צהריים טובים.. בתוך כל הארועים העצובים..

נגהלי

New member
צהריים טובים.. בתוך כל הארועים העצובים..

אתמול הופענו בהתנדבות ב"בית שרמן" בירושלים. זהו בית ילדים מקסים, לילדים מגיל 2 עד 7, שהוצאו מהבתים ומחכים למשפחה אומנת שתיקח אותם. האמת- קורע לב. ילדים מקסימים, מתוקים. זה השאיר אותנו עם הרבה הרהורים ומחשבות רציניות בקשר לאומנה. אבל כדי לקבל החלטה, צריך לראות את כל ההיבטים ולהחליט שמקבלים ילד נוסף למשפחה. בכל אופן, ההופעה היתה נהדרת, הופענו עם "פיט פט טו", הילדים היו מרותקים ולצערי, לא הבאנו איתנו מצלמה. אני מקווה שנקבל תמונות מהמדריכים שלא הפסיקו לצלם ואז אעביר לכאן. השארנו להם גם ארגז מלא בדברי יצירה וכל טוב , מתנת חברה מפורום אחר. שבת שלום חברים

הה עם כל מילה, גם אני נוהגת להופיע במקום

מהסוג הזה. אני מקנאה בך שיכולת להשאיר להם ארגז מלא בדברים טובים, אני מביאה לפעמים מתנה קטנה על חשבוני. לשמחתי הם מאוד נהנים בהופעות וזוכרים אותי מהפעמים הקודמות....הלוואי והם לא היו נשארים לתקופה כזאת בין ההופעות שלי....

נגהלי

New member
רק עכשיו ראיתי את הת גובה..

איזה יופי שגם את עושה את זה. ארגז זה בהחלט נחמד, אבל לא משתווה לשמחה שאת מביאה איתך, אז אני בטוחה שאת משאירה אחרייך המון המון!!!!!

דקלה וצביקה יקירי, לא יודע אם לחייך או לדמוע?

או אולי שניהם גם יחד?!
הדמעות והרגש בגלל תיאורם של הילדים ובעיקר בגלל אורח חייהם הקשה והציפייה שלהם למשפחה אוהבת ובית חם
ברור שהפיכה למשפחת אומנה דורשת מחשבות רציניות רבות והרבה דברים שצריך ורצוי לקחת בחשבון הרבה לפני שמתחילים אפילו רק לברר את הנושא מול הגורמים המתאימים אבל הדהים אותי שההופעה במקום בכלל גרמה לכם לחשוב על הנושא ולבדוק אותו עם עצמכם ומשפחתכם, לא כל אחד היה מגיע לזה!!!!! ידעתי שאתם חברים אמיתיים וזוג מדהים ומיוחד! עכשיו הוכחתם זאת שוב ואני גאה ושמח שיש לי חברים כמוכם
החיוך בא למקרא זה שהילדים היו מרותקים וזכו להופעה מוצלחת שאין לי ספק שניתנה מכל הלב ובהרבה רצון, שמחה ואהבה כשנתינה נעשית בצורה כזו הילדים מרגישים זאת טוב מאוד והזיכרון שהשארתם להם ( מעבר לארגז, יופי של מתנה!!!! מסרי לחברה אין סוף ברכות ושבחים ממני על הרעיון והמתנה ) ישאר חקוק בליבם עוד זמן רב בזכותכם!!!!!!!! תבורכו חברים ושתמיד תזכו למצוות חשובות כאלה.

נגהלי

New member
../images/Emo99.gifאיזה דודי אתה!!!!!!

החיבוק זה כדי שתדע כמה אוהבים אותך!!!!
החייל זה בשביל ההצדעה וההערצה! אתה מנהל פורום בצורה הכי נהדרת שאפשר
היפנית, זה סתם כי בא לנו לטוס לאיזו חופשה... (עכשיו חזרנו מחופשה קצרצרה שנותנת חשק לעוד..)
הגיטרה זו המנגינה העליזה והאופטימית , שאתה תמיד מביא אתך
טוב , צריך להסביר? אתה מלך!
יאללה, אני "עפה" לענייני. עוד אחזור לכאן

למעלה