צהריים טובים לבאי הפורום

צהריים טובים לבאי הפורום

הפורום הזה יקבל הנהלה חדשה בימים הקרובים אני ביקשתי להסיר את שמי מההנהלה, עקב סיבות אישיות.. אני אוהבת אתכם ועוד אשאר לכתוב פה, כמוכם כאחת שגולשת.
יום טוב ונעים לכולם.

טאKילה

New member
אופססססס למה?????????../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

נינוקת למה??????????????????????? מה שלא יהיה ,איך שתבחרי אכבד את רצונך. אוהבת אותך,ובעיקר מקוה שהבחירה שלך נכונה.

יהה למה????????

אבל אבל...מה קרה.. תחסרי לנו
לא לעזוב שמעת! אנחנו צריכים אותך פה! קבלי אלף נשיקות

יו.....ככה פתאום מנחיתים עלינו

הודעה שכזו?, אאוט אוף זה בלו? בלי הסברים? על מה ולמה? ולמה לא שואלים אותנו, את הגולשים???????????? מה קורה? הסבירו בבקשה!!!!!!!!!! גם אני מוחה במיוחד עם זה הונחת מלמעלה!!!!!!!!! לדעתי הרמתם פה יופי של פורום, אז למה השינו? בכל מקרה, מאחלת לשניכם הצלחה לאן שרק תחליטו ללכת. ואם תפתחו פורום אחר, תחת שם אחר, אני בטוחה שכולנו נעבור אליו/אליכם מחדש. רק תיידעו.........

Mוניk

New member
../images/Emo7.gifאני עצובה מאוד אוי

חוצי לי את תחסרי פה מאוד ולא יודעת מה יהיה ניראה לי שזה לא יהיה אותו דבר כי את היית הרוח החיה בחדר הזה ובלעדייך זה יהיה אחרת ואני עצובהההה חוצייייייי תעשי חושבים עוד פעם ווקשההה בכל מקרה אני אוהבת אותך ומאחלת לך בהלצחה ומקווה מאוד שתשני את דעתך קחי פסק זמן קצר ותחזרי פליזזזזזזזזזז אוהבת אותך
חוצי}{ מוניק

sunset*

New member
צהריים טובים? ../images/Emo7.gif

חוציייי עצוב לי מאוד, הפורום ממש יהיה שונה בלעדיך... חושבת ומרגישה שהפורום הזה בזכות שניכם ובזכות האנשים הנפלאים שכאן הפך לפורום ממש מקסים ונוגע. חבל לי מאוד. מקווה שהדברים אצלך יסתדרו והכל יהיה בסדר. טובתך חשובה מעל הכל.

sunset*

New member
אמממ

השם של טאי גם ירד מוידויים... והוא לא כתב כבר כמה ימים... הכל בסדר? אני דואגת.

האמת היא שאתמול רציתי לשאול

אתכם על טאי. גם אני שמתי לב שהוא לא פה כבר 36 ש´....... מה קורה איתו?

sunset*

New member
3 ימים.... ואני בשוק../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Crossface

New member
מה עובר עלייך?????

אנחנו במשבר ואת הולכת לשוק?????????????????? לאן הגענו?????

אנחנו לא במסבר!!!!!!

אמא פו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדים, תסדרו ת´חדר משחקים ויאללה להמשיך בחיים.

חוצי מה קורה כאן? לפני שנסדר את החד

עכשיו נכנסתי פעם ראשונה מאז יום שישי, ומהפיכה בחדר שלנו. חוצי, זה מעציב. לפני שנסדר את החדר אנחנו רוצים הסבר מה פתאום מעלימים לנו את טאירון? למה חוצי יוצאת החוצה? יהיה לנו עצוב, ואנחנו מבקשים תשובה.

אנחנו שובתים, לא מסדרים ת´חדר,

למי יש חשק?????????? חוצי, אנחנו פשוט לא מבינים מה היה?, למה השנוי?, על מה המהומה??????????? ומה השתנה? תנו לנו הסבר מניח את הדעת! בלי התחמקויות! בלי לטאטא מתחת לשטיח! אל תזלזלו באינטליגנציה של האנשים פה... רק תשובה מספקת, זה הכל.........

לצערי ......

אני הכרתי את טאי בהתחלה בהתחלה-באתי ל40 פלוס-אני בן 20 - מה לי ומה ל40 פלוס-טאי קיבל אותי כמו שאני-ואני נשארתי בצאט ובפורום רק בגללו-טאי היה בשבילי כחבר וכמו כאח הוא עזר לי באמון דברים גם -ברגעים שהכי כאבו לי הוא עמד לצידי-ולצערי נכנסתי לפורום ראיתי שהוא עזב-יש לי את הפלא פון שלו-אני ניסיתי לדבר איתו והמספר שלו אינו מחובר-אני פשוט המום וכואב לי שהוא עזב. טאי אז אם אתה רואה את זה תודה רבה על הכל! ממני גבאי רועי

טאKילה

New member
בחצות לעצור את המקלדת..../images/Emo88.gif

מריח רע כל הסיפור,נעשה לטאיירון עוול. לא מסדרים שום חדר,רוצה את טאיירון כאן.

למעלה