צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

סבב הרגשה. חזרתי ממרכז יום לפני כשעתיים ואיתי בשורה – המרכז נפתח מחדש מחר
אז קודם כל אני שמחה על כך, משום שהשבוע הזה היה כבד לאללה, אמנם חופש, לכאורה אפשר לעשות מה שרוצים וכאלה, ובכל זאת ההרגשה הייתה של התפזרות, חוסר תכלית בחיים כרגע, וגרוע יותר היה סימן השאלה הגדול שריחף מעלינו. מחר קמים שוב בשש וחצי בבוקר, עם הרוטינה הרגילה, מגיעים למרכז, חוזרים לשפיות
מצד שני, זה היה זמן לחשוב, ובעיקר לגלות אחריות כל אחד כלפי עצמו, למרות שאנחנו רק בתחילת דרך. אני יודעת שחברי הקבוצה הטיפולית עמדו בזה יפה מבחינת שמירה על הניקיון ואני גאה בעצמנו, גאה להיות חלק מהקבוצה הזו. מסתבר, שכשלא רוצים, לא נוגעים בשום דבר, גם כשזה ממש בהישג יד. אז מרכז יום נפתח מחר ובכל זאת, אולי זה המקום לגנות את מעשי האלימות שהביאו לסגירתו מלכתחילה. אנו חוזרים לעצמנו, ואותו אחד שעשה את מה שעשה, עדיין מסתובב בינינו עם מסיכה של מוג לב, פחדן, כמו בשימוש עצמו כי כבר למדנו שלא צריך לגעת בסמים בכדי להתנהג כמו משומשים. שמחתי לראות חברים רבים שאכפת להם מהמקום מגיעים, מביעים את דעתם, ושמחים לא פחות ממני על פתיחת המרכז מחדש. אחרי הפגישה הזו, אחרי החיבוקים החמים, הלכתי לפגוש את בן זוגי לשעבר. ישבנו לדבר שוב, עם כל הקשיים שזה מעורר בי, וגם בו. שוב אותם דברים עולים וצפים, אלא שהפעם מרגישה נחושה מתמיד – רוצה להיות לבד, ואהיה לבד, בבית משלי עוד שלושה ימים בע"ה. יחד עם זה, אני מגלה שאני עדיין לא מסוגלת לסגור דלתות לגמרי, לחתוך, אני אפילו לא מסוגלת לכעוס גם כשההגיון אומר שצריך לכעוס... אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה למרות שלפי התכנית לפחות, זה מה שאני אמורה לעשות. בינתיים, לא נלחמת עם עצמי אבל גם לא מרשה לעצמי לחזור בי מהחלטות שקיבלתי על עצמי ולא משנה מה תהיינה הנסיבות. זהו.. עכשיו הולכת לארוז עם מעט הקרטונים שהבאתי, להכין את עצמי למעבר דירה. מאוחר יותר אצא שוב, להביא עוד כמה קרטונים, ואשתדל לסיים את האריזה עד מחר בערב, כך שאוכל לעבור כמה שיותר מהר. בערב, אלך עם החברים לחדר, לספוג כוח של החלמה. שיהיה לנו המשך יום לבן ונקי. אוהבת

../images/Emo66.gifהתמכרות לאישורים...../images/Emo66.gif

התמכרות לאישורים והערכה חיצונית איננה תכונה אנושית מחוייבת המציאות. לרוב אנו סוחבים איתנו את הדפוס הזה עוד מהילדות. אולי אחד מהוריך נהג למתוח עליך ביקורת חריפה בכל פעם שלא התנהגת כראוי. אולי נזפו בך מתוך עצבנות, למרות שלא עשית כל דבר רע. אולי שמעת את המילים: "אתה ילד רע", "לעולם לא תלמד כלום" ועוד.
ילד קטן מביט על הוריו כאילו היו האל עצמו או לפחות סגניו הבכירים, מהם הוא לומד הכל. לכן טבעי שקבלת כל דבר שהוריך אמרו לך כאילו היה נכון ואמיתי. כאשר שמעת "אתה לא בסדר" האמנת בכך בכל לבך הקטן, וזה כאב. לא הייתה לך היכולת שיש לאדם בוגר לחשוב: אולי אבא לא צודק, אולי הוא עייף או עצבני או רוצה להיות לבד. לא יכולת להבחין אם התפרצותו נובעת מבעיה שלו או בעיה שלך. אין פלא שהורגלת לשקוע בדכדוך ובהאשמה עצמית בכל הזדמנות בה אתה סופג יחס שלילי.
אינך אשם בהתפתחות הנטייה הזו בילדותך, אולם כמבוגר מוטלת עליך אחריות לחשוב על העניין ולהפנים עד כמה זה בלתי-הגיוני לקשור את הערך העצמי שלך עם דיעותיהם של אנשים אחרים. מתוך "בוחרים להרגיש טוב"
לשאולי שהביא לפרסום. מוכר ואפילו כואב, לא? אוהבים

אני רוצה ללמוד -זקוק לעזרה

כיצד אני מוסיף תמונות למה שאני כותב תודה מראש

עזרה לדודי היקר

בע"ה דודי תראה לפני שאתה עושה שלח למטה יש לך כמה אופציות ביניהן יש "צירוף קובץ " אתה לוחץ על צירוף ועל "עיון" בפנים בוחר את התמונה שאתה רוצה לעלות לכאן תוודא שהיא לא כבדה מדי לא מעל 250 KB ואז זה עולה לפורום כאשר אתה לוחץ על "שלח" בהצלחה

לומד מהר אתה, דודי../images/Emo13.gif

ואם אני מביעה משאלה והיא לא מתגשמת, למי פונים? מי נותן תעודות אחריות?
אוהבים

../images/Emo12.gifקונה מצלמה דיגיטלית, מצלם... מעביר למחשב..

סתתתתתתאאאאאאאאאאםםםםםםםם...
בדיוק כמו שהסבירה לך אלין המתוקה שלנו, וחוצמזה, אתה ספוילר של מישהו שמבין במחשבים לא? זה בדיוק הזמן לקרוא לו
להתראות עוד שעה וחצי בחדר.
אוהבים

למעלה