צהריים טובים ועזרה

צהריים טובים ועזרה

קודם כל - אני עוקבת ונדהמת מהפורום הנפלא הזה והפרשנויות שלכם! לאחרונה נפרדתי מאדם נפלא וקסום...בעיקר בשל בעיות תקשורת. הוא יודע מה עמדתי ורגשותי כלפיו. אבל אני יודעת גם שאני צירכה לתת לו את ה"ספייס" שלו, כרגע. שאלתי את הקלפים מהם הסיכויים ש-X ואני נתאחד? קיבלתי - 3 גביעים, מלכת הגביעים, מיזוג, 7 מטבעות, 4 חרבות ולסיכום = נער הגביעים לפי המעקב וקריאות אחרות שראיתית - זה לא נראה טוב, נכון? תודה על עזרתכם - אתם באמת מוכשרים והכי חשוב - עם לב ענק. תודה!

צ ל י ל 8

New member
צהריים טובים ../images/Emo140.gif

ניסוח שאלתך אינו נכון... אנא עשי שוב פריסה קלטית ושאלי: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בשלושת החודשים הבאים?

תודה רבה צליל

והנה הפריסה הקלטית כמו שביקשת ולפי הסדר שהופיע 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח = מלכת החרבות 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני = שלושה מטות 9 - רוצה אבל פוחד = חמישה גביעים 6 - עתיד קרוב, כארבעה חודשים = מלך המטבעות 1 - מה עוזר או בעד = שמונה גביעים 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים = כח 8 - זווית הראיה של החברה = קיסרית 2 - מה חוסם או נגד = שש חרבות 7 - דימוי וזווית אישית = הכוהנת הגדולה 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה = שמונה מטבעות לא מבינה הרבה אבל נראה לי כמו קלפים "כבדים" נורא....

batgalim

New member
איזה שם יפה, מתנגן ונוגע ללב ../images/Emo79.gif

מה שמפתיע בפריסה הוא הפער בין מה שאת חושבת על עצמך לבין מה שהסביבה חושבת עליך... את רואה עצמך כאישה קרירה ולא נשית כשבעצם את נראית לסובבים אותך כאישה מלאת קסם אישי, שופעת אהבה וכזו המסוגלת לתת מעצמה המון רגש לזולת. את חשה שהקשר תקוע מתוך חוסר סיפוק של בן זוגך ודבר זה גורם לך לעצב ואכזבה, את חוששת להרים את הראש ולראות את הצדדים החיוביים שבפרידה זאת. 8 גבעים בבעד מרמזת כי היציאה מהקשר דווקא יכולה להועיל ולשפר אותו, להביא איכויות שלא היו קיימות ביניכם עקב שגרה מסויימת שהיתה בו. 6 חרבות מרמז לך להמתין, את נמצאת בתקופת מעבר כרגע אך נראה שלא כדאי לך עכשיו לצאת לחפש כיוון חדש. באם תשכילי להמתין בסבלנות, צפויות התפתחויות חיוביות בתקופה עליה שאלת בפריסה. דווקא כח נפשי פנימי שלך יביא את הבחור חזרה אליך ותוכלי למצוא עצמך יחד איתו במסגרת בטוחה יותר מאשר היתה לפני כן. מלכת החרבות כקלף הסיכום והפוטנציאל מלמד על כח רצון ונחישות שקיימת בך, ועל ידיעה פנימית כי יגיעו בעתיד ימים טובים יותר... את רק צריכה לצלוח את התקופה הזו בראייה לטווח הרחוק. מאחלת לך אושר בלב

השם אכן מתנגן - שיר שמתנגן הרהב

של אוליביה ניוטון ג'ון. תודה על הפריסה. נותר לי רק להמתין......ולקוות.

למעלה