צהריים טובים לך ד" אלקיים..שאלה לי.

mevav1

New member
צהריים טובים לך ד" אלקיים..שאלה לי.

אלייך בבקשה. אני מקווה שאת זוכרת אותי, אני פציינטית שלך עם פיברו. נתת לי לעשות בדיקות אנטי ד.נ.א ועוד מיני בדיקות שלא עשיתי מכיוון שאני כל הזמן עם דלקות אוזניים וגרון ואני כל כשבועיים נוטלת אנטיביוטיקה, אז לכן עדיין לא עשיתי את הבדיקות. בכל מקרה, אני כעת בהריון שלישי ומתה מכאבי הפיברו, יותר מבעבר..שאלתי היא, האם אני יכולה ליטול את הקלונקס שנתת לי? ואם לא, אז האם אולי ישנה זריקה שאני אוכל לקבל? אני פשוט הרוסה מהכאבים.. אגב..האם תרצי לראותני? כי אם כן אני אקבע תור.. ודבר אחרון בבקשה..אם אני לא אשכח להתקשר אלייך ביום א' אז יש סיכוי שתוכלי לשלוח לי את בדיקות הדם שלא עשיתי? תודה רבה לך וסליחה שאני עושה זאת פה בפורום, פשוט לא יוצא לי להתקשר אלייך. אז שוב תודה ואני מחכה לתשובה. כל טוב, מירב.

פיברומיאלגיה והריון

קודם כל מזל טוב על ההריון ! אין לי תשובה מידית לגבי קלונקס בהריון - אני ממליצה לך להתקשר למרכז הטרטולוגי בב"ח הדסה עין כרם - הם הכתובת המוסמכת לגבי תרופות והריון בינתיים- את יכולה לקחת אקמול באופן קבוע או נקסין אם אין בעיות של חומציות בקיבה אני אשתדל לזכור לשלוח לך טופס לבדיקות אך הסיכוי קלוש - תנסי בכל אופן להזכיר לי וכן אשמח לבדוק אותך שוב ....

mevav1

New member
תודה רבה לך ד"ר אלקיים../images/Emo13.gif

אני מקווה שאצליח להשיג אותך ביום א', כלומר מחר במרפאה ואז אבקש ממך את הטופס... תודה רבה רבה ושבת שלום, מירב.

למעלה