צהריים טובים לכולם. וליוכי, יש לי כמה שאלות

רותי410

New member
צהריים טובים לכולם. וליוכי, יש לי כמה שאלות

עוד מעט אני יוצאת להליכה כדי להוריד את השומנים שהצטברו אחרי נשנוש מהעוגות האחרונות שאפיתי: - עוגת השיש של אהרוני: מתים עליה. - עוגת 4 שכבות. לא להאמין, נתתי ממנה לקרובת משפחה שלי והאורחים התלהבו וביקשו מתכון (
) - עוגות שמרים ממולאות שוקולד או תמרים. יוכי, ניסיתי את הרידוד שלך, וכנראה שמתי יותר מדי קקאו כי הוא נכנס לבצק והקשה אותו. בייחוד את המילוי של שוקולד וטחינה. שלא לדבר על המלית שהשפריצה חופשי-חופשי. אני חוזרת לרידוד הישן. כנראה עדיין לא עליתי מספיק כיתות. - עוגיות שומשום ויין מלוחות. טעימות מאוד. - ואתמול הכנתי את עוגת המייפל של יוכי. הכנתי בשתי תבניות א' קייק. על אחת שפכתי מייפל ועל האחרת - סילאן. אני אהבתי יותר את המייפל, האחרים לא הרגישו בהבדל. ושאלה ליוכי, אפשר במקום אגוזים (שאני לא מתה עליהם ויש כאלה שממש מתעבים אותם) למרוח על העוגה לפני האפייה ממרח קוקוס, ואחר כך לשפוך עליה סירופ שוקולד או שוקולד מומס או גנאש?
 

יוכי68

New member
ראשית, כל הכבוד על כל העוגות שהכנת ותשובות

לגבי הרידוד - מלאכה לא קלה ובעיקר לכאלו שלא התנסו די באפיית עוגות שמרים. לגבי המלית של הקוקוס שאני לא מכירה - לדעתי המלית תהיה חשופה לחום התנור במשך זמן רב ויש סיכוי מעבר לסביר שהיא תחרך. את יכולה לא לשים עליה דבר ואח"כ למרוח מלית ולשפוך סירופ שאת רוצה.
 
למעלה