צהריים טובים וסגריריים - העלתי

צהריים טובים וסגריריים - העלתי

לגלריה שלי פה בפורום את בגדי הים שסרגתי בשנה שעברה לכל החדשות שמעוניינות........

וואייי פצצהה../images/Emo45.gif

כמה זמן בערך לוקח ללמוד לעשות בגד ים כזה ולעשות אותו...באמת בא לי על בגד ים שחור סרוג.

רוהאנדה

New member
אולי תעלי מתכון :)

וגם - באיזה חוט משתמשים כדי שלא אצא מהים בלעדיו..? לא צריך ביטנה (למקרה של חורים בסריגה וכאלה)? do tell

מעלה עוד תרשים לבגד ים

אני סורגת אותם מחוטי כותנה ובמסרגה אחת דקה אז אין חורים ולא צריך ביטנה........

זאת לא השאלה הנכונה....

השאלה היא - כמה זמן לוקח להגיע ליכולת ללבוש בגד ים כזה..

88hentai88

New member
מון לייט לא רוצה להשוויץ אבל לאור

גילה הצעיר כך הבנתי היא ביכולת חחח

מתוקה !! להיפך !!!

את בסדר את. לא לדאוג... אני צוחקת על עצמי על הגודל שלי.... מותר לי.

moon light9

New member
מצאתי הוראות לחזיה... אבל

לא ממש הבנתי :) Bra Cups: Make 2: Beg at lower edge, ch 27(31-36-41) for foundation row. Row 1: Sc in 2nd ch from hook and each ch across. Ch 1, turn. Row 2: Sc in each sc across. Ch 1, turn at end of each row throughout. Repeat Row 2 (3-4-5-6-) times more. AT THE SAME TIME, beg side edge decreases. Beg with row 3, dec a sc at side edge on this row and every 3rd row until beg of Center Cup Dec. Bust Inc Row 1: Inc 1 sc every 5th st 3(4-5-6) times more; sc to end of row. Inc Row 2: Inc 1 sc in each inc or previous row. Next 5(6-7-8) rows even in sc. Center Front Dec: (end side edge dec) On last row, mark center st of row for Center Front. Work in sc to mark st, dec a sc at marked st; sc to end. Work next row even in sc. repeat last two rows 10(14-18-22) times.AT THE SAME TIME: Dec a sc at each end of every 3rd row until one st remains. End off.

למעלה