צהריים טובים לכולם

KEEK

Member
שמישהו יגיד לאתי להפסיק להשתזף

היא כבר פחם מהלך..

Klayhamn

New member
עכשיו אתי מתכננת

איך היא הולכת להגן על עצמה מגל המעריצים שישטוף אותה: "להסתגר בבית שבוע, מההלם"...

KEEK

Member
היא כבר אמרה לפני שבוע שהיא בטוחה

שהיא תתקבל להנחות תוכנית טלויזיה היא בטוחה שהיא כוכבת וכולם מחכים רק לה בחוץ

noaxxx

New member
שמעתם את אתי עכשיו? אני מייעצת רק לחברה שלי

בתשובה לזה שקרן אומרת לה שלא תייעץ לאף אחת. תוך כדי ריכול... אתי שכחה לציין שגם דניאל "חברה טובה" שלה ושגם לה היא מייעצת. אתי צבועה אפילו עם קרן, לא יאומן... אני לא מבינה למה אני מופתעת עדיין

Klayhamn

New member
עכשיו היא אמרה משהו

לקרן (לא שמעתי) ואז ליהי אמרה: "מה אני עז?" אז אתי אמרה: "לא, אתם בן אדם אחד, עם לב אחד" ליהי: "לא, אנחנו שני אנשים" אתי: "לא!" גדול...

KEEK

Member
שוב אתי וקרן מסרסרות את ליהי לבן

2 "החברות" שלה ממש מתעלמות מזה שהיא נגעלת ממנו ובכוח דוחפות אותו אליו..

Klayhamn

New member
ציטוטים:

קרן: "הוא מתבאס עליך" ליהי: "שיתבאס" וזה כביכול בחורה ש-"מעוניינת בו". עכשיו דידוש תבוא ותסביר את זה באיזה תירוץ

MICHI2404

New member
קרן הפילה את בן על ליהיא מהסיבה הפשוטה:

כדי לנטרל את ליהיא להתקרב מאיתן. וזה בדיוק מה שקורה. ליהיא בחורה טובה, אם כי מאוד מאוד נסחפת אחרי החברות שלה. גם אם היא מרגישה לאיתן היא לעולם לעולם לא תודה בזה.

KEEK

Member
זה ברור לכולם

היחידה שלא מבינה את זה זאת ליהי. ואני כן חושב שיש לה סיכוי עם איתן, היא פשוט מקשיבה לאתי וקרן וזה גורם לה לריחוק

Klayhamn

New member
לא נראה לי

ליהיא ממילא לא הייתה מתקרבת לאיתן כל עוד קרן איתו (גם אם היא נמשכת אליו), לדעתי קרן ואתי ציוותו אותה אליו כדי להבטיח את מקומה של חברתן בגמר (קרן גם אמרה את זה: "הקהל אוהב סיפור אהבה", ואתי אמרה: "את עם בן, שהוא לא ידיח אותך", יממה אחרי שאתי אמרה לליהי שבן רוצה אותה וליהי ענתה: "אבל אני לא רוצה").

KEEK

Member
אני חושב שכן יש כאן אינטרס מסויים מצד קרן

להרחיק את ליהי ממנו הן מאוד דומות בסגנון ואיתן מעוניין בקרן אין סיבה שלא יהיה מעוניין גם בליהי קרן לוקחת את כל זה בחשבון..

Klayhamn

New member
יכול להיות

האמת שהוא כן אמר בהתחלה שגם ליהי היא אופציה (בתחילת השבוע ה-3). לא יודע... אנחנו יודעים שאתי וקרן מרכלות על ליהי מאחורי הגב.. מעניין מה יקרה בהמשך

Klayhamn

New member
הנה - עכשיו

ליהי: "הוא אמר לי שאת היית פוטנציאל" קרן: "כל אחד הוא פוטנציאל..."

Klayhamn

New member
ועוד:

ליהי: "לא הייתה לי שום שיחה מעניינת עם בן" אחלה
כימיה

Klayhamn

New member
ועכשיו

ליהי מביעה חשש שיוני התכוון אליה כששאל את אתי על בנות שמתקרבות לבנים רק כדי להגיע לגמר (ואמר ספציפית בנים, ולא איתן), קרן מנסה לשכנע את עצמה שאלה אורטל וליז -- למרות שברור מאליו שמדובר על ליהי... עכשיו ליהי מחקה את עדי -- ועוד בוחרת לעשות זאת עם השיניים, כשהלסת שלה היא המכוערת ביותר בוילה

למעלה