צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם../images/Emo15.gif

חזרתי. היתה חתונה
ולא אני האובייקטיבית אומרת אלא האורחים. חתונה מקורית, חופה תחת כפת השמיים ברחוב מקסים בנוה צדק בתל אביב, רב מקסים וכולם שרים "שבחי ירושלים". ההורים של יניב הופיעו לחתונה. אם אתן זוכרות כמה ימים לפני החתונה נודע להם שאני בהריון. ביום שני 16.12.02 היינו אמורים לנסוע לצימר באמירים (תודה סיגלינקה על הטרחה לגבי מלונות באילת) אבל משהו בכל זאת עשה לנו עין ועל הבוקר באותו יום שני קמתי בבוקר עם דימום שנילוו אליו שלושה ימי אישפוז בתל השומר. ברוך השם הכל בסדר אבל הייתי במיטה עד 26.12.02 ורק היום חזרתי לעבודה. אז אני בטוחה שתסלחו לי על הדום שתיקה.
עדיין לא קראתי מה קוה איתכן אבל אעשה זאת בהקדם. שבוע טוב לכולם

בולי27

New member
../images/Emo49.gif בשעה טובה

כולנו דאגנו לך ותהינו מתי תשובי. שמחה שחזרת והכל בסדר

smagi

New member
היי שלום שלום !!!

טוב לשמוע אותך אחרי תקופה כל כך ארוכה של שקט. ואני ממש שמחה לשמוע שהכל הסתדר בסופו של דבר (עם החמים החדשים) ועם התינוקי.
גדול מגי

בואי הנה רגע../images/Emo46.gif

את צריכה לחטוף מכות על שתי דברים: 1. נעלמת לנו והשארת פה כמה בנות בלי צפורניים ובלי שערות בראש. 2. השתוללת ? ולכן קרה מה שקרה! אז זהו., אחרי הכעס קבלי
ו
קולולולולולולול אחד גדול לכלתנו הטריה שהואילה בטובה להופיע בשעה טובה. הרבה כוחות וסבלנות והכי חשוב לא לעבוד קשה ולשמור היטב על התינוק של הפורום. הבנת

הגנובה

New member
מתוקונת../images/Emo70.gif יופי שחזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ועוד יותר יופי שהכל בסדר
- כמו שסיגל אומרת.... זה התינוק של הפורום - שמרי עליו
שיהיה לכם רק טוב

עדוש

New member
קודם כל המון מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

והכי חשוב שהכל בסדר עם התינוק

omizu

New member
ברוכים השבים

ושוב מזל טוב גדול תרגישי טוב ושמחים לשמוע שהכל עבר בשלום

תודה בנות../images/Emo15.gif

שוב סליחה על ההתנתקות הממושכת ותודה על הברכות. אולי התנתקות אבל לא שיכחה. חשבתי עליכן- סיגלינקה- אך זה היה בלתי נמנע. אני בסדר, משתדלת לנוח כשאפשר ( כבר בת 37 ולא פגית צעירה, אין מה לעשות!!!) נורא התחשק לי ספינג´ בשבוע שעבר, סיגלינקה- הדפסתי אז את המתכון שלך\של אימך והוא נעלם לי. את יודעת, זה עם הערק. תנסי לשלוח לי אותו שוב. אפילו קניתי ק"ג קמח במיוחד לזה. יום נפלא לכולם.

תרשמי נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

1 ק"ג קמח 1 כף מלח 50 ג"ר שמרים 2 כפות סוכר 1 כף ערק 1 ביצה מים - כמה שנכנס וכדי שיהיה די דליל. לפני תפיחה ראשונית שמים שמן מעל הבצק ולכסות את הקערה של הבצק בניילון ומידי פעם ללוש תוך כדי תפיחה. כך במשך 4 שעות ואז ליצור ולטגן. בתיאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (ובזהירות שלא תגיעי לחדר לידה על "שופל")

אורא

New member
היי סיגלניב שמחה שחזרת אלינו |חיבוק

שימרי על עצמך ועל העובר ... שיהיה במזל ובהצלחה אור

../images/Emo51.gif כפרה עיניים ../images/Emo15.gif

סיגלינקה´לה אם רק היית יודעת כמה שנים לא אכלתי ספינג´ היית עולה למרכז לטגן לי!!

למעלה