צהריים טובים לכולם

התחלות בגיל 50

סתם כך בבקר יפה התעוררתי ושינוי בחיי בצעתי הגיבנת- לדרכה נשלחה וגם את העבודה הנחתי בפינה ועתה אני מחפשת עסק חדש אם יש לכם רעיון הוא ישקל ברצון חן חן ושבת שלום

noa128

New member
היי נויה

קראתי אותך אתמול בלילה וקשה היה לי לענות לך. מאחלת מכל ה-
הצלחה בהתחלה החדשה שבחרת לך. קשה לי לחשוב על עסק חדש - נכויתי קשות מהעסק האחרון שפתחתי, וטרם השתחררתי מהתובנה הכאובה שלפתוח היום עסק חדש בארץ זו התאבדות כלכלית.. ממליצה לך בחום לפנות למט"י- מרכז טיפוח יזמות - יש להם המון מה להציע ולומר על יזמות עסקית בכלל ועל נשים בעסקים בעיקר. ושוב, בהצלחה שיהיה לך, נועה.

צהריים טובים לכולם

אני מקווה שאני בפורום הנכון, אז אנסה את מזלי בכולופן
לאחרונה, אחרי הרבה זמן של מחשבות בכיוון החלטתי שהגיע הזמן להקים עסק, אני כבר יודעת בדיוק מה ובערך את ההשקעה הראשונית ואף החלטתי לקחת לי שותפה ואני יודעת מי היא תהיה. אנחנו כרגע מגששות, סקר שווקים וכל היוצא בזה, וזה נורא בוער לי בעצמות. ההרגשה שלי דיי טובה לגביי העסק וגם לגביי השותפה. השאלה שלי היא מה עוד צריך לעשות? והאם בכלל כדאי לפתוח עסק בתקופה הזו. זה מרגיש לי מאוד לחוץ לפתוח, בלי בוסים על הראש בלי מי שיגיד לי מה לעשות ומתי לבוא ואני יודעת שאסור אסור אסור לעשות צעד נמהר (למרות שגם אם העסק לא ילך, ההפסד לא כזה גדול) אשמח לשמוע הצעות ותגובות

למעלה