צהריים טובים היום יום המועדון והמרצה

הדסהש1

New member
צהריים טובים היום יום המועדון והמרצה

חלה ולא היה מחליף.לען ישבנו בחברותא וסיפרנו כל אחת מה שבא לה מהלב היה מאוד שונה ונחמד

צהריים טובים

עוד יום מהחיים מגיע לאמצע, אני צריכה לצאת מהבית ואוותר על זה, המטפל הלך
היום לקניות, הקראתי לו את הרשימה והוא רשם בשפה שלו, מעט מצרכים,
בין השאר היה שם חזה הודו דל שומן, אז הוא הביא לי חזה הודו מהקצביה
,
העיקר שהוא מטפל טוב באורי, הרגע יצאה מפה עובדת של החברה שנותנת לנו
את המטפל, שבאה כל 3 חדשים לביקורת, מענין שכל פעם זאת מישהי אחרת,
החלטתי לוותר על היציאה מהבית, הרגל שלי כואבת ואני לא בטוחה שאצליח
ללכת לאן שרציתי, אפשר לוותר על זה,
הדסה, כיף לך שיש לך את החשק ללכת למועדון ושאת גם נהנית שם.
מינה, את ממש חברמנית,
תמר, אני מקווה שאת כבר בבית ואת נחה אחרי טיסה של כל כך הרבה שעות,
אז ברוכה השבה השווה ותהיי בקשר.

מינהר

New member
ראיתי את המטוס של דרום אפריקה נוחת, ותמר

לא נופפה לי מן החלון. לא בסדר.

מינהר

New member
שמעתי ברדיו על איזה פרופ זוכה פרס נובל,

גנטיקאי, מארהב. הוא אמר שהאפריקאים מסיבות גנטיות לא יגיעו למצב לדאוג לעמצם ולארצותיהם כמו שצריך. הוא פוטר מעבודתו, כי זה לא פוליטיקלי קורקט. הוא הדיע לפת לחם, והציע למכירה את המדליה שקיבל. וכשנשאל לאחרונה על דבריו שוב, אמר אותו דבר. סיפרתי לכם את זה? אולי זה מסביר איך דרא"פ המשגשגת אצל הלבנים הדרדרה אצל השחורים. ואיך רצועת עזה עם החממות והכל אצל היהודים הדרדרה אצל הערבים. כבר כתבי את זה?

אדזה 900

New member
היי לכולם

אני כותבת בתקווה שהמחשב קצת נח ואולי יחזור לפעול עכשיו.לבדוק .ציפי תודה על ההצעה מחכה למזג אויר טוב,כרגע יורד אצלנו גשם זלעפות.איך אמרו אצלנו אפלו כלב לא מסתובב בחוץ.

אדזה 900

New member
סוחר

בכל זאת על אף הרוחות החזקות הצלחתי בבוקר ללכת לחנות נעליים להחליף זוג שרכשתי בשבוע שעבר,הייתי בטוחה שיתאימו לי אבל בבית נוכחתי שזה לא זה.הלכתי לחנות כדי להחליף ולא מצאתי משהו מתאים,אמרתי למוכר שלא אכפת לי להפסיד קצת העיקר שיחזיר לי מזומן.לא התנגד וזיכה אותי ב-160 שח.לפני שיצאתי משם הצצתי בקבלת הקנייה ומסתבר שנעליים עלו 240 שח,שאלתי הכיצד?הסתכל ,בדק את הקבלה אמר צודקת והחזיר לי 40 שח ,לא רציתי להתווכח איתו,שמחתי שקיבל אותם בחזרה,מה הייתי עושה עם נעל ללא שימוש-אפילו לילדים זה לא התאים.זהו שסוחר נשאר סוחר ולא חשוב עד כמה תאמין בו.

למעלה