ילד גדול עלאק....

נו אז מה? אני צריכה לעשות משו בתמורה לארוחות שהוא מכין לי, לא? ומכיוון שאני חולת מים אז אני שוטפת כלים :0) יוווווווווווווווו... כמה אני שמייח לראות אותך... חולית עליך... חחחחחחחחחח MY DUNE

חחחח שוטפת כלים???../images/Emo8.gif

אני מוכנה להתנדב לניסוי ולעזור אם את רוצה.....למרות שבבית אני לא עושה כלום...עצלנית מדרגה 1! אז מה שלום הבנות? ואיפה הבנות?? ועל זה נאמר בשירו של מוקי דרדס
"איפה הבנות מה אתן עושות? למה לא באות אלי, למה לא שרות לי? איפה הבנים? אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים איפה הבנות? לאן אתן הולכות? למה לא באות אלי, למה לא זורמות איתי? איפה הבנים. אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים איפה הבנות שכולם מספרים לי? לא יכול לראות אם אתם מסתירים לי יש לי חולשה לנשים אומרים לי אבל כככה נעים לי ככה טעים לי אני אוהב שהן רוקדות שר להן שירים כמה הן יפות - מריחות פרחים תני לי בסיבוב, תנו בריקודים איפה הבנות? הנה הבנים ולא נפסיק לאהוב אותן עם מוזיקה לא נפסיק לפנק אותן עם מוזיקה הבחורות, איך שהן זזות כל הבנות עם התנועות הנכונות היא זורקת את הבאסה על הקצב טסה ילדונת אל תפסיקי לרקוד איפה הבנות? מה אתן עושות? למה לא באות אלי, למה לא שרות לי? איפה הבנים? אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים ?איפה הבנות ?לאן אתן הולכות ?למה לא באות אלי, למה לא זורמות איתי ?איפה הבנים אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים" חחחחחחחחח אני מצ´וגעת אני מודה באשמה!!
LOVE ענת.

למעלה