צהריים טובים לכולם - התייעצות

dipsy1

New member
צהריים טובים לכולם - התייעצות

הייתי רוצה להכין עוגה מעוצבת ליום ההולדת של בתי שיערך בגן. לפני חצי שנה הכנתי עוגה ליום הולדתה של בתי הצעירה - את העוגה ההיא עטפתי בבצק סוכר והוספתי כמה קישוטים מעל. העוגה היתה חמודה מאוד אבל היה קצת קשה לחתוך את בצק הסוכר ולחלק את העוגה. אני חוששת שאם אכין עוגה לגן יהיה גם הפעם קשה לחלק אותה בעיקר שהחלוקה צריכה להיות ל-26 חתיכות. שאלה נוספת, בהנחה שאני בסופו של דבר אכין עוגה, אני מתכננת להכין אותה יומיים קודם היכן אפשר להשיג קופסת קרטון שאפשר לשמור בה את העוגה? תובנות, הארות והסברים יתקבלו בברכה תודה מראש לכל העונים

net the jet

New member
למה קשה לחתוך ? נכון שהבצק מתקשה אבל

עם סכין טובה לא צריכה להיות שום בעיה. את יכולה לסמן לפני שאת חותכת את העוגה ואז יהי לך קל לחתוך חתיכות שוות. לגבי שמירה של העוגה, את לא חייבת קופסת קרטון, אפשר סתם על השיש או על מדף או על שולחן.

dipsy1

New member
היי נטע, אני מתכוונת להכין

את העוגה יום-יומיים קודם והייתי רוצה שלא ינחתו עליה כל מיני לכלוכים (או שכל מיני ליכלוכיות שגרות אצלי בבית יגעו בה...), לכן אני מחפשת קופסה סגורה. אפשר אולי לכסות אותה עם משהו אחר? נייר אלומיניום, מגבת? בקשר לקושי לחתוך... זו היתה העדות של אמא שלי שחתכה את העוגה... אני אחקור את הנושא שנית

net the jet

New member
אז קודם כל שהאמא שחתכה את העגה תעשה קצת

כושר
בצק סוכר אכן מתקשה אבל זה ממש לא סיפור. את יכולה לקנות קופסא מקרטון ( בחנויות שאת קונה בצק סוכר יהיו גם קופסאות בהתאם לגדול שאת צריכה ) אין בעיה לשים בקופסא, רק שלא תהיה עטומה. לא הייתי מכסה במגבת או ייר אלומיניום או כל מה שיגע בעוגה במגע ישיר. אם את פוחדת שהילדים יגעו- שימי במקום גבוה, על ארון או מדף גבוה. תוך יומים לא יצטבר על העוגה שום ליכלוך.

למעלה