צהריים טובים לכולם..

THE WIZARD 55

New member
צהריים טובים לכולם..

כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק.. אף אחד גם לא עושה כלום בשביל הדו קיום.. "אז למה, באמת, להתמקד במתנחלים ובפועלם כשאפשר לדבר על השלום? פשוט מאוד: כי אין ולא יהיה שלום בלי הפסקת העבריינות המאורגנת והאידיאולוגית של המתנחלים, פעמים רבות בחסות הצבא, נגד שכניהם הפלשתינאים. מי שמכיר את חיי היומיום של כפרים פלשתיניים כמו פונדוק, עזון וקדום, לא מתפלא שמה שמעסיק את הרוצים בדו-קיום הוא המתנחלים. מי שסייר בדרום הר חברון וראה כיצד מתנחלים מאמללים את חייהם של דרי המערות שלא הזיקו מעולם לאיש, לא יעלה בדעתו לדבר על "שלום" במנותק משאלת המתנחלים וההתנחלויות. מי שמכיר את הגזל השיטתי של האדמות בכל חבל של הגדה המערבית, את היחס האדנותי והחצוף של נערים ונערות מהזרם המרכזי של תנועת ההתנחלות כלפי חקלאים פלשתינאים הנקרים בדרכם, לא יכול להפסיק לדבר על המתנחלים".

אחחח קוסמת.... ../images/Emo13.gif

אני לא אוהבת דיונים פוליטיים... הם עושים לי רע
תמיד צץ איזה "א ב ר ה ם אבינו המקורי" וטוען שהכל שטויות ונקודת השבר היא אחרת לחלוטין וכולנו סתם כלבים עיוורים למציאות.. שירתתי בצבא, עבדתי מול מתנחלים, הבנתי ששם מקור הבעיה עוד בגיל רך וצעיר. הכל פונרציה של אינטרסים, רעב לקרקע, יצר ההשתלטות והרצון להוכיח בכוח מיהו החזק ומיהו החלש. ואח"כ להתבכיין, כמובן, שהמדינה לא מספקת ביטחון ראוי... אם הייתי בונה את ביתי בסלון של השכנים, מן הסתם לא הייתי מצפה מהם להגיש לי חלב ועוגיות אחרי ארוחת הערב. מדהים אותי שכל ממשלות ישראל לדורותיהן לא אזרו אומץ להסיר את הגידול הזה על צווארה של המדינה. מי חלם שהם יגררו אותנו למצב שבו נצטרך למשול באנשים על ידי זה שאנחנו מונעים מהילדים שלהם להגיע לגן..

mike00

New member
בטח שלא היית מצפה.......זה לא כשר....

איך אפשר חלב ישר אחרי ארוחת הערב??
אמנם לא בא לי להכנס לוויכוח פוליטי אבל אי אפשר לשים את כל המתנחלים באותה סירה....זה שונה מאדם לאדם,מיישוב ליישוב וכו'....בדיוק כמו שאי אפשר להגיד שכל הפלשתינאים הם מחבלים וכולם ברשות רוצים לחסל אותנו... יש התנחלויות שחובה לפרק,עם כל הצער שבדבר.....אבל יש התנחלויות שאסור אפילו לדון בפינוי שלהן,הו חלק ממדינת ישראל!!

THE WIZARD 55

New member
תקתוקית../images/Emo25.gif

גם לי בזמן האחרון, כל הדיונים הפוליטיים עושים רע לפעמים אני רואה את האטימות מ-2 הצדדים, ואומרת פאקינג שיט, מה שלא נגיד, כמה שלא נתפשר, ישנם אותם קיצוניים, או בלשונך "אברהם אבינו" וינסו לטרפד את הדו שיח בקטן, את דו הקיום בגדול.. אני מדברת על הכתבות מהימים האחרונים, שמראים איך הקיצוניים מנסים לשאוב את כולם למעגל השנאה. וזה עושה לי רע, תמיד חשבתי שהעולם יותר טוב.. שיש דברים נעלים יותר ממריבה על אדמה.. שמחה שאת פה!! אין חובה לשוחח רק על פוליטיקה!! יש פה אחלה אנשים, והשיחות כאן מתנהלות כחבר אל חבר.. ולא כאוייבים!

mike00

New member
וזה שהיא מעודדת אותנו לחטוא זה בסדר?../images/Emo4.gif

בדורנו,חשוב מאוד לשמור על כשרות בכדי לקרב את ביאת המשיח.הפרדה בין מאכלי בשר ומאכלי חלב ככתוב[3 פעמים בתורה,פעמיים בספר שמות ופעם אחת בספר דברים] "לא תבשל גדי בחלב אמו".. לאיסור אכילת בשר וחלב מספר טעמים לפי דעות שונות ביהדות.לפי ספר הזוהר ניתן פירוש קבלי,החלב הלבן מסמל מידת הרחמים ואילו הבשר האדום מסמל את מידת הדין ואסור לערבבם.הרב קוק סבר כי התורה מחנכת לאבחנה בין דרגות של מעשים.לתפיסתו אף שהתורה התירה לשתות חלב בהמה ולאכול את בשרה,אסור לערבב בין השניים,כי שתיית החלב כרוכה רק בגזל החלב שנועד לצאצאיה בעוד שאכילת הבשר כרוכה בהרג הבהמה.לדעת קאסוטו בהמשך לשיטת הרמב"ם,מדובר בהרחקה מעבודת אלילים כפי שנמצא בשירה האוגריתית "טבח גדי בחלב,טלה בחמאה".הוגים מודרניים כמו פרופ' שלום רוזנברג סוברים כי מדובר בהרחקה מאכזריות וציניות,של בישול הגדי דווקא בחלב אימו.לדעת אחרים אין לחפש טעם לאיסור מכיוון שזה נשגב מאיתנו ולא נוכל להבין בעולם הזה כי אם בעולם הבא. בכבוד רב מ ש ה רבנו המדליק.

מה שבאמת מעניין זה האם בסופו של דבר..

אותו גרעין קשה של מתפרעים יסכים לקבל תעודת זהות פלסטינית..., ואם יחזרו לישראל.. לאיזה מגזר פוליטי ישתייכו.. כמובן שאסור להכליל ולהסית כנגד ציבור של 400,000 איש שחלקם פשוט נולדו וגדלו בחבל ארץ מסויים... ולא נכון לומר שאף אחד לא עושה כלום בשביל הדו קיום

60 שניות על גרעין קשה......

Hardcore.. גם אני לא הייתי בטוח כ"כ מה ההגדרה המילונית, אז הנה: Hard material such as rubble or clinker tipped into soft ground so that people or heavy vehicles can pass across it safely. אז בהשאלה, הכוונה היא לאלה שבטוחים כל כך בצדקת הדרך המוחלטת שלהם, עד ששום עובדה לא תשנה את דרכם. הגרעין הקשה אצל המתנחלים... מדובר בפנאטים ש"צדקת הדרך" מבחינתם היא שיהודים ישלטו בכל מקום בין הירדן לים. זה ורק זה מבחינתם הוא חזון אחרית הימים. אה, וגם שכל ה"חילונים" יתחילו "לראות את האור".

ורגע.. עכשיו נחו עיני על.....

"יש כאלה שבאמת רוצים".. ובשניה הראשונה חשבתי שזה..... גרעין קשה של מתפרעים שבאמת רוצים לקבל תעודת זהות פלסטינית
(וזה כי לא דיברתי על אלה שרוצים דו קיום, אלא על אלה שעושים..)

ואגב בקשר לתגובות

עד לפני איזה20 שנה, הממשלה עודדה בעזרת הטבות ללכת לגור בהתנחלויות..גם המשפחה שלי בזמנו כמעט עברנו לגור בהתנחלות וממש לא מתוך אידאולוגיה (אמא הצביעה מרץ אבא הצביע עבודה) אז כל השנאת מתנחלים הזו..ממש לא לעניין. ב. אלה שהלכו לשם מאדאולוגיה..מלבד אלה ה"ימין קיצוני"..רובם ככולם יותר שמאלנים מהשמאלנים..לטענתם השמאל רוצה הפרדה, והם רוצים לחיות יחד עם הערבים בדו קיום, בדיוק מה שטענת..אז גם להכליל בנושא הזה זה טיפשי..זה שלעניין גם אני חושב שהדעה הזו לא נכונה כי העבר הוכיח לנו אחרת זה משהו אחר

mike00

New member
איזה כריתת עצים בראש שלך??

ביום א' 2.11.03 התגלו בכפר עינבוס שבשומרון 255 עצי זית כרותים.מדובר בכפר הנמצא במורדות הישוב יצהר ושתי גבעות התוחמות אותו ממזרח: "מצפה יצהר" ו"גבעה 725".האצבע המאשימה הופנתה באופן אוטומטי כלפי "המתנחלים",ובמיוחד "נוער הגבעות".זאת ללא בדל ראיה.שרשרת גינויים בתקשורת ובקרב הפולטיקאים לא איחרה לבוא. עורך מעריב, אמנון דנקנר, כינה את המעשה:"תופעה מרתיחת הדם של התעללות בפלשתינים בהקשר למסיק הזיתים העונתי". "ברור שהפושעים שעושים את הדברים באים מהגרעין הקשה של המתנחלים הקיצונים…הם אינם יכולים עוד לומר כי ידיהם לא שפכו את השמן הזה". ח"כ יוסי שריד כתב במעריב: "עצי הזית הכרותים בגדה-המערבית מקוממים לפעמים יותר מאנשים כרותים… סתם ברוטליות לשמה, ונדליזם לשם ונדליזם, הביטוי הכי גס ודוחה של הכיבוש הישראלי - הזית כמשל, הזית כממשל, זיתים כבושים…המתנחלים החוליגנים, שיבואו חשבון עם כל מי שרק יעז להתלונן, והם לא רק גודעים עצים, הם גם יורים וגודעים אנשים…גיא ההריגה של הזיתים הטבוחים…וצריך לזכור ש'המקום הזה' הוא בכלל מצפה-יצהר שהיה צריך להימחק כליל מהמפה על-פי החלטת ממשלה מה-20 ביוני השנה, כי הוא מצפה בלתי חוקי…אני רוצה לבקש סליחה מהסרן הצעיר ולומר לו - מפקד צעיר, אתה אולי לא יודע, אבל אתה מעורב עד למעלה מראש בפשע מלחמה ובפשע נגד האנושות, וזה בדיוק מה שאני רוצה להגיד גם לניצב-משנה שכמו אותו גולם - עיניים לו ולא יראה. אבל, אל דאגה, חברים, אתם בחברה טובה, בחברתם של שר הביטחון, שאול מופז, ומפקד פיקוד המרכז, משה קפלינסקי, ועוד רבים וטובים (גם המפכ"ל ייזכר כאן לרע), שכולם נגועים באותם פשעים איומים, כי לא נקפו אצבע למנוע אותם. " מי שטען שעציו הם ש'נכרתו' הוא פאוזי חוסיין.תמונתו התפרסמה כשהוא מצטלם ליד גזע עץ ערום לכל כלי תקשורת אפשרי.לצידו הופיעה דמות ידועה בין גורמי השמאל הקיצוני "הרב" אריק אשרמן,מארגון "שומרי משפט – רבנים למען זכויות אדם".אשרמן מתגורר בכפר הערבי תמרה ופועל למען עניניהם של הפלשתינים.ביחד עם אשרמן וחבריו פעל גם ארגון שמאל קיצוני נוסף "גוש שלום",שבראשו עומד אורי אבנרי. חשוב לציין כי ביהודה ושומרון יש למעלה מ 2.5 מיליון עצי זית(בתוך הקו הירוק יש למעלה מ – 5 מיליון).המינהל האזרחי,אשר מנסה להילחם בתופעה של השתלטות על אדמות המדינה באמצעות נטיעות פרטיות(עפ"י החוק ביש"ע לאחר 10 שנים האדמה שייכת לנוטע), עוקר בעצמו מידי שנה כ – 3,000 עצים,ואולם גם זו טיפה בים הסגות הגבול של הפלשתינאים לקרקעות המדינה.המטע בעינבוס נטוע על אדמות מדינה.כדי לבנות את גדר ההפרדה עקרה ישראל למעלה מ – 50,000 עצי זית ללא פוצה פה ומצפצף. המשטרה הזמינה מקרן קיימת לישראל מומחה לייעור,עידו רסיס,שקבע כי לא היתה כריתה,אלא גיזום רגיל המטיב עם עצי הזית,וכי תוך כמה חודשים העצים ישקמו את עצמם.עדות המומחה לא הניחה דעתה של המשטרה והוזמן מומחה נוסף,ראש איגוד מגדלי הזיתים, סוהיל זידאן.הוא קבע כי העצים נחתכו במשורי יד,נדרשו לגיזום כ – 300 שעות עבודה(10 אנשים ב – 4 ימי עבודה מלאים)וכי תוך שלוש שנים הם ישובו לעצמם לחלוטין. כחודשיים לפני האירוע יצר פאוזי חוסיין קשר עם הארגון "גוש שלום" וביחד הוכן האירוע בקפדנות.פאוזי חוסיין דובר עברית שוטפת. לפאוזי חוסיין גם קשרים הדוקים עם פוליטיקאים ישראלים,בהם אפרים סנה,רן כהן וכל ארגוני השמאל.בעיקר נהנה אותו חוסיין,כאמור "הפלאח",מקשרים הדוקים עם כל כתבי החוץ בישראל מכל אמצעי תקשורת אפשרי שיש לו נציגות בישראל (שלא לדבר על כתבי ידיעות אחרונות, הארץ, מעריב, גלץ וקול ישראל). באותו בוקר שבו התרחש האירוע 2 בנובמבר 03,היו בכפר עינבוס,כפר קטן ונסתר שאינו מחובר לכבישים ראשיים,כ-50 פעילי שמאל,עיתונאים ישראלים וזרים.פאוזי חוסיין טען כי הם באו לסייע לו במסיק.הם חולקו לשתי קבוצות האחת נלוותה אליו והשניה הלכה למטע אחר עם אריק אשרמן. מעורר תמיהה כיצד דווקא באותו יום ודווקא בשני המטעים של אותו פאוזי התברר כי כל העצים 'נגזרו' , שראה את העצים 'הגזורים' הוא החל להשתולל,לצעוק… ולהצטלם לעשרות הצלמים ש'באורח פלא' היו אתו.את כל זה ניתן לשמוע בתיאוריו של פאוזי,כשהוא מספר זאת למהנדס היי-טק בשם טל דיין שביקש לעזור לו והקליט שעות של שיחות אתו. למעשה העצים נגזמו ולא נכרתו נותרו בגובה של 1.2 – 2 מ'. "פלא" נוסף,באותה שעה שהתקשורת "עטה על הסיפור" הגיע לפתע גם ח"כ אפרים סנה והוא הצטלם לכל ערוץ אפשרי כשהוא קורא 'למחות את המאחזים מעל פני האדמה'. תופעה נוספת בלתי מוסברת היתה כי לאחר הגיזום,התברר כי הפרי נשאר על העצים.פאוזי לא עשה כל נסיון לקטוף את הפרי מהענפים הגזומים.הוא גם סרב לכל תרומה או עזרה כלשהי וטען כי הוא מקבל את הכל ממשרד החקלאות הפלשתיני.זה לא מנע מח"כ אפרים סנה לסדר לו פיצויים ממדינת ישראל בסך 150,000 ש"ח,שזה הרבה יותר ממה שהיה מרויח על העצים ב- 10 שנים פוריות במיוחד. תרגיל 'כריתת' עצי הזית בעינבוס,שבוים ע"י אותו פאוזי ופעילי שמאל,בשיתוף עשרות עיתונאים ופוליטיקאים,גרף רווחי עתק לכל המעורבים בו,הן ביחסי ציבור,הן בזמן מסך והן בכסף מזומן לכיס.אותו אשרמן הודה בהקלטה כי "אולי הפלשתינאים בעצמם כרתו לעצמם את העצים,משהו כזה, אה.. אני לא אגיד לך שזה בלתי אפשרי וראינו את זה במקומות אחרים שאנשים, הפלשתינאים, עשו פרופגנדה",ובשיחה אחרת "ש מקומות,ואני לא נעים לי,אני יודע שיש מקומות שהפלשתינאים עשו פרופגנדה". למה לא שומעים על כריתת עצי זית של מתנחלים על ידי ערבים ופעילי שמאל?יכול להיות שאת זה התקשורת לא אוהבת?? הושחת כרם גפנים בדולב שבבנימין חמישים עצים נעקרו במעון לא רק פעילי הימין הקיצוני אשמים בהתגברות התופעה של עקירת עצי הזית

THE WIZARD 55

New member
דווקא שומעים מייק, ומגנים בחריפות!

הסיפור שהבאת מייק, קטונתי מלשפוט קשה לי להאמין שיש אנשים שמסוגלים לעשות את זה אגב, מה העלתה חקירת המשטרה בנושא הזה?

mike00

New member
מה העלתה החקירה??שאלה מצויינת...

ראש השב"כ יובל דיסקין טען כי "הוא יודע מי כרת את הזיתים מקרב המתנחלים אך אין לו הוכחות ולכן יש להכניסם למעצר מנהלי". כמו כן,מופז כשר בטחון,הודיע ביום 14.1.06 כי הוא רוצה להרוס את גבעה 725 כי יושבים בה "מתנחלים שעקרו אלפי עצי זית במטעי הפלשתינים בסביבה". יצויין כי היו גם היו מעצרים.ראש הממשלה דאז שרון הורה ב-14 בנובמבר 03 לשב"כ למצוא את "כורתי הזיתים בעינבוס". ביום 29/11/03 פשטו השב"כ והמשטרה על מצפה יצהר וגבעה 725,חיפשו את המשורים (לא מצאו אחד),ועצרו שני תושבים – איציק סנדרוי ומיכאל פאנו.למחרת הם הובאו אזוקים בידיהם וברגליהם להארכת מעצר.לאחר 4 ימים הם שוחררו. חקירה מדוקדקת הייתי אומר.....לא?? זאת אומרת שאם מתנחלים לא עקרו את העצים אין שום טעם לחפש אשמים אחרים.....מה יותר פשוט מלהגיד "המתנחלים"? בדיוק כמו שריפוי בתקתוק הנחמדה עשתה בתגובה שלה....אני מאמין[מקווה]שללא כוונה להכליל..... אבל מה שנשמע לי לא הגיוני היה צריך להדליק איזה נורה או שניים אצל החוקרים,את לא חושבת? יש אפליה כמו שטוענים הרבה חקלאים פלשטינים,אבל היא עובדת לשתי הצדדים....הפעם היא עבדה לרעתם של שני מתנחלים שלא אשמים בשום דבר מלבד היותם תושבים של היישוב הקרוב לאדון פאוזי חוסיין...

אם כבר בשמאלנים עסקינן

השמאל הולך יותר ויותר שמאלה זה לא חדש אבל הם גם מגיעים כל יום לשיאים חדשים במעשים הנוראיים שלהם, ממזמן כבר עברו את הימין הקיצוני במעשים הנה שיא חדש..קראו לאבא שכול בוואלה המילה הכי נוראית שיהודי יכול לאמר למישהו..נאצי http://news.walla.co.il/?w=//1209466 הכל כמובן תתחת "חופש הביטוי" לא נתנו לכם להתבטאות אה חמודים קטנים שלנו, מה עם דוברי הטקס, גם להם לא נתתם להתבטאות ואל תייחסו לכותרת המתאימה לאופי של וואלה, קראו את הכתבה

mike00

New member
בושה וחרפה....

במקום לארגן אירועים משלהם,הם מתפרצים לארוע של הורים שכולים ומייצרים פרובוקציות.... לצערי אין שום חוק שאוסר עליהם לעשות את זה.....אני מאמין ש-3 חודשים באבו-כביר[מעצר ימים]היו יכולים להיות סדנת "חינוך מחדש" מעולה בשבילהם.....בטוח שהשכנים היו אוהבים אותם

למעלה