צהריים טובים לכולם

איך הגמד הרשע עם הפלולה ואוזני הכרוב הפך בין

לילה מעילג כלומניק אפס שלא נגע בבחורה בחייו לפסיכולוג של וילת המחורפנים חחחח עם יחפרו לו בבלוטה אולי יצלאו נפט שחור כמוהו

24שעות1

New member
שבת שלום לך יקירה- הליז הזו מטורפת

היא חייבת טיפול - ובאמת באמת אני מרחמת עליה, כנראה סירסו לה את נישמתה בילדות. הבחורה רחוקה מהאמת העצמית . ואם כך למה ענבר איילת אורטל ודניאל לא מתחברות אליה והנה מחממת שוב ושוב , הפעם כמה היגנה על לירון - היא חושבת שכולם שכחו שכל המריבות בבית התחילו מימנה. בן נראה לי מחפש להעף את אתי ומציע לה אל תפחדי לעוף ליה. ודברי עם אית ןתנקבי בשמות של הבנות

didush100

New member
צודקת../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

יש לה נטיה לעצב את המציאות כראות עיניה בלבד. בחורה מוזרה שחיה בסרט של עצמה!!! עכשיו יש לה כבר תירוץ חדש שהיא באה מתרבות אחרת פחחחח

24שעות1

New member
דידוש - שבוע זה בגלל ההטרדה המינית בעברה

שבוע אחר זה בגלל שהיא חייבת להגיד את האמת . השבוע - בגלל המנטליות ומספרת לכולם שיש לה אמא חולה במחלה- שכחה שסיפרה שאמא שלה חלתה , כשהיא היתה בת 15 שנה.. שבוע הבא -- תהייה המצאה חדשה הכל מתחיל לפני ההדחות , ונגמר דקה אחרי ההדחה

didush100

New member
נכון

היא גם טורחת לציין בפני כל מי שרק מוכן לשמוע את מה שקובי אמר לה וכמה שהיא מסכנה בבית וכמה שהבנות מגעילות אליה אם כ"כ רע לה איתן למה היא כ"כ מתאמצת להתקרב אליהן כל פעם מחדש?

24שעות1

New member
איתן בילה את השבת עם אורטל ודניאל

עושה לו פרצופים וברוגז. איתן לבן - אני לא מסתיר מהן דבר , (על דניאל) מה דנאיל חשבה - ????? שהיא היחידה והמשחק הסתיים לו.

didush100

New member
קרן היחידה שמתנהלת מולו נכון כרגע

מי שתעשה לו יותר משחקים תרד לו מהפרצוף

האמת שבקטע הזה אני מסכימה

כנראה גם שלקרן יותר קל כי אין לה רגשות חזקים לאיתן כמו לדניאל למשל, וגם האגו שלה לא מאפשר לה לרדוף אחרי גבר ועוד כשיש עוד בחורות בתמונה...הריחוק שלה מאיתן כרגע עובד לטובתה...

didush100

New member
זה לא קשור לרגש אלא לבגרות ולאופי

החכמה היא להישאר כמו שאת ולא לנסות יותר מדי וזה בדיוק מה שהיא עושה.

דידי 9

New member
דידוש כל הזמן יש לו דלקות, ויש לו מן נפיחויות

באזניים ש...זה מגעיל אותי:) אם אני אוכלת והTV פתוחה כשהוא מדבר-אני מעבירה ערוץ:) מגעיל אותי פיזית

הוא גם חי בסרט שגם הבנות בחוץ רוצות אותו

הוא אמר אתמול לבן, שגם בחורות בעבודה התחילו איתו. הבמאי מראה אותו הרבה. לא מראים את הצנון, כל היום מסתגר בחדר שלו.

היתה שיחה של בן וליהי

הנה עדכון מוואלה על השיחה שלהם. בן משתף את ליהי בתהליך שהוא עובר בווילה ליהי ובן בשיחה אישית בחצר. הוא אומר לה שהוא מרגיש שהוא אוהב את העובדה שהוא לומד על עצמו דברים חדשים וכי הוא חש שהוא ייצא מהווילה שונה ממה שהוא נכנס. זה רק 'קראש' יוני אומר לאיילת שמה שהיא מרגישה לאיתן הוא רק הידלקות, ולא התאהבות. הוא מייעץ לה לא למהר ולא להפליג במחשבות. בן: "תהיי אמיתית עם עצמך" בן אומר לליהי שכרגע הם עדיין רק ידידים. הוא מבקש ממנה להיות כנה עם עצמה, ולדעת באמת שהיא לא מעוניינת באיתן, גם במקרה שכבר לא יהיה משהו בינו לבין קרן.

למעלה