צהריים טובים לכולם מה העניינים

maruan

New member
צהריים טובים לכולם מה העניינים

אני אומנם לא כותב בפורום אבל אני תמיד מקשיב לכם ואני קורא את מה שאתם כותבים פניתי את מקומי ליובל :))))) אני מרגיש בסדר ברוך השם הכל בסדר איתי מקווה שאתם גם מרגישים טוב חבריה
אני רוצה לציין משהו שתדעו עלי יש לי אלרגיה לא רק לאוכל אלא גם לאנשים נוכלים ולרמאים יש כמה הופיעו כאן ואני מזהה אותם ממרחק של מאות קילו מטרים והסיבה שאני לא כותב כאן כדי לא להתעמת איתם ולריב מקווה שתבינו אותי ואני אכתוב כאן מפעם לפעם כי אני אוהב את הפורום הזה ואותכם אוהב אותכם נמר ציוני

ל3

New member
הי מרואן

זה נכון שלא חסרים נוכלים בעולם הזה ובפרט במדינתנו אבל הצעה לי אלייך ובכלל לכולם - הכי טוב זה פשוט להתעלם מהם. ברגע שהם יבינו שהם לא מושכים את תשומת ליבנו הם יעלמו ממסכנו. ובכלל לא שווה להתעצבן מכל אחד- חבל על הבריאות. טוב לראות אותך שוב.

maruan

New member
ערב מתוק לכולם אני לא עזבתי בשביל ל

לחזור אני הייתי מאחורי הקלעים מסתכל על מה שמתחולל בפורום בקשר למה שאמרת שירי אני אחד שלא יכול להתעלם מדברים לא נכונים אני שונא שקרנים רמאים ונוכלים ומתחזים כשאני רואה אותם את לא יודעת מה אני מרגיש כי אני חם מזג מקווה שאת מבינה אותי שירי וזהו הנה את יודעת עוד דבר עלי וזה שאני חם מזג ומתעצבן מהר זה מאפיין אותי כי אני מזל טלה חחחחחחח מזל טלה ואריה אלה מזלות חמות מזג מתעצבנות מהר וסולחות ויש להם לב טוב ואוהבות לעזור לזולת ויש להם לב רחב ואוהבים תחרויות ובמיוחד להגיע למקום ראשון לפחות זה מאפיין אותי:))))שיהיה לכם לילה שקטה לילה טוב חלומות מתוקים חלומות פז ותמיד אתם במוחי וברוחי ובנשמתי
אוהב ואוהד ומעריץ מרואן

gaia20

New member
מרואן

אין לי מה להגיד חוץ מזה שאתה צודק במאה אחוז- מותר לך להתעצבן על הרמאים האלו, הם מנסים לגזול מאיתנו כסף יקר שיכול לשמש לצרכים הרבה יותר חשובים אבל- עצם זה שאנחנו דנים על כך, כלומר כן מגיבים להם- אולי זה נותן להם קצת לגיטמציה להמשיך, לנסות שוב ושוב.... אני אשמח אם תמשיך להיות משתתף פעיל כמו שהית עד עכשיו ומקווה שתמצא לנכון פשוט להתעלם ולא להגיב. לילה טוב, *נ.ב- כנראה שיש בעיה במסרים של תפוז כי שלחתי לך כבר שני מסרים ושלחת לי מסר שאני לא מגיבה....אני כן מגיבה, זה כנראה לא מגיע אליך....

למעלה