צהריים טובים לכולם/ן

ברוזונת

New member
צהריים נפלאים../images/Emo24.gif

הבוקר, ברי עכבר הבית נתפס במלכודת שלו.. וברוזי באה לעבודתה בשלום

פל

New member
שלום אמאל'ה

תתכונני ל- אימל'ה, ממיל'ה, ממיש, ממוש ועוד כהנה וכהנה, הכל בהתאם למה שמבקשים/רוצים, אבל בכיף. כיף לתת לילדים.... אז איך זה להיות אמא חמישה ימים..? אני זוכרת איזה היסטרית הייתי בהתחלה (נולדה 1900 גרם !! פחות משתי חבילות סוכר...) פחדתי לחתל אותה, בעלי רחץ אותה ואמא שלי נקראה לדגל. כל פעם נדהמתי איך כל האיברים מעוצבים נפלא בקטן. עד שילדתי ילדים היו משהו מעצבן... ופתאום זה הפלא הראשון של הבריאה... תהני

מאקי

New member
המצאת האימהות....

חחחחחחחחח פל הזכרת לי את דצמבר 86.. אני אמא לתאומים.. שביחד לא שוקלים 4.7 לעומת סו שף שנולד בודד ב 4.5 חחחחחחחחחחחחחחח או המצאת האימהות.. אני לא ידעתי מה עושים איתם.. פתחנו את מדריך לתינוק של מרים סטנדפורד.. ורחצנו אותם.. כמובן שהאיש היה המבצע.. המחתל ועוד. תוכיע... שיהיה בשעה טובה.. בת בבית אור בבית...........

Rebeccan

New member
ערב טוב תוכי

מה שלומך .. ומה שלום מעיין
מה היא כבר יודעת לעשות
פרינצסה
בגן הפרחים

תוכי

New member
בוקר חדש ../images/Emo42.gif ונפלא לכולם/ן

לילות ללא שינה עוברים על כוחותינו נקווה שבקרוב תדע להבחין בין יום ללילה ותיתן לאמא ואבא קצת שינה שיהיה יום נפלא שטוף
לכולם

מאקי

New member
בקרוב זה זמן יחסי.. מנסיון

יפוש שלנו.. עד היום לא ישנה בלילות.. חוזרת הביתה ב6 כי ... לפני זה חושך.. ולא כיף לחזור.. ואחרי קפה של בקר בגרג יפוש שלנו.... עד היום אבא שלה ער בגינה מתקשר כל שעה .. לא משנה היכן הוא נמצא.. יפוש שלנו.. לא ממש ישנה.. ואנחנו למדנו לישון בין לבין מבינים אותך ועיצה.. תתחלקו זה נחמד שיש קבוצת תמיכה אנחנו היינו מחלקים את הלילה.. כשאני הולכת לישון מוקדם ומתעוררת בהשכמות של לפנות בקר... את המשך היום לתוך הלילה עד שעה 3 4 לפנות בקר האבא שלהם עשה ואז הלך לישון... חייבים לתת לך לאסוף כוחות.. והוא חייב גם לישון..

למעלה