צהריים טובים לכולם!

inbalp1

New member
צהריים טובים לכולם!

תודה לכולם על התשובות של השאלות הקודמות! צליל - קראתי את מה שכתבת על העבודה ואני חושבת שאת צודקת (תודה!). לגבי הבחור שסיפרתי לכם מהעבודה, יום א' יהיה היום האחרון שלו לפני שהוא חוזר לחו"ל, אמנם הוא צפוי להגיע הרבה לארץ ולכן אני תוהה אם כדאי לי לרמוז לו משהו קצת יותר עבה כדי שאדע אם להמשיך ולהתאמץ... אני לא יודעת כל כך איזו שאלה לשאול ובאיזו פריסה להשתמש... תוכלו לעזור בבקשה? תודה! ענבל

צ ל י ל 8

New member
היי ענבל

אני חושבת שבלי שום קשר לקלפים, את צריכה לרמוז לו מה כוונותייך כלפיו. אם את מרגישה שזה הדדי, למה לא לקחת את הסיכוי
לפעמים צריך ללכת עם תחושת ה
כי זו האינטואיציה הכי טובה שיש. מה דעתך?

inbalp1

New member
../images/Emo140.gif היי צליל

לאורך השבועיים האחרונים רמזתי לו רמזים קטנים וניסיתי לפתח שיחה, נראה שהוא לחוץ מאוד בעבודה (מקום חדש), הוא אמנם נחמד ונדמה לי שאני קולטת שדר של מעבר לנחמדות אבל אני לא בטוחה... בגלל זה אני תוהה אם כדאי לי להיות יותר ישירה או לעזוב את זה... מה את אומרת?

צ ל י ל 8

New member
ננסה פריסה כזו:

האם כדאי לי לאמר לאיקס את תחושותיי כלפיו? 5 קלפים+קלף סיכום

inbalp1

New member
מה זה אומר? ../images/Emo2.gif

האם - שלושה מטות כדאי - שמונה מטות לי - עשרה מטבעות לומר ל- X - תשעה גביעים את תחושותיי כלפיו - שבעה מטות סיכום - קוסם אין לי מושג מה זה אומר או מה הכיוון אפילו.... אז מה כדאי לעשות?

blackcat2

New member
../images/Emo168.gifהי ענבל

עפ"י הקלפים ניכר כי הבחור שבע רצון מחייו כרגע והוא אינו חש צורך בזוגיות רצינית. (9 גביעים) לך, לעומתו, יש ציפיות גבוהות מהקשר עימו. את בונה הרים וגבעות על הקשר המדובר ומקווה כי הוא יתממש לכדי סיפור אהבה נפלא. אני לא יודעת אם את חושבת לטווח ארוך אבל את חושבת שאפשר להנות מאד עם הבחור. (10 מטבעות) למרות הכל, אומר כי קלף 8 המטות מדגיש כי מן הסתם לאמירתך הברורה תהיה השפעה אולם קשה לתפות מה יהיו תוצאות האמירה. על 8 מטות נאמר כי מדובר בחץ שנורה מקשת אך לא ניתן לדעת אם הוא יפגע במטרה או לא. יש לי תחושה כי אמירתך עשויה להכניס אותו לבלבול והתלבטות ואינני בטוחה כי תקבלי תשובה חד משמעית בעניינך (7 מטות). בואי נגיד ששווה לנסות. אחרי שתגידי לו (אם תחליטי לומר לו) תפרסי שוב ותראי איזה השפעה היתה לדבריך עליו. מה את אומרת?

inbalp1

New member
נראה לי ש..

אני אחכה עם זה קצת... אני עוד צפויה לראות אותו הרבה יחסית ואולי בשביל הביקור הראשון שלו זה יהיה מלחיץ בשבילו... בכל מקרה, אם יהיו התפתחויות מעניינות אני אעדכן ואמשיך לשאול את אתכן ואת הקלפים. המון תודה והמשך ערב נפלא! ענבל

ושוב שאלת הבהרה

9 גביעים לא אמור להיות בדיוק ההפך מ"שבע רצון מחייו", יענו חסר סיפוק, מרגיש כאילו הוא כמעט משיג כל דבר אבל יש משהו (סוד? בכל זאת יש כאן וילון) שמפריע לו?

blackcat2

New member
הי../images/Emo105.gif

9 גביעים בפריסה רומנטית מעיד על כך שהיחיד שבע רצון מחייו כרגע ואינו חש בכל מחסור. אשרי לו וטוב לו ועל כן כפי הנראה לא יענה לחיזורים (או לפחות כאלו המבקשים ממנו קשר לטווח ארוך). 9 מטבעות לעומתו מעיד על כך שהפגנת המצב הטוב בו האדם שרוי היא למראית עין כאשר בפועל יש בו אי שקט.

מוזר...

בכל מקרה פתחתי עץ דיון מיוחד על תשעה גביעים, כי הוא קצת מתעתע בי. את (וכולם, כמובן) מוזמנים.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי:

האם - שלושה מטות כדאי - שמונה מטות לי - עשרה מטבעות לומר ל- X - תשעה גביעים את תחושותיי כלפיו - שבעה מטות סיכום - קוסם את תיאלצי להשתמש בכל כוחותייך וקסמך כדי להעביר לו את המידע הנדרש. אבל בכל מקרה הוא לא יקבל אותו בשמחה. זה יהיה צעד מהיר מדיי עבורך כרגע.

inbalp1

New member
תודה לכולם! ../images/Emo141.gif

בכל מקרה, החלטתי לחכות עם זה... אני אעדכן אם יהיה חדש! שוב תודה! ענבל

למעלה