צהריים טובים וחמימים לכולנו.

ZiV GiLbOa

New member
צהריים טובים וחמימים לכולנו.

איך כתבו בעיתון? גנרל חורף בא לבקר. מישהו הרגיש את הרעידת אדמה שפקדה את רחבי ישראל היום? אחותי מספרת שהיא הרגישה וגם אמא שלי שעובדת בירושלים מספרת שהיא הרגישה את הרעש אדמה. אז מידע: -הורגשו 2 רעידות אדמה. הראשוה בעוצמה של 3 בסולם ריכטר בשעה 11:17. לאחר דקה הורגשה רעידת אדמה בעוצמה של 4.2 שגרמה לנזק במבנים ברחבי הארץ. -הרעידות נוצרו באיזור ים המלח אך הורגשו בכל רחבי הארץ -לא נגרם נזק לאזרחים. עוד מידע: - מחר יש לי יומולדת למי שלא יודע. - אין התקדמות במו"מ בים האוצר למורים. - בשבוע הבא יתקיים "ועידת אנפוליס" אשר ישמש כמדרגה לשלום ביננו לפלסטינים. המפגש יתקיים באנאפוליס, בירת מרילנד שבארצות הברית. כולנו תקווה. - אני מזכיר, המאנצ'יז יהיה פתוח היום ואני יהיה בין המוכרים, היום מגיעה סחורה חדשה ושוב, סופגניות!! כולכם מוזמנים לבוא לראות ולקנות, ונתוש, אם את באה, תגידי שלום. יום נעים לכולנו!!

JAMES DEAN

New member
בשורות טובות: התקשרו אליי היום מוועדת השמות

לכיכרות ואמרו לי שאני בין 20 המועמדים הרציניים לרעיונות. מה זה אומר? אין לי מושג
הצעתי את הרעיון שבאמת צריך להנציח אנשים בשמות הכיכרות.

ZiV GiLbOa

New member
כל הכבוד לך!!

אני אשמח אם שמות הכיכרות יקבעו לפי הרעיון שלך, רעיון יפה מאוד!! ולדעתי זה אומר שהתלהבו מהרעיון שלך ויכול להיות שתזכה!! ואז נתגאה בך!!

dirty look

New member
אני הרגשתי..D:

ומזל טוב
גרר האנימציות אף פעם לא עולות
אז שמתי את זאתD:

oranitoosh

New member
../images/Emo207.gif זיו..

אומנם בהצטה קצת מאוחרת, אבל עכשיו רק נקלט לי.. אתה מאלה שמוכרים במתנ"ס? אתה אח של שיר? חחח.. היא איתי בלהקה.. ..

ZiV GiLbOa

New member
נכון, אני אח של שיר

היא כבר אמרה לי שאת איתה ומשום מה שכחתי להגיד לך.

שוצאן

New member
אני הרגשתי את הרעידה;~;../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

אבא היה בחוץ עם הכלבה ואמר לי שחלמתי ואז אמא שלי היתקשרה ושאלה אותו עם הוא הרגיש את הרעידה:p

Dark Neko

New member
ג'קי לא בכתה?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בדרך כלל כלבים בוכים ומשתוללים לפני רעידות אדמה, הם יותר רגישים. י.י

שוצאן

New member
לא..היא הוציאה את אבא../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

מהבית בטענה שיש לה פיפיXD~ והשאירה אותו בחוץ כמו עמוד כשהיא רצה בחצר של סבתאXXDD

Dark Neko

New member
אעע.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

לא אהבת את השם, התחשבנו בך.
סתם. אממ...הם החליטו לקרוא לה ככה, מגניב, לא? O:

למעלה