צהריים טובים לכולם

didush100

New member
עכשיו ליז מדברת עם אורן

לא היא לא אמיתית באמת שיש לה איזה בעיה היא מזכירה לי את דניאל עם השיחות החוזרות שלה

didush100

New member
היחידה שמלכלכת כבר מהבוקר היא ליז!!!

כל היום פקה פקה ועושה לעצמה מסע יחצ"נות לקראת מחר בערב

didush100

New member
די היא כבר בלתי נסבלת!!!

ותודה לצלם שהעביר את החופרת הזאת

didush100

New member
ואיפה כל החכמים שאמרו שליהיא נדבקת לבן?

אני לא רואה אותה נדבקת אליו בכלל להפך אם היתה לה כזאת אסטרטגיה היא היתה צריכה להיות סביבו 24/7 סמיוחד לקראת מחר כשרוב הסיכויים שלה להיות מועמדת

Klayhamn

New member
אף אחד לא אמר שהיא נדבקת אליו

האסטרטגיה היא לא שלה אלא של אתי וקרן את קוראת בכלל מה שכותבים לך?

didush100

New member
עכשיו בן ליד עדי והיא תצחק כמה שיותר חזק

או ומעניין עם מי היא יושבת? עם אתי שעליה לכלכה אתמול בלילה 3 ש' מול בן

didush100

New member
מסכן בן מיואש מליהיא

האמת שהיא מתנהגת בילדותיות לידו ויש בניהם מין מתח מעצבן כרגע

noaxxx

New member
עדי לא מסכנה, היה לה משבר והוא עבר!

אתמול ראינו בדיוק מה היא שווה, היא רואה הכל, אבל פשוט כ"כ עדינה וטובה שהיא מעדיפה לא להתלכלך. לדעתי, אתמול, היא הגיעה למצב שכבר לא יכלה לעמוד מהצד ולראות שהבנים בכלל לא קולטים עם מי יש להם עסק. נכון שהשיחה הגיעה מהעניין שיש לה בבן, אבל המשיכה כנסיון לפתוח לבן את העיניים, בתור חברה. ראינו כבר במסיבה ביום שלישי שהיא כבר לא יכלה לשתוק יותר.

Klayhamn

New member
וביתר פירוט

עדי הולכת לעוף בוודאות, איתן אמר את זה כבר כמה פעמים. היא מסכנה כי ההשתקמות שלה כבר חסרת סיכוי, מדובר במעט מדי מאוחר מדי. אם היא הייתה בעלת בטחון ולא מתנהלת בצורה כל כך מגושמת, היא הייתה יכולה להשיג את בן וגם להגיע לגמר. הבעיה שלה אני חושב היא שהיא הייתה כזו פייבוריטית חזקה מול איתן, שה-"נפילה" שלה פשוט הרסה לה את הסיכויים, גם מבחינה חברתית, וגם מול בן (שירגיש במצב כזה כמו אופציה ב'). במובן זה, זה די אירוני שהיא אומרת לבן שהיא לא תהיה אופציה ב', כשבפועל, בן עצמו הוא אופציה ב' אחרי איתן, גם עבורה (נכון שהיא אולי בסתר ליבה הייתה יותר מעוניינת בו מלכתחילה, אבל ההתנהגות שלה לא תאמה את התחושות האלו). הדמות שלה היא טראגית, אין אפס....

noaxxx

New member
למשפט האחרון אני מסכימה

ועדיין, אני לא חושבת שהיא מסכנה יותר מכל אחת אחרת שם, נוכח הסיטואיה.

הבנות לא הקשיבו לגב שביקש לפני שעזב

לא לשיר!!! (למרות שאני חושבת שלאיילת וגם קצת לעדי יש קול יפה) בכל מקרה, גב אמר להן שזה לא נעים לו לשמוע אותן שרות וכשהוא רואה בטלוויזיה הוא מייד מעביר ערוץ....ושהוא מעדיף שהן יעשו האבקות בוץ...חחח

למעלה