צהריים טובים לכולם וכמו שהבטחתי
A AמלYה New member 13/7/15 #7 גאודי בעצם מסמל את ברצלונה בעיצובו המהמם חובה לבקר גם בשדרה המרכזית המהממת של ברצלונה פלסה קטלוניה רק שכרגע אני לא מוצאת תמונה ממנה.
גאודי בעצם מסמל את ברצלונה בעיצובו המהמם חובה לבקר גם בשדרה המרכזית המהממת של ברצלונה פלסה קטלוניה רק שכרגע אני לא מוצאת תמונה ממנה.
A AמלYה New member 13/7/15 #9 באתי להמשיך,אני חייבת קפה ליד ביקור במוזיאןשל אלופת ברצלונה בדרך למגרש.
A AמלYה New member 13/7/15 #10 עיירה-אמפורייה ברווה שבה קונים דירות כל האולגרכים והעשירים. הדירה של מסי -שחקן הכדורגל המפורסם של ברצלונה.
עיירה-אמפורייה ברווה שבה קונים דירות כל האולגרכים והעשירים. הדירה של מסי -שחקן הכדורגל המפורסם של ברצלונה.
A AמלYה New member 13/7/15 #11 ביקור ביצירות המוכשרות של האומן סלבדור דאלי. יש המון יצירות.כולן מהממות.
ע עולם ו מלואו New member 14/7/15 #20 איזה כייף - אנחנו שם עוד חודש מהמם ! אולי הייתם גם בפלמה זה מיורקה???
N niva99 New member 13/7/15 #15 מאד יפה!! הכנסיה, הצוקים והנופים...מקסים ביותר!        
A AמלYה New member 14/7/15 #16 סורי על התגובה המאוחרת.אוהבתותכם שמחה מאד שנהנתם. מצרפת עוד מס' תמונות מהמתוכננות לכם.תהנו
A AמלYה New member 14/7/15 #18 השדרה המרכזית המהממת של ברצלונה. פלסה קטלוניה. <font>שדרות שדרות המתנקזות למרכז. מקום יפייפה,תוסס ומלא חיים.</font>
השדרה המרכזית המהממת של ברצלונה. פלסה קטלוניה. <font>שדרות שדרות המתנקזות למרכז. מקום יפייפה,תוסס ומלא חיים.</font>