צהריים טובים לכולם

didush100

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

didush100

New member
ליז ממשיכה עם הסרטים שלה

לא מבינה מה נסגר איתה? היא כל הזמן רק מתלוננת מה נסגר איתה?

וואלה מה יש לכם מעינבר הבחורה משעממת

טילים מארוחה לארוחה ממשחק ששבש ורביצה על הספה עם רגליים מלןוכלכות לא אסטתית בעליל מה יש לאהוב בה עסוקה בעצמה כל הזמן משעממת טילים

didush100

New member
בעיניי היא ממש חמודה

והיא מפתיעה לטובה היא תעשה בחכמה אם תתרחק מאיילת ענת ועדי

בן-אידיוט, אינטליגציה רגשית של כתה ח'

אוהב את עדי אבל רוצה את ליהי רוצה את ליה אבל אולי כדאי עדי\ רוצה את עדי אבל כדאי את ליהי.......................(עכשיו מגיע פיהוק) ואיתן מדרבן אותו לעבר ליהי לא בגלל שהיא כזו מדהימה הוא כל כך סולד מעדי(הכי יפה ואיכותית בבית) בגלןל גירושיה שרק מחכה לרגע לזרוק אותה בעידודו של הבלוט הדוחה יוני

בן הופך לאט לאט להיות שוטה הכפר איזה עיוור חח

חופר ללהי ולא יודע שכל המחשבות שלה הם בזמר הערבי הבלונדיני חחחחחח שהצליח לסרסר אותה בשתי דקות וחצי

דידי 9

New member
חחח דידוש אהבתי! מה קורה????בן חמוד-אבל

לא הייתי נוגעת בו וקבלי מלא נשיקות התגעגתי אלייך! :) אני רק קוראת אותך-ונהנית חחח

didush100

New member
מותק../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אל תשאלי מה עברתי אתמול בלילה אנשים כאן איבדו את זה לגמרי חחחחחחח דרך אגב עכשיו אנחנו החבורה שאוהבת את קרן קלטת?

דידי 9

New member
לבוא לכאן עם שומר ראש דידוש? אני מפחדת

אנחנו חבורת קרן? סבבה! אני עושה קעקוע "אחת מחבורת קרן"

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו בשליחות דידי זה רציני ביותר

צהריים טובים

שמעת את יוני החופר, עוד פעם משחק אותה פיסכוחוג. הוא אמר לליז, שהיא בולטת מבחינת המראה. הוא אמר לה גם, שהיא חושבת יותר מדי, מה יגידו עליה. הוא אמר שהתחלה נרצע מאתי ושהיא לא מתאימה לו מבחינת בן אדם. ליז התחילה עם ההתמסכנות שלה, והחופר מלקק לה ואומר לה שהיא מקסימה. היוא אומר לה שתתחיל להתבונן, להקשיב ולחייך. ליז אומרת לו, שיש לה הרבה מה לתת.

למעלה