צהריים טובים אנשים

צהריים טובים אנשים

כפי שאתם ודאי מבחינים אני חדש באיזור, שמי יוני ואני בן 24, נשוי באושר ומצפה לילד ראשון. הצטרפתי אליכם מאחר וברצוני לשתפכם בבעיה שעומדת על סדר יומי לאחרונה, אך זה בשלב יותר מאוחר, לאחר שאכיר אני ותכירו אתם. המשך יום נעים.

שרונס21

New member
אגב,

אין! אין! על ההריון הראשון!! תמסור לזוגה הריון קל, תקין ועגול. בשעה טובה!!

וואלה

האמת שכולי בריגושים, אמנם בקו הכללי אני לא חולה על ילדים אבל אני מרגיש שאני מאוהב כבר בילד הזה... ככל שתכירו אותי יותר תבינו כמה זה הזוי שאני כבר מאבד ת`צפון בכל מה שקשור לילד העתיד להגיע... ודרך אגב, זה בן...

שרונס21

New member
כן,זה ידוע.

בעלי יצא עם מלא הצהרות בהריון.`אני לא בלידה`,`אני לא מחליף,נגעל!` וכו` היום?הוא מתפקד 10!הכל הופרך.חכה כשהדבר הגדול יגיע!הלב לא מכיל ת`אושר.אתה עוד תבכה.ראה הוזהרת!

אני מצפה לכך

האמת שהנישואין כשלעצמן נתנו לי המון אושר שבהחלט הפתיע אותי לאור חיי הרווקות היפים ונטולי הדאגות שהיו לי, כך שאם הילד ירים את מפלס האושר כבר לא אהיה מופתע...

איזה כיף לשמוע אבא-בהתהוות ../images/Emo13.gif

איך היא מרגישה בינתיים? התחלתם כבר קורס הכנה- ללידה?

ובכן

לבינתיים היא מרגישה מצויין! חוץ מקצת בחילות הכל בסדר. אנחנו בשבוע 25, הילד פעיל מאוד, אפשר כבר להרגיש אותו בועט. אחחח איזה תענוג זה להניח את היד ולחוש תזוזה! אני כל פעם חושב מה היה קורה אם החבר`ה שלי היו רואים אותי ככה מתרגש כמו ילד קטן... בנוגע לקורס- עוד לא הלכנו אבל בקרוב נלך, אני לא מתכוין לוותר על זה. בשורות, כמה ילדים יש לך?

יפה לך

אמנם החיוב ההלכתי הוא רק בן ובת אבל אני מאמין שאת בהחלט תרצי עוד. החברים שלי אומרים שזה ממכר... אגב, האחיין ה- 19 שלי הגיח היום לאויר העולם. בנוגע לקורס- אני לא מבין בתחום, לא ידעתי שיש כמה סוגים בזה. יש לך המלצות כלשהן? אשמח לשמוע.

למעלה