מיצושצהריים טובים
ד דידי 9 New member 30/7/11 #30 עדי מסכנה דידוש...תניחי לה לדעתי הבחורה מתוסב מתוסבכת, ויצאה מגעילה אתמול שליכלכה על ליהי, אבל היא באה ממקום הרוס. ואני אל שופטת אותה
עדי מסכנה דידוש...תניחי לה לדעתי הבחורה מתוסב מתוסבכת, ויצאה מגעילה אתמול שליכלכה על ליהי, אבל היא באה ממקום הרוס. ואני אל שופטת אותה
D didush100 New member 30/7/11 #34 אז שתלך לטיפול אין לי כבר סבלנות אליה. בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל ואח"כ היא נראתה לי יותר בסדר אבל אחרי אתמול בערב אין לי מילה אחת להגיד עליה מלבד ביצ'ית רצינית
אז שתלך לטיפול אין לי כבר סבלנות אליה. בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל ואח"כ היא נראתה לי יותר בסדר אבל אחרי אתמול בערב אין לי מילה אחת להגיד עליה מלבד ביצ'ית רצינית
ד דידי 9 New member 30/7/11 #41 זה לא ביצ'ית-זה אדם נואש!היא פוחדת לאבד את בן וכן גם אותי היא מגעילה בתכלס, ויצאה קטנה בשיחה עם בן
D didush100 New member 30/7/11 #27 לא ברור למה ננעלו עליה היום זה גורם לי לחשוב שההפקה רוצה שהיא תשאר כי היא מקבלת הרבה זמן מסך. מעניין אולי מה ההפקה אמרה לבנים בחוץ
לא ברור למה ננעלו עליה היום זה גורם לי לחשוב שההפקה רוצה שהיא תשאר כי היא מקבלת הרבה זמן מסך. מעניין אולי מה ההפקה אמרה לבנים בחוץ
מ מיצי החתולה5 New member 30/7/11 #29 כל הזמן לפני הדחות, היא מתחילה להתמסכן ולעשות לחברים של איתן שיחות. העיקר היא אמרה לאיתן שאם הוא לא מרגיש אליה כלום, אז שידיח אותה.
כל הזמן לפני הדחות, היא מתחילה להתמסכן ולעשות לחברים של איתן שיחות. העיקר היא אמרה לאיתן שאם הוא לא מרגיש אליה כלום, אז שידיח אותה.
D didush100 New member 30/7/11 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היא כבר ממש מגוחכת אם הבנות עושות לה כ"כ רע שתתרחק מהן אבל ביא זאת שיוזמת איתן אינטראקציה כל פעם מחדש
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היא כבר ממש מגוחכת אם הבנות עושות לה כ"כ רע שתתרחק מהן אבל ביא זאת שיוזמת איתן אינטראקציה כל פעם מחדש
D didush100 New member 30/7/11 #23 אוי לא ליז מצאה את המיקרופון../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
D didush100 New member 30/7/11 #36 הם כבר הבינו כמה היא מוזרה לדעתי גם אמרו להם משהו עליה בחוץ תשימי לב שהם חזרו עם תובנות לבית
מ מיצי החתולה5 New member 30/7/11 #44 ../images/Emo6.gif הבמאי התייאש והעביר את המצלמה, מהשיחה של בן וליז. הלוואי וליז תודח, היא במילא לא מתחברת שמה לא בנות, ואחר כך שהיא רבה איתם, היא ממשיכה לדבר איתן. גם היא כבר מיצתה את עצמה, אז הגיע הזמן שלה ללכת הביתה.
../images/Emo6.gif הבמאי התייאש והעביר את המצלמה, מהשיחה של בן וליז. הלוואי וליז תודח, היא במילא לא מתחברת שמה לא בנות, ואחר כך שהיא רבה איתם, היא ממשיכה לדבר איתן. גם היא כבר מיצתה את עצמה, אז הגיע הזמן שלה ללכת הביתה.
ד דידי 9 New member 30/7/11 #58 הם מנסים לכפות עלינו לראות שחיה?!כהזדהות עם א איתן המשעמם?????? מה זה