צהריים טובים, אתמול נסעתי

צהריים טובים, אתמול נסעתי

לצפון הצפון הרחוק, לקבוץ מנרה. החלטתי לנסוע דרך כפר הרואה, קבוץ גבעת חיים, קבוץ שמיר ואחורי זה ואדי ערה, במקום דרך יוקנעם וצומת המוביל המפוקק עד מאד. מאז אירועי האנטיפאדה, הרוב נוסעים דרך צומת המוביל שהקושי מסוגל להכיל את התנועה. ועדי ערה לא היה עמוס, אבל בהחלט היתה תנועה, וזה שימח אותי שיש עוד כאלה שמרגישים בבית בכל מקום בקו הירוק. עד ראש פינה עוד היתה תנועה די עירה. החל מצומת מחניים, התנועה הלכה ופחתה, ומצומת כ"ח על לקיבות מנרה מצאתי את עצמי נוסעת לבדי, כשכל הכביש לרשותי. יכולתי לעשות סלאלום, ואכן עשיתי לי
. למרות שהריאות היתה לא מי יודע מה אתמול, בכל זאת המדינה כל כך יפה, שבכל פינה יכולתי לפנטז שאני נמצאת במקום אחד בעולם. במנרה כבר קר מאד. אגב, כל ההזמנות לצימרים בקיבוץ בוטלו והם נמצאים בחג הזה בלי אף אורח. ואיזה נוף נשקף מהמקום ואיזה אויר, צלול בכיין. בחזרה, כאשאר חזרתי בשעות הערב, תפסה אותי מכמונת מהירות של המשטרה. עשיתי פרצוף מסכן והם נתנו לי "רק" קנס כספי ללא נקודות......יצאתי בזול
. אני מזמינה את כל חברי פה, לצאת לבקר בגליל המקסים שלנו, ולעודד את התושבים במקום. ובברכת חג שמח אסיימה.

טגידי באה לאן בדיוק את רצה?../images/Emo73.gif

נסעת בנוף מרהיב - אז למה למהר? מזלך שפגשת בשוטר סימפטי שהיה פתוח לאנחות שלך ועשה לך הנחות...(
וכמו שאומרת גיסתי האנגליה" "אין כמו ארץ" ארצנו יפיפיה - רק שנדע לשמור אותה
חג שמח ורק טוב.....

חחחחחחחחח חונה'לה

הם עומדים ליד צומד עמיעד בדיוק בסוף ירידה תלולה כאשר נמצאים בתאוצה.... זה מקום מועד לפורענות לרוב הנהגים. נאמר לי שאם משלמים את הרפורט אז כאילו מודים בעבירה ומקבלים נקודות באופן אוטומטי מישו יודע אם זה נכון? ואם יש מה לעשות?

yaely2

New member
מנהל
באה לפעמים, שתבואי תמיד ../images/Emo160.gif

שלום לכם כולם, אוהבת אתכם
ראשית באה לאן את טסה? טוב, אמרו לך נכון. תשלום הדו"ח פרושו שאת מודה בעבירה. יש מה לעשות, לא לשלם ועל טופס התשלום יש לך ברירה להישפט, לחתום על זה. לכי למשפט. קודם לכי למספרה, לקוסמטיקאית, למניקוריסטית לפדיקוריסטית, קני לעצמך חליפה חדשה וגם סידור חדש. בסידור תתפללי טוב טוב ביום המשפט ותקווי לאלוהים שלא תהיי בין האחרונים והשופט כבר יהיה חסר סבלנות, ו..אם תצליחי, תצליחי. מילת עידוד אחת. השופטים בדרך כלל לא נוטים לתת קנס יותר משהיית צריכה לשלם בלי משפט. כך שבדרך כלל אין לך מה להפסיד יעלי

חחחחחחח יעלי

כל ההוצאות שמסביב יצאו לי יותר מאשר הדו"ח, בסה"כ 250 ש"ח. ואם עוד אצטרך להגרר לצפון בשביל איזה שופט נחמד אז הלך עלי כל הטירדה הזו. אלך לשלם וזהו. תודה בכל אופן על העיצות הטובות.

yaely2

New member
מנהל
צחוק, צחוק, אבל...../images/Emo150.gif../images/Emo103.gif|לב

באה (מתי שבאה), עד כמה שידוע לי השופט החתיך מחכה לך באזור מגוריך. לא מטרטרים אדם לתיז אל נבי, רק משום ש(אולי) עבר עבירה. הרי שום דבר עדיין לא הוכח, ולא ניתן פסק דין. מקווים לראותך פה יותר. יעלי

לייציק

New member
זר לא יבין את זאת ... ../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

לנהוג במהירות זה בדם ... או שיש את זה או שאין ... חוץ מזה, זה הכל בגלל הנעליים הכבדות של היום ...
נכון ... ? אני תמיד תופסת את עצמי עוברת את ה-130 בכבישים מהירים, וממש מגייסת את כל כוחות הנפש וההגיון, כדי להזכיר לעצמי את הדו"ח שקיבלתי פעם על מהירות - עם שתי נקודות נחמדות ... - אבל, זה היה מזמן ... כרגע אין לי נקודות טפו טפו טפו ...

סבאאורי

New member
לייציק.נו נו נו

זר לא צריך להבין זאת.אם זה בגלל הנעליים אז לנהוג יחף...עדיף שתשאר ה... אני עוד לא מבין למה אנחנו צריכים לשלם מחירים כל כך יקרים בדרכים. סעו בזהירות סעו בזהירות סעו בזהירות

לייציק

New member
סבאאורי.. אל תדאג... אני בהחלט

זהירה מאד וגם אדיבה בניגוד לנשים מסויימות שרוצות להוכיח את עצמן, כמה שהן יותר "טובות" - בנהיגה על הכביש מהגברים... מההההה? הוא ייכנס לפני...? מה פתאום? אני אראה לו מה זה לעקוף אותי...! וכו'. אז, אני לא כזאת... נותנת לעקוף, מאפשרת להשתלב, עוצרת לאנשים לפני מעבר חצייה... אבל........ כשאני נוהגת בכביש פתוח, כשהכל מסביבי ומלפני פנוי... או שכולם לפני נוסעים מהר ... אני לא יודעת איך שזה קורא לי ....
פתאום ! אני מוצאת את עצמי על +130... ככה בלי להרגיש ... זה הכביש אשם ... המכונית אשמה... או הנעליים ...! כבר אמרתי ? בכל אופן, אני תופסת את עצמי מיד ומאטה. נו טוב, אם מותר 90 אני נוסעת 100 וכשמותר 100 אז 110... ותמיד, תמיד, שומרת מרחק... אפילו אם יש חוצפנים שנדחקים ברווח ... אני חושבת שזה בסדר ... יחסית ! לאאאאא ? (בעיר אני אף פעם לא עוברת את ה-60 ...
)
בכביש חשוב יותר להיות חכם יותר מאשר צודק ...

ora11

New member
חונה'לה ערב טוב../images/Emo73.gif

חמי וחמתי גרים בחצור הגלילית וגם את בעלי תפס אותו שוטר צלם בצומת עמיעד עוד לא שילמנו את הקנס בעלי נסע שם 105 קמ'ש והשוטר היה אדיב ונתן לו רק קנס בלי נקודות המהירות המותרת היא 80 קמ'ש. והצעתי למשטרת ישראל שיתפסו את הנהגים שעוקפים בפס לבן ומסכנים את כולנו אמחנו בשבוע הבא בצפון. שבוע טוב ומועדים לשמחה.

המהירות המותרת שם היא 90 קמ"ש

ועד 25 ק"מ מעל המותר מקבלים קנס ללא נקודות. מעל זה מצטרפות להן הנקודות. כך עודכנתי היום, ואני מקוה שאכן זה כך, ולא אופתע בקבלת נקודות אחרי התשלום.

סבאאורי...חס שמיח לך גם

יש לך איזו עיצה של חכמים לגבי מכמונת המהירות??? בכל אופן, לכל הנוסעים צפונה להזהר ליד צומת אביעד וליד צומת קדרים..... הממזרים אוהבים לחכות לנו שמה. בסה"כ הם עושים את עבודתם ואילו אנחנו עושים את נסיעתינו

dani 123

New member
באה, יש לך הרבה נקודות???

במידה ולא שלמי חבל על הזמן (בסגנון שלנו) להתמודד עם המשטרה ובתי המשפט. נ.ב. המשפט יערך כנראה בנצרת או טבריה האם זה כדאי?????

לייציק

New member
מסכימה אתך באה. אין כמו הצפון שלנו

מנזמן לא הייתי שם ... אני מקנאה בך על הגישה הבריאה שלך למצב ...
אנחנו מוזמנים ביום שני לבר-מצווה בעפולה ואני דוקא חוששת לנסוע דרך ואדי ערה... אני כבר לא מרגישה שם כל כך בבית... חשבתי אפילו לנסוע דרך ואדי מילק ולחזור מיוקנעם לצומת מגידו ולהמשיך משם בכביש הסרגל... אבל זה נראה לי טירוף ובסוף ההגיון גובר על הפחד וניסע כמובן דרך ואדי ערה...

maxima

New member
באה... שלום לך מה שלומך..........

מזמן לא ראינו לךץץץץ
כמה טוב שאת באה לפעמים. אני תמיד נוסעת לצפון אוהבת את הצפון ומטילת בצפון

למעלה