צהריים טובים לכוווולם! (יש פה משהו בכלל?????)

אביטל60

New member
צהריים טובים לכוווולם! (יש פה משהו בכלל?????)

איזה כיף הגשם, נכון? יש פה מישהו שלא אוהב גשם????
לתשומת לב בשורות טובות
את לא שמה לב שהפורום שלך (שלך?) הולך ונמוג??? למה את לא עושה משהו כדי להחיות אותו? לא חבל???

eti35

New member
כן אני מזג אוויר של חורף אמיתי

מחכה כבר להיות בבית.

קרן2510

New member
צהריים מצויניםםםם

הרגע חזרנו עם הקטנטונת מהטיפת חלב,עשו לה חיסון
ועדיין כואב לה... האמת שעד שהיא נולדה לא היתה לי בעיה עם גשם...עכשיו אני כל הזמן מפחדת שהיא תצטנן... יום מקסים לכולםםםםםםםם

אביטל60

New member
קרן, אולי תספרי לנו על עצמך?

את חדשה פה ואנחנו רוצים לדעת עלייך יותר!!
כמה ילדודים יש לך?

קרן2510

New member
טוב נו...אם את מתעקשת...../images/Emo3.gif

חחח...בזמן האחרון אני שמה לב שאני מדברת על אצמי יותר מידי...אז פעם אחרונה וזהו..(חח כן,בטח!) אז אני בת 20,אמא טריה לתינוקת הכי פיצית שיש (אל מי אני עובדת...אני אמא לפילון קטן..חחח)היא בת חודשיים. אני נשואה שנה ו 3 חודשיים לבעלי המדהים. אנחנו חרדים (ליטאים),האמת שלפני החתונה הייתי יותר דתיה לאומית אבלמהרגע שהתארסנו החלטתי שהקו בבית שלי יהיה אחיד,אומנם עד היום אני קצת צולעת בהרבה מושגים...אבל אני משתפרת
מה חוצמזה...אמממ...כרגע אני בחופשת לידה,קצת משועממת כבר מחכה לחזור לעבודה (למרות שאני עוד לא יודעת לאיזה) וזהו זה הכל בגדול... אגב,אני חושבת שאני אפתח שרשור חדש כדי להכיר את כולם.. ערב טוב!

קרן2510

New member
לא בדיוק...

ההורים שלי חוזרים בתשובה...לא סגורים על עצמם...למדתי עד כיתה ח' בצביה הם התחילו להתחרד בשלב הזה ואני נשאתי מאחור.מה שמצחיק בסופו של דבר היום אנחנו האותה הנקודה (מיותר לציין כמה הם מאושרים מהעניין) הם לא חלמו שאני אתחתן עם חרדי..וגם אני לא...

נשואה 00

New member
שאלה לי אליך

בד"כ חרדים מלידה לא משדכים עם חוזרת בתשובה הוא גם חוזר

קרן2510

New member
את צודקת!

זה לא היה שידוך...בדיוק אתמול רשמתי איך הכרנו...זה נמצא בטאגליינס(למעלה) בסיפורי הכרויות...

קרן2510

New member
זאת בכלל לא היתה אופציה...

לא ראיתי את עצמי מתחתנת עם חרדי,מכסה את הראש,לובשת גרביים,חיה בלי טלויזיה,שולחת את הילדים לבית יעקב! ועוד ועוד...בלי סוף... בסופו של דבר כל הבעיות (או לפחות רובם)היו חיצוניות והיום ב"ה אני יודעת שעשיתי את הצעד החכם ביותר בחיי

חורף חורף חורף ורק חורף..

מצידי כל השנה חורף.. כשאני רואה גשם.. מדד מצב הרוח שלי עולה לגבהים עצומים..

נעמה92

New member
אני גם ממש אוהבת חורף

פחות את הגשם, יותר את הקור, בשבילי יום מושלם זה יום עם שמש אבל שקר... הכי כיף!!!!

נעמה92

New member
מה היא צריכה לעשות?

או יותר נכון מה תא מצפה מפורום, שאנשים יהיו כאן 24/7 ? אל תשכחי שזה פורום קטן יחסית ולכן אולי הדיונים בו ממצים את עצמם מהר

candy77091

New member
כן!אני לא אוהבת גשם!יותר נכון לומר

אני שונאת קור,אני שונאת גשם ואני שונאת את החורף.מזל שהוא לא נורא פה כל כך בישראל.

אביטל60

New member
אוווווי! איך אפשר לשנוא חורף?????

אין דבר יותר חם מחורף! יושבים בבית מכורבלים ושותים
והרעמים בחוץ אאאאאחחחחח איזה כיף!!!!

candy77091

New member
כן ומה עם לא יושבים בבית?

אני לא יכולה לשבת כל הזמן בבית,יש לי קוצים! אני בנ"א שאוהב חופש ויכולה כל היום רק להיות בחוץ ולא להתגעגע לבית..אז אני לא אוהבת חורף כי קר!ואני מרגישה את זה חזק כי אני רזה..

למעלה