צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם

שלושה גולים, שער אחד, סבתא אחת ומוסר השכל אחד

והנה סיפור, בהשראת הסיפור של סוזי.
היום הלכתי לקבל חיסון נגד שפעת. יצאתי מהמרפאה במהירות כדי שהרופאה לא תקלוט אותי ותשאל אותי מה הסיבות שהביאו אותי לסיים את הרומן איתה.
נכנסתי לניו פארם לקנות מד חום ועוד כמה שטויות. הרגשתי רע ומסוחררת. זקפתי את ראשי בגבורה ואמרתי ששום דבר לא יכניע אותי, אפילו לא זריקת חיסון כואבת. איכשהו חזרתי הביתה במהירות והכנתי אוכל לקטנים.
ישבתי לי ליד המחשב ופתאום נכנס לחדר הקטן בן השבע ומילמל משהו על 3 גולים במשחק אחד. הייתי בטוחה ששוב הוא חוזר על סיפור הגולים של ברצלונה אשר נכנסו לשער של קבוצה ששמה מתחרז עם קלמנטינה או משהו כזה... התעלמתי ממנו למרות פניו הסמוקים והמשכתי בגלישתי בפורום.
אחר כך הלכתי למטבח לחמם להם את האוכל, ואז נכנס הקטן ושואל אותי בפנים סמוקות:
"אז ככה, את לא אומרת לי כל הכבוד?" כל הכבוד על מה? שאלתי. "על זה שהבקעתי היום 3 גולים בבית הספר" כשעיניו לאט לאט מתמלאות דמעות.
"אוי סליחה" אמרתי וחיבקתי אותו חזק. בחיי אני לא יודעת על מה אתה מדבר בכלל. לא ידעתי שכבשת היום כל כך הרבה גולים.
ואז הוא התרפק עליי בבכי קורע לב עם דמעות וכזה, ואני לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מלבד לחבק אותו חזק חזק חזק ולהתנצל שמונים פעם על העובדה שלא שמתי לב, והייתי בטוחה שהוא פשוט משחזר לי את השערים של ברצלונה.
לאט לאט הוא נרגע והבטחתי לו שהוא מסי הבא. מיד הוא תיקן אותי לרונלדו. אה כן, רונלדו אמרתי לו. הוא הרבה יותר טוב ממסי וגם הוא יפה יותר. הוא לטיני, אמרתי לו, ויש לו דם חם והוא גם חתיך. עכשיו הקטן כבר חייך ופניו נרגעו. הבטחתי לו שזה יותר לא יקרה ואני אשים לב לכל השערים שהוא מבקיע בבית הספר במסגרת קבוצת הילדים.
אחר כך חשבתי לי, שכדאי תמיד לשים לב לפרטים. לא כל השערים בעולם נבקעים ע"י ברצלונה. ולפעמים ילד קטן רוצה רק מילה אחת: כל הכבוד! הוא לא צריך יותר מזה. אה, וגם חיבוק אמיץ עם מלא נשיקות ועידוד כמו אתה גבר וכזה. בעצם כל הגברים הם בסך הכל רוצים חיבוק וכמה מילים טובות

יאללה שיהיה המשך יום נעים לכולם

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cKncCNc2P3E&feature=endscreen

קפצילי

New member
איזה סיפור

אין, אין על הרגישות של הקטנים האלה.

בא לי לחבק מישהו עכשיו.

רק תיקון קטן, ברשותיך, ותעבירי את זה גם הלאה בבקשה -
רונאלדו אכן יותר יפה ממסי, וכן הוא לטיני (גם מסי, אגב) עם דם חם.
אבל הוא לא לא לא לא לא טוב יותר ממסי. עם כל הכבוד, ויש.

ואני חושבת

וזאת דעתי הצנועה שלי ושל הנכד הקטן שלי, שרונלדו הוא שחקן טוב יותר ממסי.
והרגישות הזאת של הקטנים באמת לפעמים מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אשכרה הוא בכה עם דמעות בגלל שלא אמרתי לו "כל הכבוד". מסתבר שהוא כל כך חיכה שאני אגיד לו את זה, וכשזה לא הגיע, הוא פשוט הרגיש עגמת נפש גדולה, והכי יפה היה שהוא גם ידע להסביר לי את זה ולהעביר לי את זה בדרך שאני לא אשכח.

אכן כל הכבוד לו. ועוד דבר שמצא חן בעיניי, היתה העובדה כששאלתי אותו אם הוא הבקיע לבדו את כל השערים האלה, אז הוא אמר: לא הבקעתי לבד. בישלו לי אותם.
מי שמבין בכדורגל, יודע איזו משמעות יש למשפט הזה.

Anna begins cc

New member
הוא נשמע כמו ילד פשוט מדהים ורגיש..

איזה כיף לך שיש לך נכד כזה,
ולו כיף על שזכה בסבתא כמוך.
באמת.

תודה יקירה

אני מכורה למחמאות, את יודעת

אבל, באמת, אני חושבת שהאמצעי הוא המבריק מבין שלושתם.
הוא גם משורר לעת מצוא. לדוגמא, כמה משפטים גנבתי ממנו:
"לצל שלי אין פרצוף"
"המנורות בוכות בגשם"
"שווה יש רק בחשבון"
וזה רק טיפה בים שאני זוכרת מכל השיחות שלנו...

Anna begins cc

New member
ואוו! בן כמה הוא?...

הוא נשמע ילד שממש כיף לדבר איתו..
אני נגנבת מילדים כאלה..

Doctor Goblin

New member
בן כמה הוא שיש לו משפטים כאלו?

מבריק בעיני. רק מקווה שהשכלה תבניתית לא תעלים את התכונות האלו. צריך לעודד אותו להשכיל גם מחוץ למסגרת. לקרוא הרבה.

למעלה