צהריים טובים לכולם, חזרתי הביתה

יוליקה

Member
מנהל
צהריים טובים לכולם, חזרתי הביתה

הייתי יומיים במרכז....
יצאתי אתמול ב-10.00 בוקר לתל אביב,
בכביש התענכים היתה תאונה קטלנית הכביש נסגר לתנועה
כאשר אני בתוכו... לאחר שעה בפקק עשיתי יו - טורן וחזרתי ליישוב...
צומת יזרעאל גם נסגרה לכל הכיוונים ...
לכן יצאתי מהיישוב לכיוון צומת נבות, כדי להגיע משם לעפולה ומשם לתל אביב...
לפי הווייז הייתי אמורה להגיע ב-11.30 לפארק הלאמי ברמת גן,
אבל הגעתי רק ב-12.40... נשארתי לישון אצל בתי, ולקחתי הבוקר את
הנכדים לגנים ולבית הספר... חזרתי כעת הביתה...

 

הדסהש1

New member
שהארץ מפוקקת בגלל תאונה -זה מה שקורה...

כל הכבוד לך שהצלחת לצאת מהפלונטר..
 

הדסהש1

New member
אני התרגזתי עכשיו-צבי גור רוצחו של הילד אורון ירדן

קיבל אתמול אפשרות לשחרור מוקדם לאחר 37 שנה...איזה פרס מגחי לו שיישב
עוד 8 שנים שיש לו ואז יצא לחופשי..לא שלכוח שהוא גם ברח מהכלא..לא אשכח את הפרשה המתועבת.....
 

שפרא7

New member
האמת שחשבתי על שחרורו של המפלצת הזה

ויש לי רגשות מעורבים. אחרי 37 שנים הוא נמצא במקום בטוח, יש לו אוכל, טיפול רפואי, לא משלם ארנונה מים גז חשמל קופת חולים תרופות וכו.... עכשיו משחררים אותו מישהו מחכה לו? יש לו משפחה? אם כן המשפחה בכלל רוצה אותו?הוא כבר לא יכול לחיות על חשבון המדינה אז אולי להשאיר אותו בכלא זה פרס בשבילו גם כך יוצא לחופשים. לרוצחי ילדים חייב לתת עונש מוות.
 
הייתי חלק (קטן) בתפיסה שלו

הייתי ראש צוות חוקרים בתחנת מסובים כאשר התרחש האירוע, והימ"ר (יחידה המרכזית) קיבלה את התיק ואנחנו רק סייענו.

כאשר התקבלה הודעה על מקום מפגש כדי לקבל את הכסף, החוליה שלי התחפשנו לערבים והשאלנו משאית ערבית, בקשה שאי אפשר לסרב לה, והתנהלנו בשדה מול הנקודה כביכול אנחנו עובדים בשדה, מראה שכיח.

ברגע שהוא נראה, דיווחנו לימ"ר והם ניסו לתפוס אותו והוא נעלם, מסתבר שהגיע למקום בתוך צינור ביוב עבה מאוד ונטוש, ובסופו של הצינור, הם כבר חיכו לו.
 

superman1234

New member
כל הכבוד שפירא.

מגיע לך מדליה !

נ.ב זו הזדמנות לעשות מחקר על המקרה הזה.
יכול להיות מאוד מעניין.
 

שפרא7

New member
שלום לכולם צהריים טובים

איזה תמונה יפה!!!!! אצלנו בת אחת גרה 25 ק"מ דרומה מאיתנו עוד אחת 10 ק"מ ז"א באמצע ועוד אחת 25 ק"מ צפונה מאיתנו. כשהנכדה הייתה קטנה רצתה שנעבור ליישוב שלהם אז אמרתי לה שיש לנו מקום טוב באמצע.
 
גם אני חזרתי

הייתי שבועיים בכרתים כהרגלי פעמיים בשנה, בהחלט עבדתי קשה כל היום להיות בדרכים לחפש מה חדש ואם יש מה שאני לא מכיר.

הפעם היתה המטרה שעוני שמש ויש לי כבר פרק שלם לכתוב עליהם, כולל אחד שלא היה לו מוט מרכזי (כולם נשברו משך הזמן) אלא חריץ בגג, וכך יכולתי לראות שהשעה 1400, אצלי בשעון 1404, דיוק מדהים.

נושא נוסף היה שאלה של מישהו בפורום כרתים על בית-זונות בכרתים, בדקתי את הנקודה ומצאתי לפליאתי שיש אחד בעיר הבירה הרקליון ושלושה בעיר חאניה, כולם קיימים לכבוד המלחים של האוניות האמריקאיות, והעובדות הן זרות: יגוסלביות, אוקראינות, פולניות וכו.

מישהו צריך כתובת....


ושוב פגשתי אנשים נחמדים שלקחו לי את המזוודה בכל בעליה למטוס, וכן השתמשתי לראשונה בחיי בהסעות ברכב החשמלי בהלוך עד לנקודת ההמתנה למטוס, הנהג צ'רלי,
בחזרה הודעתי לפי הנוהל לדיילת, וטייס המשנה שלח הודעה לנתב"ג, וכאשר נחתנו בקשו שאמתין שכולם יצאו, ואז הגיע איש נחמד , ישראל, עם כסא גלגלים ממש לתוך המטוס, עד ליציאה מהשרוול ומשם הסיע אותי לביקורת הדרכונים ברכב החשמלי.

מעולם לא היתה לי חזרה כזו בלי לקרוע את הצורה ברגל את כל השרוול ואת כל נתב"ג.
 

superman1234

New member
לפני שאתה מציע כתובת

הייתי מציע לך לבדוק את המקום פיזית ורק אחר כך לתת המלצה או אי המלצה.
למה הדבר דומה?
המלצה למלון שלא ביקרת בו. זו המלצה ראויה לדעתך ?
 
למעלה