צהריים טובים-יום ראשון

צהריים טובים-יום ראשון../images/Emo42.gif

מה עשיתם/תעשו היום
ולשאלת היום:למה הכי התגעגתם בבצפר

JumpInTheFire

New member
ערב טוב :)

הייתי במשואה. היה ממש ממש מעניין! חזרתי ב5 ומשהו הביתה ומאז התבטלתי (אכלתי, טלויזיה, טלפון). אני חייבת להתחיל על העבודה בתושב"ע היום |: ביום כזה ממש קשה לשאול אותי את השאלה הזאת, מכיוון ש: 1. לא ממש הספקתי להתגעגע לבית הסםר בזמן השביתה, כי די למדתי 2. זה השבוע הכי עמוס בלימודים שהיה לי בחיים. זוועה 3. היום התבסרתי על שינויי המערכת החדשים. עכשיו זה רישמי: אין לי חיים. שלושה ימים עד 3, יומיים עד 4, שישי עד 1 וחצי

../images/Emo6.gif

חומד, וולקאם. אני מכיתה ז' לומדת כל יום עד 4, חוץ משלישי עד 2 ושישי עד 12.

JumpInTheFire

New member
תראי,

סידור המערכת השנה היה הגרוע ביותר בהיסטוריה שלי, וגם בהיסטוריה של בית הספר לדעתי. אני לא אפרט על זה, אבל שימי לב לדבר הבא כמו שאת אולי יודעת ואולי לא, אני לומדת בבית ספר דתי (אולפנית) בכפר סבא. יש אצלנו הרבה תלמידות מהאזור כמו אלפני מנשה, כוכב יאיר- צור יגאל, צופים ואפילו אבני חפץ (ליד נתניה איפשהו לדוגמה, חברה שלי מצופים. יש לה אוטובוס בעשרים ל1 בצהריים והאוטובוס שאחריו הוא ב3 וחצי, 3.4 שעה נסיעה עד ליישוב שלה. אם נסיים ב1 וחצי ביום שישי היא תצטרך לחכות בסביבות השעתיים, אבל זה העניין הזניח.. בשבתות הקרובות היא פשוט תגיע אחרי כניסת השבת או ממש ממש כמה דקות לפני, גם מצב לא הגיוני בכלל אין לי מילה אחרת, חוץ מבושה, לתאר מצב שבו בית ספר דתי גורם לסיטואציה כזאת (שכמובן לא תקרה, אבל אז מבחינת בית הספר זה "בעיה שלך, תפסידי חומר")

אני בטוחה שאם היא תדבר על זה

יתנו לה שחרור בעשרים לאחת, אחרי הכל, אם היא יוצאת ב3 וחצי היא יכולה להגיע ממש בכניסת שבת.. ומערכת מגעילה זו ההתמחות של הביה"ס שלי.. (מי אמר 3 שעות מתמטיקה רצופות ולא קיבל?)

JumpInTheFire

New member
כתבתי על זה בסוף

לא יקרה שהיא תגיע אחרי כניסת שבת. די ברור שייתנו לה ללכת בעשרים לאחת, אבל אז היא עדיין מפסידה חומר ואז היא צריכה להשלים אותו לבד.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifגם אני חוגגת בשישי עד 1 וחצי.

שלוש מתוך השש = מתמטיקה. איזה כיף, הא?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifערב טוב ../images/Emo70.gif

איפה כולם נעלמו?חזר בית ספר אז הפסיקו לבקר פה? היום - ישנתי בצהריים,עד חמש. הייתי הרוג מעייפות. למה הכי התגעגעתי? שיעורי אמנות, שיעורי תנ"ך ולחברים

ערב../images/Emo70.gif

הלכתי לספריה אחרי ביה"ס, חזרתי בערך 7 הרוגה מעייפות, אכלתי ונשפכתי על המיטה... קמתי לפני איזה רבע שעה, חווי הביאה לי כוס תה למיטה.. פינוק
והכי מתגעגעת ל.. הממ.. אני כבר שם:) אבל אני מניחה שהכי אתגעגע לחברות

shir92

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

אממ.. בבית ספר עד 15:20
שני השיעורים הראשונים (שיעורי לשון) היו מצחיקים&מעניינים. השאר כבר לא
קיבלתי 85 בפיזיקה!!!
לשאלת היום: בעיקרון לשום דבר
אולי להפסקות
כי בשביתה נפגשתי עם החברים

maiky17

New member