ידוע שליד בתי חולים יש מחסור חמור בחניות מותרות ואפילו הן מוגבלות מאוד בשעות בהן מותר לחנות ואם יש חניון לבית החולים (בדרך כלל יש) הוא במחיר מופקע. לבית חולים נוסעים רק במונית. דעי זאת לפעם הבאה.חזרתי מבית חולים עם רפורט של 250 שקל
החננו מול שער חבצלת קרוב למחלקה
שאני צריכה ללכת לביקורת שגרתית
ידוע שליד בתי חולים יש מחסור חמור בחניות מותרות ואפילו הן מוגבלות מאוד בשעות בהן מותר לחנות ואם יש חניון לבית החולים (בדרך כלל יש) הוא במחיר מופקע. לבית חולים נוסעים רק במונית. דעי זאת לפעם הבאה.
[/QUOTE זה חניון שש
אין אפשרות שם לפעיל פנגו, זה רחוב חניה לדיריםלא נעים, לא הפעלת פנגו?
סיכוייך לבטל את הדו"ח אפסיים, לצערנו.אין אפשרות שם לפעיל פנגו, זה רחוב חניה לדירים
אני יודעת אבל מה מפריע לי לנסות אולי יתחשבו מי יודיעסיכוייך לבטל את הדו"ח אפסיים, לצערנו.
בהחלט משתלם לנסות.אני יודעת אבל מה מפריע לי לנסות אולי יתחשבו מי יודיע
כלל לא בטוח.סיכוייך לבטל את הדו"ח אפסיים, לצערנו.
אמרו לי בדרך כלל בעיר רחובות לא מבטלים .אבל לא מספיק לנסות..כלל לא בטוח.
אם בעלה הוא אדם מבוגר, בבקשה יציינו שהוא לא הרגיש טוב ובס"ה לא שם לב להגבלת השעות או מה שזה לא היה, בהחלט קיימת אפשרות שיבטלו את הדו"ח.
החניון 15 שקלים ליום שלם, לא שווה םהגיע עם מונית.ידוע שליד בתי חולים יש מחסור חמור בחניות מותרות ואפילו הן מוגבלות מאוד בשעות בהן מותר לחנות ואם יש חניון לבית החולים (בדרך כלל יש) הוא במחיר מופקע. לבית חולים נוסעים רק במונית. דעי זאת לפעם הבאה.
באיזה בית חולים זול כל כך לחנות?החניון 15 שקלים ליום שלם, לא שווה םהגיע עם מונית.
בית חולים קפלן רחובותבאיזה בית חולים זול כל כך לחנות?
לא נעים, לא הפעלת פנגו?חזרתי מבית חולים עם רפורט של 250 שקל
החננו מול שער חבצלת קרוב למחלקה
שאני צריכה ללכת לביקורת שגרתית
לא יודע אם זה קשור למסגרת שבגינה הייתם בביה"ח, אבל אם בעלך לא הרגיש טוב והבאת אותו למיון, לכתחילה אתם פטורים מתשלום בחניון ביה"ח עצמו.אמת יש חניון .אבל אני נמצאת בשער השני של הבית חולים שם אין חניון אנחנו תמיד חונים שם יותר רחוק הפעם בעלי לא מרגיש טוב אז חנה קצת קרוב לשער ולא שם לב מה כתוב.אי תצומת לב עלה לי 250 שקל .לא נורא כפרה על הכסף
שוב אני כותבת אין חניון בשער שממנו נכנסתי שהוא קרוב למחלקה בא אני מטופלת.אם היה חניון לא קשור כמה עולה הייתי נכנסת לחניון.לא יודע אם זה קשור למסגרת שבגינה הייתם בביה"ח, אבל אם בעלך לא הרגיש טוב והבאת אותו למיון, לכתחילה אתם פטורים מתשלום בחניון ביה"ח עצמו.
אם זה למחלקה זה ממילא לא רלוונטי.שוב אני כותבת אין חניון בשער שממנו נכנסתי שהוא קרוב למחלקה בא אני מטופלת.אם היה חניון לא קשור כמה עולה הייתי נכנסת לחניון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.