צהריים טובים לכולם. רציתי להתייעץ...

dipsy1

New member
צהריים טובים לכולם. רציתי להתייעץ...

אני בת 32, אם לשתי בנות מקסימות שהקטנה שבהן בת 7 חודשים.כאשר השתחררתי מהצבא עבדתי כשנתיים בעבודות מזדמנות ולאחר מכן התחלתי את לימודיי האקדמיים אותם סיימתי כשהייתי בת 29. בזמן הלימודים לא עבדתי אך צמוד לסיום הלימודים התחלתי לעבוד כביוסטטיסטיקאית. אבל כחודש לאחר תחילת עבודתי נכנסתי להריון. הבוס שלי דאז היה מאוד לא מרוצה מהעניין (למרות שהבהרתי שבכוונתי להמשיך בעבודה לאחר חופשת הלידה ) ועקב האווירה העכורה החלטתי לעזוב את המקום (למרות שהוא לא רצה בעזיבתי) לאחר כחצי שנת עבודה..מאז עזיבתי עברו 3 שנים במהלכם גידלתי את בתי הבכורה נכנסתי שוב להריון וכיום אני מגדלת את בתי הצעירה. עם זאת כאשר היא תהיה בת שנה+ חשבתי לחזור לעבודה אבל.... יש לי תואר שני בפסיכוביולוגיה ותואר ראשון במדעי ההתנהגות - תארים המכשירים אותך בעיקר להשתלבות באקדמיה ובמחקר ואין להם ביקוש במיוחד בשוק ה"אזרחי". אחת האופציות שחשבתי עליהן היא לעשות הסבה מקצועית ע"י קורס של משרד העבודה ולפתוח דף חדש בחיי המקצועיים. אשמח לשמוע את דעתכם וכן אינפורציה בקשר לקורסים של משרד העבודה - אני מרגישה שאני די מגששת באפלה בנושא הזה תודה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

ראשית כל את צריכה להחליט אם את רוצה להמשיך לתחום המחקר, אחרת לימודי התואר השני שלך מיותרים וחבל. שנית, אם מדובר בצורך בפרנסה מידית, את יכולה ללכת לכיוון של עבודות זמניות, את עדיין צעירה, כגון מזכירות שלא דורשות ממך הרבה משאבי זמן. קורסי משרד העבודה הם קורסים במקצועות מבוקשים בשוק, כמו למשל מחשבים (רשתות, SAP)-השאלה אם התחומים הללו יענינו אותך.

למעלה