צהריים טובים חברים יקרים שלי

צהריים טובים חברים יקרים שלי

בימים האחרונים קראתי את התגובות המגוננות שלכם ל "אביבית" ורציתי לשתף אתכם בתחושות שהציפו אותי. אני כמעט בטוח שאין עוד אומן שזוכה לקבוצת חברים כל כך איכותית, מיוחדת ומגובשת. ואף תגובה[כמו זאת של "אביבית, ] -תשנה את זה. אתם מחממים לי את הלב והנשמה באהבה,בתמיכה ובנאמנות . אני טס לח"ול לחופשה קצרה [שבועיים].אז בינתיים, מאחל לכולכם שנה אזרחית נהדרת אוהב אתכם מאוד שלומי

טיסה נעימה נשמה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הקבוצה האיכותית הזו התגבשה בזכותך ועל כך אנו מודים לך . התגובות באו מתוך הלב ...אנו לא ניתן לאף אחד לפגוע ולהכפיש אותך במיוחד" בבית " שלנו .סע לשלום וחזור בשלום אוהבים אותך .

שלומי אהוב שלנו!!!

אמרנו כבר אין עליך בעולם!!!! אוהבים אותך מתוך הלב והנשמה!!! רגשת אותנו מאוד בהודעתך!!!!סע לשלום וחזור בשלום!

orianush

New member
טיסה נעימה!! ../images/Emo160.gif

תהנה, תשמור על עצמך ותחזור אלינו בשלום טיסה נעימה!

חייבת עוד הודעה קטנה כי אני מאושרת

מהזכות ש"נפלה" בחלקנו לחוות חברות מיוחדת שכזאת בזכות איש מיוחד כזה....-אין עלינו בעולם
לא לשכוח את זה חברים יקרים שלי.(ועל הדרך שיקפצו הקנאים לא יזיק...) טוב קבלו שיר של שלומי עם גליקריה-תהנו שיר מקסים! http://www.youtube.com/watch?v=dv-M6dC-ojI

osnat51

New member
../images/Emo23.gifשלומי היקר שלי,

דמעות הציפו את עיני שהתחלתי לקרוא את מה שכתבת, ועד שהצלחתי לסיים את קריאת הכתוב הן גם התחילו לזלוג. רק רציתי להגיד לך שאני כ"כ מאושרת שבזכותך זכיתי! זכיתי להכיר אנשים כ"כ מיוחדים וזכיתי שאפשרת לי לקחת חלק בחייך. אני מוקירה אותך, שלומי. תהנה בחופשתך וחזור בשלום. דרך אגב, שמת את אביבה במזוודה שלך כדי להשאיר אותה אי שם בדרך?

יאאאאא אוסנת מקווה שהתכוונת לאביבית ../images/Emo10.gif

אלא אם כן בא לך ששלומי יזנח אותי באיזה מקום לעולמי עד שתהיה לך אחלה שבת

שלומי שבת 1 . איש יקר ואהוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

האמת שאני התחלתי את ההתגוננות עלייך עוד ממוצא"ש אחרי ההופעה , לא ידעה את מי להדליק רק את המרוקאית ?! לא יעזרו שום הכפשות ושום אמירות אנחנו המשפחה שלך משפחת הפורום יודעים בדיוק כמה זמר גדול אתה ויותר חשוב אדם עם סוגולות יחידות במינן. משפחת ישראלי אוהבת אותך מאוד ושמחה שנכנסת לליבנו . תודה על כל ערב וערב שאתה מעיף אותנו באוויר וגורם לנו להשאיר את הקושי בצד . מאחלת לך חופשה קסומה אנחנו מחכים לך כאן בארץ הכי חשוב שתיסע בשלום ותחזור בשלום . אוהבים
ריקי ורפי ישראלי

../images/Emo47.gifשלומי היקר מאוד

חופשה טובה מהנה ומוצלחת הרבה הרבה חויות טובות ומענינות תחזור בשלום לברכה כייף והנאה שבת שלום ומכורך
מאחלים מירה וחיים שנק

karoleking

New member
../images/Emo13.gifשלומיקו

ככה אתה מבריז באמצע החיים? לחופשה "קצרה"? זה קצר זה? טוב נו, נסתדר. תנוח קצת, מגיע לך. תהנה, תבלה, ותחזור בשלום.

לשלומי היקר

גם אני כמו כולם מאוד התרגשתי לקרוא את מה שכתבת אביבית הנחמדת ניסתה לתקוע טריז בינינו לבינך אבל זה לא ילך לה כי אנחנו קבוצה מגובשת בזכותך אתה אדם מדהים ומקסים וגם אני הגנתי עליך במיוחד שהיא פגעה בי אישית בהערותיה הזדוניות שנגעו לקשר המיוחד שיש בינינו מאחלת לך נסיעה טובה ובטוחה חזור אלינו במהרה ונפגש בהופעות הבאות מעמית ודיאנה בר תודה שזכינו להכיר איש כה יקר שנכנס לנו ללב

טיסה נעימה צאתך לשלום ושובך בשלום

ולטעמנו שלומי היקר אין עוד אומן שמזכה את מעריציו בכזה יחס חם אישי ואוהב. הזכייה כולה שלנו. שבדרכך המיוחדת קיבצת מכל קצוות הארץ אנשים שהמאחד ומייחד אותם זו האהבה אליך שבת שלום

למעלה